voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Πρόστιμο έως 100 ευρώ για εισιτηριοδιαφυγή στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

    Δ. Μιχαηλίδου: “Παραμένουν σταθερά τα συνταξιοδοτικά όρια”

    Δ. Μιχαηλίδου: Καινούργιες ευκαιρίες για 40 οικογένειες και ευάλωτα νοικοκυριά στο πρόγραμμα κοινωνικής στέγασης

    Νέες ταυτότητες: Πού οφείλεται η μεγάλη αναμονή για ραντεβού στα αστυνομικά τμήματα

    Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει αν δεν έχετε βγάλει μέχρι το καλοκαίρι

    Την 1η Απριλίου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη

    Την 1η Απριλίου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη

  • Εκπαίδευση
    Άρχισε ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο – Τι προβλέπει – Αντιδράσεις από γονείς και εκπαιδευτικούς

    ΥΠΑΙΘΑ: Στις 27/05 ολοκληρώνονται τα μαθήματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

    Πανελλαδικές: Έως τις 25/02 η διορία υποβολής δικαιολογητικών για την εισαγωγή στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων

    Πανελλαδικές: Έως 29/03 οι αιτήσεις για Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για Πρότυπα, Ωνάσεια, Πρότυπα Εκκλησιαστικά και Πειραματικά Σχολεία

    Η κυρία Σοφία ετών 82, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρόδου, παρέλασε περήφανα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στην Ρόδο

    Η κυρία Σοφία ετών 82, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρόδου, παρέλασε περήφανα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στην Ρόδο

  • Θέσεις εργασίας
    Διπλάσια συμμετοχή πολιτών στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με πέρυσι

    ΔΥΠΑ: 1.000 θέσεις εργασίας από 35 επιχειρήσεις στην Κρήτη

    ΥΠΑΑΤ: Σαράντα πέντε προσλήψεις για την αντιμετώπιση της ευλογιάς αιγοπροβάτων

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    Οριστικοί πίνακες υποψηφίων – Προκήρυξη 1/2024 για την πλήρωση 73 θέσεων μόνιμων εκπαιδευτικών στη ΔΥΠΑ – Κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ

    ΠΙΣ: Η άσκηση ιδιωτικό έργου από γιατρούς του ΕΣΥ θα αποδιαρθρώσει τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας του ΕΣΥ

    Αρχές Απριλίου έρχεται νέα προκήρυξη για ακόμα 850 νέες θέσεις ιατρικού προσωπικού για όλη τη χώρα

  • Οικονομία
    Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: «Φωτιά» οι τιμές των πλοίων ενόψει Πάσχα

    Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: «Φωτιά» οι τιμές των πλοίων ενόψει Πάσχα

    e-ΕΦΚΑ: Έναρξη λειτουργίας νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας απογραφής ιδιωτικών οικοδομοτεχνικών έργων

    Προσωρινή μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ – Παράταση προθεσμιών υποβολής ΑΠΔ

    Επίσχεση Εργασίας: Ενημέρωση και οδηγίες από τη ΓΣΕΕ και το ΚΕΠΕΑ

    ΓΣΕΕ: Η περιορισμένη αύξηση του κατώτατου μισθού δεν μπορεί να αντισταθμίσει την υποχώρηση της πραγματικής αγοραστικής δύναμης

    Πάσχα Καθολικών 2026: Πότε κλείνουν οι τράπεζες

  • Εργασιακά
    ΔΥΠΑ – Αυτόματο επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι άνεργοι είναι δικαιούχοι

    Αύξηση κατώτατου μισθού στα 920 ευρώ: Ποια είναι τα «καθαρά» και το όφελος για τους εργαζόμενους, παραδείγματα

    Δημόσιοι υπάλληλοι – αύξηση κατώτατου μισθού: Αναλυτικά παραδείγματα

    Επίσχεση Εργασίας: Ενημέρωση και οδηγίες από τη ΓΣΕΕ και το ΚΕΠΕΑ

    ΓΣΕΕ: Η περιορισμένη αύξηση του κατώτατου μισθού δεν μπορεί να αντισταθμίσει την υποχώρηση της πραγματικής αγοραστικής δύναμης

    Συντάξεις: Ποιοι απόστρατοι θα λάβουν αναδρομικά 27 μηνών

    Συντάξεις Μαΐου: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμών μετά το Πάσχα

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ – Voucher 750 ευρώ: Τελευταία ευκαιρία για ενστάσεις

    Έρχεται σύντομα voucher για φθηνό leasing

    Δ. Μιχαηλίδου: Αξιοπρέπεια στην επισιτιστική βοήθεια με το νέο σύστημα vouchers – Στήριξη οικογένειας με τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

