voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Προσλήψεις στο «Χαμόγελο του παιδιού» – Δείτε τις ειδικότητες

    Voucher έως 800 ευρώ: Tα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα πρώιμη παιδική παρέμβαση

    Από σήμερα οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα φοιτητών

    Νέα μέτρα για το στεγαστικό: Οι προκλήσεις και οι «παγίδες»

    Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ

    Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 26 Μαΐου η διόρθωση σφαλμάτων για τα βιολογικά

    Tα αδικήματα που προσάπτει η Ευρωπαία Εισαγγελέας στους κατηγορούμενους από την Κρήτη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ

  • Εκπαίδευση
    Με απόλυτη ασφάλεια οι Πανελλαδικές διαβεβαιώνουν τα αρμόδια υπουργεία

    Πανελλαδικές: Έως 22/12 οι αιτήσεις συμμετοχής για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

    Πανελλαδικές: Έως τις 06 Μαρτίου η υποβολή δικαιολογητικών για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές

    Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές: Οι αλλαγές στις Πανελλαδικές 2026

    Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τις μετακινήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

    Σοφία Ζαχαράκη: Η χώρα χρειάζεται μια Εθνική Συμφωνία για το σχολείο του 2040

  • Θέσεις εργασίας
    Λιβάνιος: Κονδύλια 320 εκατ. ευρώ για «έξυπνες πόλεις»

    Λιβάνιος: Έρχονται νέες μόνιμες προσλήψεις στους δήμους

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2025: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 4.276 προσλήψεις – Από 18/12 οι ενστάσεις

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2025: Στις 17/12 η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων

    ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 360 ατόμων στον ΟΔΑΠ

    ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για προσλήψεις 81 ατόμων στον ΟΔΑΠ

  • Οικονομία
    Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα λάβουν έως 1.000 ευρώ – Τα κριτήρια

    Επίδομα θέρμανσης: Μπαίνει η πρώτη δόση την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

    Επίδομα Παιδιού Α21: Πότε θα δουν τα χρήματα οι δικαιούχοι

    Τι αλλάζει στους μετρητές ρεύματος με τη νέα απόφαση της ΡΑΑΕΥ

    Τέλη κυκλοφορίας 2026: Ποια είναι η φετινή προθεσμία πληρωμής – Τι προβλέπει η διαδικασία

    Τέλη κυκλοφορίας 2026: Μέχρι πότε εκπνέει η προθεσμία – Τι αλλάζει με τα πρόστιμα

  • Εργασιακά
    Οι προσλήψεις που θα γίνουν στο Δημόσιο το 2022

    Δώρο Χριστουγέννων: Τι ισχύει για τον ιδιωτικό τομέα και τι πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι σε περίπτωση μη καταβολής

    e-ΕΦΚΑ: Έναρξη λειτουργίας νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας απογραφής ιδιωτικών οικοδομοτεχνικών έργων

    e-ΕΦΚΑ: Στις 19/12 καταβάλλεται το αδειοδωρόσημο Χριστουγέννων 2025 σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους

    Από Παρασκευή (19/12) η καταβολή των αυξημένων συντάξεων

    ΔΥΠΑ: Λήγει την 1η Δεκεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για τη στήριξη της νέας επιχειρηματικότητας ανέργων 18–29 ετών

  • VOUCHER
    Προσλήψεις στο «Χαμόγελο του παιδιού» – Δείτε τις ειδικότητες

    Voucher έως 800 ευρώ: Tα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα πρώιμη παιδική παρέμβαση

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Έρχεται το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    Voucher των 200 ευρώ: Πώς θα πάρετε την επιδότηση

    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

  • Πολιτική
    Σοκ στον τουρισμό της Κρήτης – “Κανόνι” από μεγάλο tour operator

    Συνέδριο ΣΕΤΕ- “Tourism Ahead” – Όλγα Κεφαλογιάννη: Το 2025 θα είναι ένα ακόμη ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Προϋπολογισμός 2026: Πέρασε από τη Βουλή με 159 «ναι» και 136 «όχι»

    Τα έξι μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το στεγαστικό

    Κ. Χατζηδάκης: Όσα δεν έγιναν σε ολόκληρη τη μεταπολίτευση κατά της φοροδιαφυγής, έγιναν από το 2019 και μετά

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Πολιτική

Η μείωση των τιμών ενέργειας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Ευρωπαίο επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης

από NEWS ROOM
17/07/2025
σε Πολιτική
102
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης Νταν Γιόργκενσεν, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν προτεραιότητες που αφορούν το χαρτοφυλάκιο του κ. Γιόργκενσεν και ζητήματα ελληνικού ενδιαφέροντος με αιχμή τη μείωση των τιμών ενέργειας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, καθώς και τη σημασία των έργων συνδεσιμότητας κοινού ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος για την ενεργειακή ασφάλεια της ΕΕ.

