voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Κυρ. Μητσοτάκης στο Μετρό: Η ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας είναι στοιχειώδης κίνηση αξιοπρέπειας απέναντι στους συμπολίτες μας

    Κυρ. Μητσοτάκης στο Μετρό: Η ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας είναι στοιχειώδης κίνηση αξιοπρέπειας απέναντι στους συμπολίτες μας

    Στις 7 Νοεμβρίου ανάβει το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα

    Η πρώτη εικόνα για το τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

    ΕΟΠΥΥ: Πώς έγινε εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων

    Μικρή «ανάσα»στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων

  • Εκπαίδευση

    Πανελλήνιες 2026: Καθορίστηκαν οι συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοίνωσε την πρόσληψη εκπαιδευτικών στα Ωνάσεια Σχολεία

    ΔΟΕ: Νέες κινητοποιήσεις ενάντια στο εκπαιδευτικό νομοσχέδιο

    ΟΛΜΕ-ΔΟΕ: Οδεύουν προς 24ωρη απεργία στις 16/12

    Ξεκινούν τα μαθήματα στις Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές της ΔΥΠΑ για τουρισμό – εστίαση

    ΔΥΠΑ: Έως 10/12 η υποβολή αιτήσεων για την 9η Συμπληρωματική Πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών

  • Θέσεις εργασίας

    Προσλήψεις 30 συμβασιούχων στο Δήμο Αθηναίων

    ΑΣΕΠ 4Κ/2021: Προσωρινά αποτελέσματα επιλαχόντων στον ΔΟΑΤΑΠ

    Νέα προκήρυξη από το ΑΣΕΠ: 66 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδας με απολυτήριο Λυκείου!

    Προκήρυξη για 413 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΣΥ

    Εκπνέει η προθεσμία για 290 προσλήψεις οδηγών στην ΟΣΥ

    Προκήρυξη διαγωνισμού για 102 θέσεις Δικαστικών Πληρεξουσίων στο ΝΣΚ

    Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 102 μόνιμες προσλήψεις στο ΝΣΚ

  • Οικονομία

    «Εξοικονομώ 2025»: Υπαγωγή 20.840 νοικοκυριών στο πρόγραμμα- Ξεκινά η υλοποίηση του

    Μιχαηλίδου: Νωρίτερα η καταβολή των επιδομάτων Χριστουγέννων – Μόνιμη η προπληρωμή από το 2026

    Πέλλετ: Ποιους συμφέρει περισσότερο η θέρμανση

    Πέλλετ: Ποιους συμφέρει περισσότερο η θέρμανση

    Ξεκινά η εφαρμογή του δυναμικού (πορτοκαλί) τιμολογίου

  • Εργασιακά
    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    e-ΕΦΚΑ: Αυξήσεις 2,4% στις κύριες συντάξεις από 1/1/2026

    Μιχαηλίδου: Νωρίτερα η καταβολή των επιδομάτων Χριστουγέννων – Μόνιμη η προπληρωμή από το 2026

    Κατώτατος μισθός: Ποια επιδόματα αναμένεται να αυξηθούν και πόσο

    Νέοι μισθοί από το 2026: Ποιοι θα δουν αυξήσεις και πόσο θα φτάσει ο κατώτατος μισθός

    Συντάξεις Ιουνίου: Οι επομενες ημερομηνίες πληρωμής

    Συντάξεις: Τι αύξηση θα πάρουν 671.586 συνταξιούχοι

  • VOUCHER
    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    Voucher των 200 ευρώ: Πώς θα πάρετε την επιδότηση

    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    ΔΥΠΑ: Δεν κόβεται πλέον το ταμείο ανεργίας σε επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης!

  • Πολιτική

    Κυρ. Μητσοτάκης για την προσωπική διαφορά: Μία ακόμα από τις μεγάλες αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου τελειώνει οριστικά

    Κυρ. Μητσοτάκης στο Μετρό: Η ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας είναι στοιχειώδης κίνηση αξιοπρέπειας απέναντι στους συμπολίτες μας

    Κυρ. Μητσοτάκης στο Μετρό: Η ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας είναι στοιχειώδης κίνηση αξιοπρέπειας απέναντι στους συμπολίτες μας

    διαΝΕΟσις: Το 63% των Ελλήνων άνω των 18 είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι

    Δωρεάν φάρμακα και προληπτικές εξετάσεις για την παχυσαρκία και τη νεφρική δυσλειτουργία – Ποιοι τα δικαιούνται

    Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε τη λίστα με τα 232 φάρμακα που είναι σε έλλειψη

    Στο ΦΕΚ η ΚΥΑ για τη διανυκτέρευση στρατιωτικών φαρμακείων και την κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων υψηλού κόστους

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Πολιτική

Δωρεάν φάρμακα και προληπτικές εξετάσεις για την παχυσαρκία και τη νεφρική δυσλειτουργία – Ποιοι τα δικαιούνται

από Νίκος Μοναστηριώτης
10/12/2025
σε Πολιτική

103
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, ξεκίνησε η διαδικασία αποστολής SMS, για τους περίπου 10.000 πολίτες, οι οποίοι δικαιούνται τη δωρεάν χορήγηση φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας. Οι σχετικές προϋποθέσεις, υπό τις οποίες η παχυσαρκία εντάσσεται στο Εθνικό Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου, προσδιοριστηκαν με την κοινη αποφαση των υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Με την ΚΥΑ, ορίζεται και η διαδικασία, μέσω της οποίας θα αξιολογούνται οι ασθενείς με σοβαρή παχυσαρκία ή παχυσαρκία με συννοσηρότητες.

Βασική προϋπόθεση, για την ένταξη στο πρόγραμμα δωρεάν χορήγησης φαρμάκων για την παχυσαρκία, αποτελεί το να έχουν οι ενδιαφερόμενοι υποβληθεί στις αιματολογικές εξετάσεις καρδιαγγειακού κινδύνου, που περιλαμβάνονται στο δωρεάν πρόγραμμα «Προλαμβάνω». Όσοι δεν έχουν κάνει τον συγκεκριμένο αιματολογικό έλεγχο, μπορούν να τον κάνουν έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Ποιοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος

ΣχετικάΆρθρα

Τζανάκης: «Αναμένουμε περισσότερα από 300.000 κρούσματα γρίπης εβδομαδιαίως»

Υψηλή μεταδοτικότητα και βαρύτερη νόσηση αναμένεται να έχει φέτος η γρίπη – Καμπανάκι για έγκαιρο εμβολιασμό

15/11/2025

Γεωργιάδης: Τέσσερις φορές πάνω από τις αρχικές προβλέψεις η ανταπόκριση των πολιτών για ραντεβού με γιατρό μέσω του «1566»

20/10/2025

Δικαιούχοι του προγράμματος της δωρεάν χορήγησης φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας είναι όσοι έχουν Δείκτη Μάζας Σώματος (BMI) ≥ 40, ή όσοι έχουν Δείκτη Μάζας Σώματος (BMI) 37–40, εφόσον συνοδεύεται από τουλάχιστον μία συννοσηρότητα.

Εκείνοι οι οποίοι έχουν Δείκτη Μάζας Σώματος από 37 έως 40, θα δικαιούνται δωρεάν τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας, αν έχουν μία από τις παρακάτω συννοσηρότητες:

  • σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2,
  • προδιαβήτη,
  • σύνδρομο υπνικής άπνοιας,
  • στεφανιαία νόσο,
  • υπέρταση,
  • καρδιακή ανεπάρκεια,
  • υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια,
  • αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο,
  • υποαερισμό λόγω παχυσαρκίας,
  • γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση,
  • στεατωτική ηπατική νόσο (MASLD),
  • χρόνια νεφρική νόσο,
  • ακράτεια ούρων λόγω παχυσαρκίας,
  • χρόνιες κινητικές διαταραχές και
  • περιφερική αρτηριακή νόσο.

Με την ολοκλήρωση του αιματολογικού ελέγχου της εκτίμησης καρδιαγγειακού κινδύνου, το σύστημα εκδίδει αυτόματα παραπεμπτικό για ιατρική αξιολόγηση της παχυσαρκίας.

Η εξέταση αυτή πραγματοποιείται από ενδοκρινολόγο ή διαβητολόγο στις δημόσιες μονάδες υγείας, ή από γενικό γιατρό ή παθολόγο, όταν η μονάδα δεν διαθέτει εξειδικευμένο ενδοκρινολόγο.

Το παραπεμπτικό έχει ισχύ ενός μήνα και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία (barcode, στοιχεία δικαιούχου και εκδότη, αιτιολογία, αναφορά ότι πρόκειται για εξέταση στο πλαίσιο του ΕΠΠΕ).