    ΔΥΠΑ: 143 εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής τον Φεβρουάριο

    ΔΥΠΑ – Voucher εργαζομένων 750 ευρώ: Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων

  • Πολιτική
    Έως 15/9 οι εγγραφές στα ΔΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑΣ (VIDEO)

    Πιερρακάκης: Αναδρομικά από τις 15/3 οι επιδοτήσεις των αγροτών για τα λιπάσματα

    Βουλή: Τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών για τις παρακολουθήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης επιδοτούν την ακρίβεια αντί να την αντιμετωπίζουν

    Fuel Pass 2026: Τα ποσά, οι δικαιούχοι και τα κριτήρια – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

    Μητσοτάκης: Μήνυμα τις επόμενες ώρες για το οικονομικό πακέτο στήριξης για την ακρίβεια

    Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Μητσοτάκης: Επιδότηση diesel κίνησης με 16 λεπτά το λίτρο – Ψηφιακή κάρτα καυσίμων για ταξί, πρατήρια

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Αγροτικά

Πώς επιδρούν οι δασμοί Τραμπ στις ελληνικές εξαγωγές ελαιόλαδου

από NEWS ROOM
09/04/2025
σε Αγροτικά, Οικονομία
τιμές ελαιόλαδο

103
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέες προκλήσεις για τους Έλληνες παραγωγούς και τις επιχειρήσεις του ελαιόλαδου φέρνουν οι δασμοί που επέβαλε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στα εισαγόμενα προϊόντα στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, οι δασμοί Τραμπ ύψους 20% στην Ευρώπη δημιουργούν τεράστια αβεβαιότητα στην ελληνική αγορά του ελαιόλαδου, οι επιχειρήσεις της οποίας εξάγουν 7-8 χιλιάδες τόνους ελαιόλαδου στις ΗΠΑ.

«Οι ελληνικές εξαγωγές ανέρχονται γύρω στο 20-21% των συνολικών εξαγωγών συσκευασμένου ελαιόλαδου», ανέφερε χθες (8.4.2025) ο πρόεδρος της ΕΔΟΕ και CEO της ΕΛΣΑΠ, Μανώλης Γιαννούλης, στο συνέδριο «Βρώσιμα Έλαια: Διεθνής Αγορά, Βιομηχανία και Έρευνα», το οποίο διοργανώθηκε από τις εταιρείες Μύλοι Σόγιας και Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια.

Στο συνέδριο παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, ο οποίος τόνισε ότι «η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται συστηματικά προκειμένου να περιορίσει τις δυσμενείς επιπτώσεις στις εξαγωγές προϊόντων του πρωτογενούς τομέα προς τις ΗΠΑ, που θα προκύψουν από τους δασμούς που επέβαλε ο Τραμπ». Ειδικότερα, τα προγράμματα που υλοποιούνται κατά την τρέχουσα περίοδο στον τομέα του ελαιόλαδου είναι 4, με συνολικό προϋπολογισμό που αγγίζει τα 6,5 εκατ. ευρώ.

ΣχετικάΆρθρα

Προς νέα καθυστέρηση η επιβολή πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο

Ο Ντ. Τραμπ θέλει να άρει κυρώσεις που έχει επιβάλει στο πετρέλαιο – Η τιμή του υποχώρησε σήμερα περίπου 10% στις αγορές

10/03/2026
Ο Τραμπ προσφεύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο

Οι νέοι δασμοί 10% που ανήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ τέθηκαν σε ισχύ

24/02/2026

«Όσον αφορά τους δασμούς», συνέχισε ο κ. Στρατάκος, «η Ελλάδα επιμένει να έχουμε μια ενιαία αντίδραση ως Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία θα εξειδικευτεί τις επόμενες εβδομάδες. Το βέβαιο είναι ότι θα αγωνιστούμε να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι «ο ελληνικός ελαιοκομικός τομέας αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις, οι οποίες απαιτούν την ανάπτυξη ειδικών στρατηγικών για να ξεπεραστούν και να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η ανθεκτικότητα του τομέα. Στο υπουργείο εργαζόμαστε εντατικά και πάντα σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του κλάδου, ώστε να εξασφαλίσουμε όλα εκείνα τα εργαλεία και να χαράξουμε όλες τις πολιτικές που θα συντελέσουν στην επίτευξη των κοινών μας στόχων, δηλαδή στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και στην επίτευξη βιωσιμότητας στους Έλληνες αγρότες και μεταποιητές».