Συζητήθηκαν ακόμη το πλέγμα στεγαστικών πολιτικών και οι πρωτοβουλίες που υλοποιεί η κυβέρνηση, οι οποίες ευθυγραμμίζονται με τις προτεραιότητες του επιτρόπου για την προσιτή στέγαση.

«Η προσιτή στέγαση δεν ήταν πρόβλημα στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια. Έχει γίνει πρόβλημα ως αποτέλεσμα της οικονομικής ανάπτυξης, η οποία έχει ασκήσει πίεση στην αγορά ακινήτων. Έχουμε αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες σχετικά με την προσιτή στέγαση. Πιστεύω ότι έχετε ενημερωθεί για μερικές από αυτές» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

ΣχετικάΆρθρα

Τα έξι μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το στεγαστικό

16/12/2025

Κυρ. Μητσοτάκης για την προσωπική διαφορά: Μία ακόμα από τις μεγάλες αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου τελειώνει οριστικά

10/12/2025

«Πρόκειται για μία από τις κύριες προτεραιότητές μας και κατευθύνουμε επίσης το οικονομικό πλεόνασμα που δημιουργούμε χάρη στην ορθή διαχείριση των δημόσιων οικονομικών μας, μεταξύ άλλων για να στηρίξουμε όσους είναι στο ενοίκιο. Για παράδειγμα, ανακοινώσαμε ότι από τον Νοέμβριο θα επιστρέψουμε ένα ενοίκιο σε όσους νοικιάζουν σπίτι, φυσικά ανάλογα με εισοδηματικά κριτήρια, που θα ευνοήσει πολλούς Έλληνες, ειδικά τους νεότερους, οι οποίοι αυτή τη στιγμή αναγκάζονται να νοικιάζουν και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν δικό τους σπίτι» προσέθεσε.

Κατά την έναρξη της συνάντησης, ο πρωθυπουργός και ο επίτροπος είχαν τον ακόλουθο διάλογο:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλώς ήρθατε στην Αθήνα. Έρχεστε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή, μια μέρα μετά τις αρχικές ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον επόμενο ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, το επόμενο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο. Και χωρίς να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, θέλω να επισημάνω ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι φαίνεται να αποδίδεται ιδιαίτερη σημασία στις πανευρωπαϊκές διασυνδέσεις, τα ηλεκτρικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα ζήτημα που έχω επισημάνει πολλές φορές, μεταξύ άλλων και σε επιστολή που έστειλα στις αρχές του έτους στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, οι χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης φαίνεται να τιμωρούνται λόγω των ανεπαρκών διασυνδέσεων, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι το target model δεν φαίνεται να λειτουργεί πάντα με τρόπους που κατανοούμε πλήρως όσον αφορά στην τιμολόγηση της ενέργειας. Και αυτό που είναι πολύ δύσκολο για μένα να εξηγήσω στους πολίτες είναι το γεγονός ότι είμαστε μια χώρα-πρωτοπόρος στην πράσινη μετάβαση, αλλά ταυτόχρονα καταλήγουμε να έχουμε υψηλότερες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Επομένως, είναι προφανές ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά και είναι σημαντικό ότι έχουμε συστήσει μια ειδική ομάδα για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος και ότι εσείς φαίνεται να έχετε πλήρη έλεγχο της κατάστασης, διότι πιστεύω ότι δεν είναι ένα ζήτημα που αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη. Προς το παρόν, δεν διαθέτουμε μια καλά λειτουργούσα ευρωπαϊκή αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και πρέπει πραγματικά να τη δημιουργήσουμε αν θέλουμε να ενισχύσουμε την ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα σε όλους τους τομείς. Επομένως, αυτή είναι ενδεχομένως η πρώτη μας προτεραιότητα στον τομέα της ενέργειας.

Ασφαλώς, είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και άλλα θέματα που σχετίζονται με το χαρτοφυλάκιό σας, και θα ήθελα να αναφερθώ ειδικά στο ζήτημα της στέγασης. Η προσιτή στέγαση δεν ήταν πρόβλημα στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια. Έχει γίνει πρόβλημα ως αποτέλεσμα της οικονομικής ανάπτυξης, η οποία έχει ασκήσει πίεση στην αγορά ακινήτων. Έχουμε αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες σχετικά με την προσιτή στέγαση. Πιστεύω ότι έχετε ενημερωθεί για μερικές από αυτές.