Ο θεράπων ιατρός καταχωρεί στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης το αν είναι δυνατή ή όχι η χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής και σε περίπτωση δυνατότητας, επιλέγει τη φαρμακευτική αγωγή από λίστα δραστικών ουσιών, με σειρά αποτελεσματικότητας.

Παράλληλα, οι δικαιούχοι λαμβάνουν διατροφική συμβουλευτική.

Εφόσον εγκριθεί η αγωγή, εκδίδεται αυτόματα συνταγή, η οποία μπορεί εντός 15 ημερών να εκτελεστεί σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο φαρμακείο.

Επαναληπτικές επισκέψεις – Κύκλοι θεραπείας

Μετά την εκτέλεση της συνταγής, το Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης εκδίδει νέο παραπεμπτικό για επαναξιολόγηση εντός 45 ημερών. Η διαδικασία αυτή μπορεί να επαναληφθεί μέχρι οκτώ φόρες (οκτώ συνολικές ιατρικές επισκέψεις και οκτώ συνταγές). Οι εξετάσεις και η θεραπεία γίνονται δωρεάν (μηδενική συμμετοχή για τους ασθενείς).

Όλες οι διαγνώσεις και οι ενέργειες καταχωρούνται στον Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας του δικαιούχου, διαδικασία υποχρεωτική για την αποζημίωση των γιατρών και φαρμακείων.

Ti περιλαμβάνει η ΚΥΑ

Mε τροποποίηση Κοινής Υπουργικής Απόφασης που υπεγράφη ξεκινά η υλοποίηση δύο νέων προγραμμάτων προληπτικών εξετάσεων στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρδιαγγειακού κινδύνου.

Συγκεκριμένα, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τα δύο προγράμματα για την παχυσαρκία ενηλίκων και τη νεφρική δυσλειτουργία στοχεύουν στην έγκαιρη πρόληψη σημαντικών παραγόντων κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα που αφορά στην παχυσαρκία προσφέρει την παροχή δωρεάν καινοτόμων φαρμάκων υψηλού κόστους για την καταπολέμηση της νόσου, καθώς και δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, όπως και εξατομικευμένη παρακολούθηση και καθοδήγηση σε πολίτες με αυξημένο Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ άνω του 40 ή ΔΜΣ 37-40 και σχετικές συννοσηρότητες). Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση υγιεινών συνηθειών, η σταδιακή απώλεια βάρους και η μακροχρόνια διαχείριση του βάρους, για την πρόληψη καρδιαγγειακών επιπλοκών.

Σημειώνεται, ότι σε αυτό το πλαίσιο, τις επόμενες ημέρες προγραμματίζεται να αποσταλούν και τα πρώτα μηνύματα (SMS) προς τους δικαιούχους για την επίσκεψη στον γιατρό.

Το δεύτερο πρόγραμμα επικεντρώνεται στην πρόληψη της νεφρικής δυσλειτουργίας και στοχεύει στην έγκαιρη ανίχνευση νεφρικών παθήσεων σε πολίτες υψηλού κινδύνου. Μέσω δωρεάν προληπτικών εξετάσεων και ιατρικής επίσκεψης, οι δικαιούχοι λαμβάνουν ολοκληρωμένη φροντίδα, ενώ τα αποτελέσματα καταγράφονται στον Εθνικό Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας.

Οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων που έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση θα λαμβάνουν σταδιακά το άυλο παραπεμπτικό για τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις. Εκείνοι που δεν έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση, μπορούν μέσω της χρήσης του ΑΜΚΑ τους να κλείσουν το ραντεβού τους για την εκάστοτε εξέταση των προγραμμάτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στα «Συνεργαζόμενα Κέντρα Διενέργειας Εξετάσεων».

Τέλος, διευκρινίζεται ότι δεν απαιτείται καμία συνταγογράφηση από γιατρό. Οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν έτοιμο το παραπεμπτικό τους και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κλείνουν το ραντεβού τους, εύκολα και γρήγορα.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε: «Η πρόληψη σώζει ζωές, όπως ήδη έχει γίνει εμφανές από τα εκατομμύρια πολιτών που έχουν κάνει χρήση των εξετάσεων του προγράμματος “Προλαμβάνω”, καθώς πολλοί εξ αυτών σώθηκαν επειδή διαγνώστηκαν έγκαιρα με κάποιο πρόβλημα υγείας. Με τα δύο νέα προγράμματα, τόσο για την παχυσαρκία ενηλίκων όσο και για τη νεφρική δυσλειτουργία, στοχεύουμε στην έγκαιρη πρόληψη σημαντικών παραγόντων κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα. Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας θα αγκαλιάσουν και αυτά τα δύο νέα προγράμματα, που εντελώς δωρεάν θωρακίζουν την υγεία μας, προσφέροντας ένα καλύτερο μέλλον».