Σχολιάζοντας τους δασμούς, ο Διευθυντής Αγορών της εταιρείας Μύλοι Σόγιας, Χρήστος Πρέντος, σημείωσε ότι «θα πρέπει να παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των παραγωγών του 2025-2026, την τιμή του πετρελαίου, τις ισοτιμίες, τα γεωπολιτικά όπως και τον εμπορικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ, Κίνας και ΕΕ».

«Ειδικά, η επιβολή δασμών και οι πόλεμοι έχουν δημιουργήσει μεγάλη αστάθεια και ανισορροπία στις τιμές των σπορέλαιων στις χώρες, έχουν περιορίσει ή αυξήσει την κατανάλωση, έχουν αλλάξει την ροή της μετακίνησης των εμπορευμάτων και πάνω από όλα έχουν μειώσει την εμπιστοσύνη του εμπορικού κόσμου να διατηρεί επαρκή αποθέματα για την απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία της αλυσίδας προμηθευτή μεταποιητή και τελικού καταναλωτή», σχολίασε ο ίδιος.

Η μέση παγκόσμια παραγωγή ελαιόλαδου έχει τριπλασιαστεί τα τελευταία 60-65 χρόνια, με τον όγκο της παραγωγής να διαμορφώνεται πλέον σε 3 εκατ. τόνους έναντι 1 εκατ. τόνων την δεκαετία του 1960.

Η μεγαλύτερη παραγωγός χώρα ελαιόλαδου είναι η Ισπανία, με μερίδιο 35% περίπου της παγκόσμιας παραγωγής και ακολουθούν η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα. Συνολικά, αυτές οι 4 χώρες παράγουν το 60% της παγκόσμιας παραγωγής, ενώ στις υπόλοιπες χώρες της λεκάνης της Μεσογείου (Τουρκία, Τυνησία, Μαρόκο, Αλγερία, Αίγυπτος, Ιορδανία, Συρία, Ισραήλ) ανήκει το 30% περίπου.

Επομένως, από τους 3 εκατ. τόνους ελαιόλαδου της μέσης ετήσιας παραγωγής, στην λεκάνη της Μεσογείου παράγεται το 90% περίπου, δηλαδή οι 2,7 εκατ. τόνοι.

«Ο Αμερικανός καταναλώνει περίπου 370 χιλιάδες τόνους ελαιόλαδου, εκ των οποίων παράγει τους 20 χιλιάδες τόνους. Άρα, το υπόλοιπο θα χρειαστεί να το προμηθευτεί από την λεκάνη της Μεσογείου», τόνισε ο κ. Γιαννούλης.

Στο ελαιόλαδο παρατηρείται μία σχέση ποσότητας και τιμής, η οποία είναι αντιστρόφως ανάλογη. Όταν ανεβαίνει η ποσότητα παραγωγής, η τιμή μειώνεται, ενώ όταν μειώνεται η παραγωγή, η τιμή αυξάνεται. «Το ακραίο φαινόμενο το είδαμε την περασμένη χρονιά, όταν είχαμε ιστορικά χαμηλή παγκόσμια παραγωγή με αποτέλεσμα να δούμε ιστορικά υψηλές παγκόσμιες τιμές. Η τιμή τα τελευταία 5 χρόνια έχει κυμανθεί σε επίπεδο παραγωγού από τα 2 ευρώ το κιλό στα 9,5 ευρώ το κιλό. Σήμερα, βρισκόμαστε σε μία σημαντική μείωση από την ώρα που αποκαταστάθηκε η παραγωγή σε φυσιολογικά επίπεδα», είπε ο κ. Γιαννούλης.

Στην παγκόσμια παραγωγή φυτικών ελαίων πρωταγωνιστεί το φοινικέλαιο, με κύριους παραγωγούς την Ινδονησία και την Μαλαισία. Ακολουθεί το σογιέλαιο με τις ΗΠΑ, Βραζιλία και Αργεντινή να είναι οι κύριοι παραγωγοί και τρίτο το κραμβέλαιο που παράγεται κυρίως στην ΕΕ, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ινδία. Για το ηλιέλαιο, οι κύριοι παραγωγοί είναι η Ρωσία, η Ουκρανία και η ΕΕ, ενώ το καλαμποκέλαιο παράγεται κυρίως στις ΗΠΑ, στην Κίνα και στην Βραζιλία.

Για το 2024-2025, η παγκόσμια κατανάλωση υπολογίζεται να κινηθεί στα 202 εκατ., ενώ το 2023-2024 το αντίστοιχο νούμερο ήταν 196 εκατ. και το 2022-2023 ήταν 189 εκατ.

