voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Στις 7 Νοεμβρίου ανάβει το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα

    Η πρώτη εικόνα για το τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

    ΕΟΠΥΥ: Πώς έγινε εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων

    Μικρή «ανάσα»στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων

    Το Netflix εξαγοράζει την Warner Bros έναντι αστρονομικού ποσού!

  • Εκπαίδευση
    ΔΥΠΑ: Μέχρι την Κυριακή οι αιτήσεις για τους 27 βρεφονηπιακούς σταθμούς

    Κακοκαιρία: Κλειστές την Παρασκευή οι εκπαιδευτικές δομές και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ στην Περιφέρεια Αττικής

    Κακοκαιρία Byron: Υποχρεωτική τηλεκπαίδευση για τους μαθητές των οποίων τα σχολεία θα μείνουν κλειστά

    Κατάληψη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σφακιά με αίτημα προσλήψεις εκπαιδευτικών

    Κακοκαιρία Byron: Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αττικής

    ΟΠΕΚΑ: Παράταση στις αιτήσεις για 1.000 ευρώ σε επιτυχόντες των Πανελληνίων 2025

  • Θέσεις εργασίας
    ΔΥΠΑ: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης

    ΔΥΠΑ: 60 νέες μόνιμες προσλήψεις για το 2026 με ευκαιρίες για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες

    Προκήρυξη για 413 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΣΥ

    ΟΣΥ: Προχωρά σε 290 προσλήψεις οδηγών λεωφορείων

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 4ΓΒ/2025 : Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από επιτυχόντες του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού (2Γ/2022)

    Δήμος Πειραιά: 290 νέες προσλήψεις χωρίς πτυχίο

    Αρχίζουν οι αιτήσεις για 20 προσλήψεις στο Δήμο Πειραιά

  • Οικονομία
    Ακριβότερο φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Πού κυμαίνονται οι τιμές στα κρέατα

    Ακριβότερο κατά 20% το φετινό εορταστικό τραπέζι

    Επιστροφή ενοικίου: Οι προϋποθέσεις και οι δικαιούχοι

    Επιστροφή ενοικίου: Τι ισχύει για τις τροποποιητικές δηλώσεις, τι πρέπει να προσέξετε

    Θερινές εκπτώσεις 2024: Ανοιχτά αύριο, Κυριακή τα καταστήματα – Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας

    Πότε έρχονται οι χειμερινές εκπτώσεις

    e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ καταβάλουν 62,58 εκατ. ευρώ σε 53.401 δικαιούχους – O “χάρτης” των πληρωμών

  • Εργασιακά
    ergazomenoi-theseis-ereuna

    Τι αλλάζει στις εισφορές για νυχτερινά, Κυριακές και υπερωρίες

    Δώρο Χριστουγέννων 2025: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του

    dwro-xristougennwn-nwritera-plhrwmh

    Επιθεώρηση Εργασίας για δώρο Χριστουγέννων: Ποιες οι συνέπειες μη καταβολής του – Ποιοι θα το λάβουν

    Τι ισχύει για το Δώρο Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα

  • VOUCHER
    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    ΔΥΠΑ: Δεν κόβεται πλέον το ταμείο ανεργίας σε επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης!

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Nέο Voucher Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500€

  • Πολιτική

    Κυρ. Μητσοτάκης: Οι λύσεις έρχονται μέσα από τον διάλογο – Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους αγρότες

    Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στον διάλογο με τους αγρότες

    Βουλή: Τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών για τις παρακολουθήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Περισσεύει η κυβερνητική κοροϊδία – Οι 4 στους 10 δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς

    Τους Έλληνες του Λονδίνου καλεί η Νίκη Κεραμέως σε εκδήλωση του Rebrain Greece

    Κεραμέως για συλλογικές συμβάσεις: Η ιστορική Κοινωνική συμφωνία οδηγεί σε πλήρη προστασία των εργαζομένων

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Πνευματικά

Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Ο ναός όπου τοποθετήθηκε POS ουδεμία σχέση έχει με την Ορθόδοξη Εκκλησία

από Νίκος Μοναστηριώτης
07/05/2025
σε Πνευματικά
114
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ολοκλήρωσε σήμερα τη διήμερη συνεδρία της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 168ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη και αναφορικά με τα δημοσιεύματα για «το πρώτο POS σε παγκάρι της εκκλησίας», η ΔΙΣ διευκρινίζει ότι ο ναός στην Αθήνα στον οποίο τοποθετήθηκε ουδεμία σχέση έχει με ναό της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία -σύμφωνα με σχετικό Κανονισμό που ψήφισε στις 11 Μαρτίου 2025 και επίκειται η δημοσίευσή του σε ΦΕΚ- απαγόρευσε την εγκατάσταση POS σε ορθόδοξους ιερούς ναούς, ενώ επέτρεψε μόνο τη διενέργεια συναλλαγών (αποδοχές δωρεών, πληρωμές δαπανών κ.λπ.) των εκκλησιαστικών νομικών προσώπων με χρήση internet banking και IRIS.

