Σωκράτης Βαρδάκης: Η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα στα σοβαρά προβλήματα των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Σωκράτης Βαρδάκης: Η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα στα σοβαρά προβλήματα των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων

19 Φεβρουαρίου 2021

Η Κυβέρνηση επιμένει στην θέση της ότι δεν προτίθεται να καταστήσει την μη επιστρεπτέα ενίσχυση των Περιφερειών, ακατάσχετη και αφορολόγητη για οφειλές προς το Δημόσιο, όπως προκύπτει από την τελευταία απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών.

Μετά την αρνητική απάντηση στην κοινοβουλευτική ερώτηση και την απόρριψη της νομοθετικής ρύθμισης που προτάθηκε από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτη Βαρδάκη, αρνητικά απάντησε το Υπουργείο και σε κοινοβουλευτική αναφορά που κατατέθηκε με αφορμή επιστολή της Περιφέρειας Κρήτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη ενίσχυση, υλοποιείται μέσω των Περιφερειακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020, στα πλαίσια  ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid-19.

«Τα προγράμματα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid-19 αποτελούν πραγματική ελπίδα επιβίωσης, για αυτό και εύλογα υπάρχει το αίτημα να είναι ακατάσχετες και αφορολόγητες. Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών δεν αφουγκράζονται την απόγνωση και τις πραγματικές ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, πολλές από τις οποίες είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο.», δήλωσε ο κ. Βαρδάκης.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<