Τα τελευταία τρία χρόνια η αυξανόμενη ζήτηση αγοράς σπορέλαιων για ανθρώπινη και τεχνική χρήση καλύπτεται με δυσκολία μειώνοντας τα αποθέματα ασφαλείας, με εξαίρεση τη μεγάλη παραγωγή του σογιέλαιου το 2024-2025. «Η σοδειά του έσωσε την καλή εικόνα των σπορέλαιων στον παγκόσμιο χάρτη. Από 4,492 εκατ. τόνους η συνολική διαθέσιμη ποσότητα το 2023-2024 ανήλθε σε 528 εκατ. τόνους, δηλαδή περίπου 35 εκατ. τόνους πάνω. Μιλάμε για 7 εκατ. τόνους λάδι», παρατήρησε ο Διευθυντής Αγορών της εταιρείας Μύλοι Σόγιας, Χρήστος Πρέντος, μιλώντας στο συνέδριο χθες.

«Ό,τι χάσαμε λοιπόν από το ηλιέλαιο, το κραμβέλαιο και από την έλλειψη αύξησης του φοινικέλαιου, καλύφθηκε από το σογιέλαιο. Για τους επόμενους μήνες το σογιέλαιο θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί αναφορικά με την τάση της τιμής του, όπως και των άλλων σπορέλαιων. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον εμπορικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει», δήλωσε ο ίδιος.

Όσον αφορά την κατανάλωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτή είναι στα 19 εκατ. για το 2024-2025, μειωμένη από το 2023-2024 που ήταν στα 22 εκατ. και το 2022-2023 που ήταν στα 22,5 εκατ. Για την πτώση ευθύνεται, κυρίως, η μειωμένη ζήτηση του σπορέλαιου για τεχνική χρήση (ως βιοκαύσιμο).

Αναφορικά με τις σχέσεις των τιμών των σπορέλαιων, παραδοσιακά το ηλιέλαιο ήταν σε premium σε σχέση με τα άλλα, ακολουθούσε το κραμβέλαιο, μετά το σογιέλαιο και φτηνότερο όλων ήταν το φοινικέλαιο.

Μετά τον Ιανουάριο του 2022, η εικόνα αυτή άλλαξε ριζικά. Από εκεί που το φοινικέλαιο ήταν το τέταρτο φθηνότερο λάδι από τα πέντε, κατάφερε να περάσει το ηλιέλαιο και να γίνει ο νέος ηγέτης.

Σημειώνεται ότι τον Νοέμβριο του 2024, το φοινικέλαιο ανήλθε 200 δολάρια πάνω από την τιμή του σογιέλαιου. Σήμερα, αυτό το spread είναι στα 100 δολάρια.

Για τους επόμενους μήνες, το φοινικέλαιο θα παραμείνει σε premium σε σχέση με το σογιέλαιο. «Βλέποντας την αγορά στην βάση της θεμελιώδους ανάλυσης (προσφορά και ζήτηση), για την επόμενη χρονιά το ηλιέλαιο θα παραμείνει σε λογικό premium έναντι των λοιπών σπορέλαιων, το κραμβέλαιο και σογιέλαιο σε κοντινά επίπεδα τιμών και το φοινικέλαιο υψηλότερα των δύο τελευταίων σπορέλαιων», κατέληξε ο κ. Πρέντος.

Ετικέτες: ελαιόλαδοΝτόναλντ Τραμπδασμοίελληνικές εξαγωγές ελαιόλαδου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: «Φωτιά» οι τιμές των πλοίων ενόψει Πάσχα

    26 Μαρ 2026

  • Προσωρινή μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ – Παράταση προθεσμιών υποβολής ΑΠΔ

    26 Μαρ 2026

  • ΓΣΕΕ: Η περιορισμένη αύξηση του κατώτατου μισθού δεν μπορεί να αντισταθμίσει την υποχώρηση της πραγματικής αγοραστικής δύναμης

    26 Μαρ 2026

  • Πάσχα Καθολικών 2026: Πότε κλείνουν οι τράπεζες

    26 Μαρ 2026

  • Επίδομα παιδιού Α21: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα

    25 Μαρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Διπλή η πρώτη πληρωμή του market pass 2

    Market Pass 2026: Ποιοι θα λάβουν αναδρομικά ύψους ως και 1.200 ευρώ

    126 shares
    Share 50 Tweet 32
  • Fuel Pass 2026: Τα ποσά, οι δικαιούχοι και τα κριτήρια – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • ΑΣΕΠ 4Κ/2026: Εκδόθηκε η προκήρυξη για 1.654 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Συντάξεις Απριλίου: Νωρίτερα η καταβολή τους λόγω της 25ης Μαρτίου

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Κατατέθηκαν 24.408 αιτήσεις για 1.696 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.