Ως προς την έκθεση «Η σαγήνη του αλλόκοτου», η ΔΙΣ με επιστολή της προς τους αρμόδιους (19.3.2025) χαρακτήρισε αντιχριστιανικές τις πράξεις βίας εντός της Εθνικής Πινακοθήκης και διαμαρτυρήθηκε επειδή η έκθεση διακωμωδεί το θρησκευτικό αίσθημα των ορθόδοξων χριστιανών και κακοποιεί τη βυζαντινή αγιογραφία, που είναι μέρος της πολιτισμικής κληρονομιάς του ελληνικού λαού. Ο πυρήνας του προβλήματος δεν είναι η ελευθερία καλλιτεχνικής έκφρασης, που αφορά τον καλλιτέχνη, αλλά οι κανόνες δεοντολογίας που δεσμεύουν το εθνικό εικαστικό Μουσείο ως δημόσιο φορέα πολιτισμού. Η διοίκηση της Πινακοθήκης ανακοίνωσε ότι δεν επανεξετάζει την επιλογή των εκθεμάτων (16.4.2025) και, κατόπιν της επανέκθεσής τους (5.5.2025), διεξήγαγε ημερίδα διαλόγου για το θέμα (6.5.2025). Με προαποφασισμένη την επανέκθεση, η ημερίδα αυτή λειτουργεί ως επικοινωνιακή διαχείριση μιας αδιαλλαξίας. Η ΔΙΣ απέφυγε δηλώσεις που θα μπορούσαν να οξύνουν τον φανατισμό από κάθε πλευρά. Παράλληλα, προτρέπει τους αρμοδίους να σεβαστούν την ευαισθησία του θρησκευτικού αισθήματος του ελληνικού λαού».

Ακολούθως η ΔΙΣ, αφού επικύρωσε τα Πρακτικά της Εξουσιοδοτήσεως, όρισε το Πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της ιεράς μνήμης του Αγίου Αποστόλου των Εθνών Παύλου, ιδρυτή της Εκκλησίας της Ελλάδος, ως εξής:

ΣχετικάΆρθρα

Ιερά Σύνοδος για τον προσωπικό αριθμό: «Δεν εγείρεται ζήτημα θεολογικό ή ατομικών ελευθεριών»

Ιερά Σύνοδος για τον προσωπικό αριθμό: «Δεν εγείρεται ζήτημα θεολογικό ή ατομικών ελευθεριών»

13/06/2025

Ομόφυλα Ζευγάρια: Η Ιερά Σύνοδος έστειλε επτασέλιδη επιστολή στους 300 της Βουλής

01/02/2024

α) Το Σάββατο 28 Ιουνίου 2025 στις 7.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου επί της οδού Ψαρών της πόλεως των Αθηνών, θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, στον οποίο θα χοροστατήσει ως εκπρόσωπος της ΔΙΣ ο συνοδικός μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος. Κατά την Ακολουθία του Εσπερινού ορίσθηκε να ομιλήσει ο αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Πετράκος, α’ γραμματεύς-πρακτικογράφος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

β) Το Σάββατο 28 Ιουνίου 2025 στις 7.00 μ.μ., στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, με τη συμμετοχή συνοδικών μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος, επ’ ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων -τις οποίες διοργανώνει κατ’ έτος η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου- υπό τον τίτλο «ΙΘ’ Κορίνθου Παύλεια 2025». Κατά την Ακολουθία του Εσπερινού θα μιλήσει ως εκπρόσωπος της ΔΙΣ ο συνοδικός μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος.

γ) Το πρωί της εορτής, Κυριακή 29 Ιουνίου 2025, στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου επί της οδού Ψαρών των Αθηνών, θα τελεσθούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, με τη συμμετοχή συνοδικών μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος. Κατά τη Θεία Λειτουργία θα μιλήσει ο συνοδικός μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνος.

δ) Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 7.00 μ.μ., στον Ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου των αρχαίων Αθηνών, εις ανάμνησιν του κηρύγματος του Αποστόλου Παύλου προς τους Αθηναίους, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, με τη συμμετοχή των συνοδικών μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος, ετέρων ιεραρχών και λοιπών κληρικών, μοναχών και του πιστού λαού. Κατά την Ακολουθία του Εσπερινού θα μιλήσει ο αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Καραμούζης.

Επίσης κατά τις Συνεδρίες της η ΔΙΣ:

-Ενέκρινε την Συνοδική Εγκύκλιο, που συνέταξε ο συνοδικός μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού Δανιήλ, περί του εορτασμού των 1.700 ετών από της συγκλήσεως της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, η οποία θα αναγνωσθεί στους Ιερούς Ναούς κατά την Κυριακή 1 Ιουνίου 2025.