Ωστόσο, θα θέλαμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να προσεγγίσουμε αυτό το πρόβλημα από ευρωπαϊκή σκοπιά και τι μπορούμε να περιμένουμε όσον αφορά τα ευρωπαϊκά κονδύλια που θα μπορούσαν ενδεχομένως να διατεθούν για το ζήτημα της προσιτής στέγασης. Πρόκειται για μία από τις κύριες προτεραιότητές μας και κατευθύνουμε επίσης το οικονομικό πλεόνασμα που δημιουργούμε χάρη στην ορθή διαχείριση των δημόσιων οικονομικών μας, μεταξύ άλλων για να στηρίξουμε όσους είναι στο ενοίκιο.

Για παράδειγμα, ανακοινώσαμε ότι από τον Νοέμβριο θα επιστρέψουμε ένα ενοίκιο σε όσους νοικιάζουν σπίτι, φυσικά ανάλογα με εισοδηματικά κριτήρια, που θα ευνοήσει πολλούς Έλληνες, ειδικά τους νεότερους, οι οποίοι αυτή τη στιγμή αναγκάζονται να νοικιάζουν και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν δικό τους σπίτι.

Έχουμε, λοιπόν, ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Αλλά και πάλι, σας ευχαριστώ που είστε εδώ και σας ευχαριστώ για την εξαιρετική συνεργασία που έχετε ήδη αναπτύξει με τους υπουργούς μας και τις υπηρεσίες μας.

Νταν Γιόργκενσεν: Σας ευχαριστώ για τη συνάντηση, κύριε πρωθυπουργέ. Δεν ξέρω εάν σας ενημέρωσαν, αλλά όταν ήρθα πέρασα ένα πολύ σημαντικό τεστ. Ο σκύλος σας, ο Πίνατ, με χαιρέτησε και το χάρηκα ιδιαίτερα.

Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε πρωθυπουργέ, που ενημερώνετε διαρκώς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε εσείς και οι γειτονικές χώρες στον τομέα της ενέργειας. Διότι, όπως πολύ σωστά είπατε, είναι κάπως παράδοξο το γεγονός ότι από τη μία πλευρά είστε σίγουρα πρωτοπόροι στην ανάπτυξη περισσότερων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, οι οποίες αποτελούν πολύ σημαντικό μέρος του ενεργειακού σας μείγματος, κάτι που θέλουμε να κάνουν όλες οι χώρες, ταυτόχρονα, όμως, πληρώνετε πάρα πολλά για την ενέργειά σας.

Αυτή η επιτροπή, λοιπόν, είναι αποφασισμένη να συμβάλλει στη μείωση των τιμών και πράγματι το πιο αποτελεσματικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε ότι θα διευκολύνουμε περισσότερες διασυνδέσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαι βέβαιος ότι ήσασταν το ίδιο χαρούμενος με εμένα χθες, όταν καταθέσαμε την πρόταση για τον νέο μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διότι στην πραγματικότητα θα αυξήσουμε τον προϋπολογισμό μας κατά όχι δύο αλλά πέντε φορές. Στο τρέχον πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο έχουμε διαθέσει λίγο κάτω από 6 δισεκατομμύρια ευρώ, και στο επόμενο προτείνουμε να διαθέσουμε λίγο κάτω από 30 – 29 δισ. ευρώ.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια τεράστια επένδυση σε δίκτυα, σε διασυνδέσεις, σε υποδομές υδρογόνου και σε όλες τις υλικές υποδομές που χρειαζόμαστε για να συνδέσουμε τις χώρες μας μεταξύ τους, ώστε να αποκτήσουμε μια πραγματική και καλά λειτουργούσα ενεργειακή ένωση. Σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Σας ευχαριστώ, επίσης, που προτείνατε τη σύσταση μιας ειδικής ομάδας (task force). Όπως γνωρίζετε, έχω λάβει υπόψη μου αυτή την πρόταση και έχω συστήσει μια τέτοια ειδική ομάδα που εργάζεται τώρα πολύ σκληρά για να μας παράσχει συστάσεις σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε τόσο σε βραχυπρόθεσμο όσο και σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο. Θα υποβάλω επίσης αυτό το φθινόπωρο ένα σχέδιο για τα ευρωπαϊκά δίκτυα, το οποίο φυσικά είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε στη συνέχεια να κάνουμε τις επενδύσεις να λειτουργήσουν πραγματικά με ορθολογικό και καλό τρόπο.

Για εμάς, υπάρχουν τρεις βασικοί στόχοι στην ενεργειακή μας πολιτική στην ένωση. Ο πρώτος είναι πράγματι να μειωθούν οι τιμές, τόσο για τις επιχειρήσεις μας που δυσκολεύονται, αλλά φυσικά και για τους πολίτες μας που δυσκολεύονται να πληρώσουν τους υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας.