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ανέφερε: «Η τεχνολογία στην υγεία αποτελεί για την κυβέρνηση στρατηγική προτεραιότητα. Με τα νέα προγράμματα πρόληψης προσφέρουμε σε όλους τους πολίτες εύκολη και δωρεάν πρόσβαση σε σύγχρονες υπηρεσίες. Ως υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης είμαστε πάντα εκεί, με ψηφιακές λύσεις για όλες και για όλους, χτίζοντας ένα σύστημα υγείας πιο προσβάσιμο, πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό».

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, δσημείωσε: «Με την ένταξη αυτών των δύο νέων δωρεάν προγραμμάτων, παρέχουμε τα καινοτόμα φάρμακα αλλά και την ολιστική φροντίδα των ατόμων με νοσογόνο παχυσαρκία. Παράλληλα, εντοπίζουμε έγκαιρα τα σημάδια που επηρεάζουν τη λειτουργία των νεφρών σε ασθενείς ήδη διαγνωσμένους με χρόνιο νόσημα, όπως π.χ. διαβήτη, υπέρταση κ.ά. Η πρόληψη γίνεται -μέρα με τη μέρα- καθημερινή συνήθεια για όλους τους συνανθρώπους μας, μέσα από δωρεάν εξετάσεις, ιατρική φροντίδα και συστηματική ενημέρωση. Εύκολα, γρήγορα και δωρεάν μπορούμε επιτέλους να φροντίσουμε τον εαυτό μας».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, τόνισε: «Η παροχή δωρεάν καινοτόμων φαρμάκων για την παχυσαρκία καθώς και τα δύο νέα προγράμματα προληπτικών εξετάσεων, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρδιαγγειακού κινδύνου, έρχονται να προστεθούν στις ευρύτερες ανάλογες παρεμβάσεις που ήδη υλοποιούνται από την κυβέρνηση με στόχο την έγκαιρη διάγνωση που έχει σώσει και μπορεί να σώσει ακόμα περισσότερες ζωές. Έρχονται να προστεθούν στο αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας του υπουργείου Υγείας για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και του ΕΣΥ, αλλά και του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τη διεύρυνση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας. Παράλληλα, και τα συγκεκριμένα προγράμματα αποτελούν μια ακόμα έμπρακτη απάντηση για το πού κατευθύνονται τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ποιοι και πόσοι ωφελούνται από τους πόρους που εξασφαλίσαμε και απορροφούμε στον μέγιστο βαθμό προς όφελος της κοινωνίας».

Πηγή: ertnews.gr

Ετικέτες: Υπουργείο Υγείαςπαχυσαρκίανεφρική ανεπάρκεια

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κυρ. Μητσοτάκης για την προσωπική διαφορά: Μία ακόμα από τις μεγάλες αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου τελειώνει οριστικά

    10 Δεκ 2025

  • Κυρ. Μητσοτάκης στο Μετρό: Η ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας είναι στοιχειώδης κίνηση αξιοπρέπειας απέναντι στους συμπολίτες μας

    10 Δεκ 2025

  • Στο ΦΕΚ η ΚΥΑ για τη διανυκτέρευση στρατιωτικών φαρμακείων και την κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων υψηλού κόστους

    8 Δεκ 2025

  • Κυρ. Μητσοτάκης: Οι λύσεις έρχονται μέσα από τον διάλογο – Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους αγρότες

    7 Δεκ 2025

  • Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στον διάλογο με τους αγρότες

    6 Δεκ 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Τα 300 ευρώ που δικαιούνται χιλιάδες άνεργοι – Δείτε αν είστε δικαιούχοι

    356 shares
    Share 142 Tweet 89
  • Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    290 shares
    Share 116 Tweet 73
  • Επίδομα παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης

    175 shares
    Share 70 Tweet 44
  • Επίδομα θέρμανσης: Πότε έρχεται η πρώτη πληρωμή στους δικαιούχους

    105 shares
    Share 42 Tweet 26
  • Συντάξεις Ιανουαρίου: Νωρίτερα θα δουν λεφτά 4,2 εκατ. συνταξιούχοι – Πότε θα ξεκινήσουν οι πληρωμές

    82 shares
    Share 33 Tweet 21

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.