-Ενημερώθηκε από τη Συνοδική Επιτροπή επί της Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου περί του τελικού αριθμού των αιτήσεων εγγραφής σε κάθε Εκκλησιαστικό Σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2025-2026, όπως εστάλησαν από τη Διεύθυνση Θρησκευτικής Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

-Ενέκρινε τις κάτωθι προτάσεις της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Θείας και Πολιτικής Οικονομίας και Οικολογίας, οι οποίες αποσκοπούν στην περαιτέρω καλλιέργεια της οικολογικής ευαισθησίας και ανάπτυξη της περιβαλλοντικής δράσεως της Εκκλησίας της Ελλάδος: α) Την αποστολή Εγκυκλίου Σημειώματος προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, διά του οποίου θα ζητείται ο ορισμός εκπροσώπου κάθε Ιεράς Μητρόπολης, ως υπευθύνου για θέματα Οικολογίας και ως συνδέσμου αυτών με την Επιτροπή Θείας και Πολιτικής Οικονομίας και Οικολογίας. β) Τη διοργάνωση διήμερου θερινού διαδραστικού Προγράμματος για φοιτητές και φοιτήτριες Θεολογίας, με θέμα «Θεολογία και Φυσικό Περιβάλλον». γ) Τη διοργάνωση Διεπιστημονικού Περιβαλλοντικού Συνεδρίου από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και την ΕΣΕ Θείας και Πολιτικής Οικονομίας και Οικολογίας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2025. δ) Τον σχεδιασμό περιφερειακών περιβαλλοντικών Ημερίδων σε συνεργασία της Επιτροπής με τις ενδιαφερόμενες Ιερές Μητροπόλεις και τη συνδρομή του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και των τοπικών εκπαιδευτικών αρχών, με στόχο τη συμμετοχή σε αυτές μαθητών και μαθητριών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την ανάπτυξη συστηματικότερης ποιμαντικής συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας και της Εκπαιδευτικής Κοινότητας επί οικολογικών ζητημάτων.

-Ενέκρινε, έπειτα από πρόταση της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος: α) Το πρόγραμμα του τριήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου με αφορμή τη συμπλήρωση διακοσίων ετών από την ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων του Μεσολογγίου (1826-2026), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι, από 16 έως 18 Οκτωβρίου 2026. β) Τον προγραμματισμό του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης διακοσίων ετών από την ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων του Μεσολογγίου, κατά το σχολικό έτος 2025-2026.

-Ενημερώθηκε από την Ειδική Συνοδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητος: α) περί της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με θέμα «Μικρά Ασία – Πόντος: Ενθυμήματα» και του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με γενικό θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή» και β) περί της επισκέψεως των βραβευθέντων μαθητών στη Βέροια και την Καλαμάτα αντίστοιχα.

Τέλος, η ΔΙΣ ενέκρινε αποσπάσεις κληρικών και ασχολήθηκε με θέματα Ιερών Μητροπόλεων και Συνοδικών Επιτροπών, καθώς και με τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα.

Στο διάλειμμα της χθεσινής συνεδρίας, ο Αρχιεπίσκοπος και οι συνοδικοί δέχθηκαν τον υφυπουργό Υγείας, Δημήτριο Βαρτζόπουλο, ο οποίος τους ενημέρωσε περί θεμάτων της αρμοδιότητάς του, ενώ μετά τη λήξη της συνεδρίας επισκέφθηκαν τη Συνοδική Ιερά Μονή Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου, στον Κάλαμο Αττικής.

Ετικέτες: Ιερά Σύνοδος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Με μηνύματα υπέρ της ενότητας των Χριστιανών και της ειρήνης, η Κοινή Διακήρυξη Βαρθολομαίου και Λέοντος

    29 Νοέ 2025

  • Μηνύματα ενότητας από Πάπα και Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι: Υπεγράφη Κοινή Διακήρυξη

    29 Νοέ 2025

  • Στη Νίκαια το κοινό προσκύνημα Οικουμενικού Πατριάρχη και Πάπα για τα 1700 χρόνια της Α’ Οικουμενικής Συνόδου

    28 Νοέ 2025

  • Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Σινά Συμεών στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

    23 Οκτ 2025

  • Βαρθολομαίος: Το Φανάρι στηρίζει διαχρονικά το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

    23 Οκτ 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Τα 300 ευρώ που δικαιούνται χιλιάδες άνεργοι – Δείτε αν είστε δικαιούχοι

    279 shares
    Share 112 Tweet 70
  • Επίδομα παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης

    175 shares
    Share 70 Tweet 44
  • Επίδομα παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης

    161 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    156 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Επίδομα θέρμανσης: Πότε έρχεται η πρώτη πληρωμή στους δικαιούχους

    104 shares
    Share 42 Tweet 26

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.