Ο δεύτερος είναι η ενεργειακή ανεξαρτησία. Προφανώς, θέλουμε να απαλλαγούμε από την εξάρτησή μας από τη ρωσική ενέργεια, ιδίως από το φυσικό αέριο. Γι’ αυτό, όπως γνωρίζετε, κατέθεσα πρόσφατα μια νομοθετική πρόταση για την απαγόρευση της εισαγωγής φυσικού αερίου από τη Ρωσία.

Και τρίτον, φυσικά, η απανθρακοποίηση. Γνωρίζετε πολύ καλά σε αυτή τη χώρα πως η κλιματική αλλαγή μας επηρεάζει ήδη. Πολύ συχνά αναφέρω ως παράδειγμα την Ελλάδα και άλλες χώρες αυτής της περιοχής. Όταν μερικές φορές θεωρώ ότι η υποστήριξη για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής δεν είναι τόσο ισχυρή όσο θα έπρεπε, λέω στους αντιτιθέμενους: ακούστε, η κλιματική αλλαγή δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Είναι κάτι που είναι ήδη εδώ, τώρα, και προκαλεί σοβαρά προβλήματα σε πολλά κράτη μέλη.

Ο υπουργός σας, ο φίλος μου Σταύρος, μόλις μου είπε ότι δεν θα κάνει διακοπές φέτος επειδή πρέπει να βρίσκεται εδώ καθώς έχει την αρμοδιότητα για τα δάση, συμπεριλαμβανομένων των δασικών πυρκαγιών, τις οποίες δυστυχώς πρέπει να προβλέπουμε κάθε χρόνο πλέον. Συνεπώς, σας ευχαριστώ πολύ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι το πρώτο του καλοκαίρι.

Νταν Γιόργκενσεν: Αυτό είναι μέρος της δουλειάς.

Και μόλις είχα την ευκαιρία να μιλήσω με την υπουργό αρμόδια για τη στέγαση στη χώρα σας. Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι η στέγαση βρίσκεται πλέον στην κορυφή της ατζέντας σε πολλές χώρες. Και όπως είπατε, κύριε πρωθυπουργέ, πριν από μερικά χρόνια αυτό δεν ίσχυε. Αλλά τώρα θεωρείται από πολλούς ως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Αν δεν μπορείς να αντέξεις οικονομικά ένα μέρος για να ζήσεις, οι νέοι δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι των γονιών τους, να αποκτήσουν την εκπαίδευση που θέλουν, να βρουν τη δουλειά που θέλουν, αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα γι’ αυτούς και τη ζωή τους, αλλά είναι επίσης πρόβλημα για την οικονομία μας.

Είμαι ο πρώτος επίτροπος, λοιπόν, που έχω αναλάβει αυτό το αντικείμενο στο χαρτοφυλάκιό μου και θα υποβάλλω ένα συνολικό σχέδιο για προσιτή στέγαση στις αρχές του επόμενου έτους. Επομένως, προσβλέπω να ακούσω τις απόψεις σας σήμερα σχετικά με το τι θα θέλατε να περιλαμβάνει ένα τέτοιο σχέδιο. Και στη συνέχεια, βέβαια, πρέπει να συνεργαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να το υλοποιήσουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε πρωθυπουργέ, που με υποδεχτήκατε εδώ σήμερα, εσείς και ο Πίνατ.

Ετικέτες: Κυριάκος Μητσοτάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Συνέδριο ΣΕΤΕ- “Tourism Ahead” – Όλγα Κεφαλογιάννη: Το 2025 θα είναι ένα ακόμη ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό

    17 Δεκ 2025

  • Προϋπολογισμός 2026: Πέρασε από τη Βουλή με 159 «ναι» και 136 «όχι»

    16 Δεκ 2025

  • Κ. Χατζηδάκης: Όσα δεν έγιναν σε ολόκληρη τη μεταπολίτευση κατά της φοροδιαφυγής, έγιναν από το 2019 και μετά

    15 Δεκ 2025

  • Κεραμέως: Περισσότερες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και αυξήσεις μισθών στις αρχές του 2026

    12 Δεκ 2025

  • Χατζηδάκης: Ο προϋπολογισμός του 2026 θα συνδυαστεί με σημαντικές μεταρρυθμίσεις

    12 Δεκ 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    698 shares
    Share 279 Tweet 175
  • Αυξάνεται το επίδομα παιδιού από το 2026

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Έρχεται το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Επίδομα θέρμανσης: Οι 3 πληρωμές που έρχονται

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Νέα προκήρυξη από το ΑΣΕΠ: 66 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδας με απολυτήριο Λυκείου!

    63 shares
    Share 25 Tweet 16

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.