voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΙΣΑ: Να αποσυρθούν άμεσα οι διαφημίσεις ιατρικών υπηρεσιών με προσφορές Black Friday

    ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 25,6% σημείωσαν οι υιοθεσίες το 2025

    myEOPYY: η νέα εφαρμογή που φέρνει στην τσέπη κάθε ασφαλισμένου την διαχείριση της υγείας του

    Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δέσμευσε τα περιουσιακά στοιχεία των διαχειριστών της ΜΚΟ “Παιδική Χαρά”

  • Εκπαίδευση

    Θεσσαλονίκη: Σύλληψη καθηγητή μετά από καταγγελία 16χρονης για χαστούκι – Διατάχθηκε ΕΔΕ

    Η ΠΑΣΠ διαψεύδει δημοσιεύματα για εμπλοκή μελών της σε επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

    Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ: Πότε αρχίζουν οι ενστάσεις

  • Θέσεις εργασίας

    Πάνω από 600 προσλήψεις ετοιμάζουν οι τράπεζες για το 2027

    ΥΠΕΣ: Εγκρίθηκαν 160 προσλήψεις σε Δήμους και ΔΕΥΑ

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ: Πότε αρχίζουν οι ενστάσεις

    ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Έως 16/11 οι αιτήσεις για 3.262 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

  • Οικονομία

    ΑΑΔΕ: Eπεκτείνεται η ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης αποθεμάτων – Tι αλλάζει για τις επιχειρήσεις

    ΕΦΚΑ: Πώς θα βγαίνουν στη σύνταξη οι δημόσιοι υπάλληλοι

    Επίδομα θέρμανσης: Έως 1.560 ευρώ στους δικαιούχους – Πότε ανοίγει το myΘέρμανση

    “Εκτοξεύτηκε” στο 5,8% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

  • Εργασιακά

    Νίκη Κεραμέως: Η κυβέρνηση υλοποιεί προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης για τις γυναίκες, ενώ σχεδιάζει πρόγραμμα για εξ αποστάσεως εργασία από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας

    ΕΦΚΑ: Πώς θα βγαίνουν στη σύνταξη οι δημόσιοι υπάλληλοι

    Μισθοί: Το σενάριο για αύξηση έως 40 ευρώ από το 2027

    Συντάξεις Δεκεμβρίου 2026: Οι δύο ημερομηνίες πληρωμής από τον ΕΦΚΑ

  • VOUCHER

    Δ. Μιχαηλίδου: Αυξάνουμε κατά 10% την αξία των vouchers για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

    Μιχαηλίδου: “Πριν τα Χριστούγεννα το πρώτο voucher σίτισης”

    Εγκρίθηκε νέο voucher διακοπών – Ήρθε το Achaia Pass

    ΔΥΠΑ: Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ – Αυτά πρέπει να κάνετε άμεσα

  • Πολιτική

    Ν/σ. Ενίσχυση εποπτείας απαιτήσεων από δάνεια – Οι παρεμβάσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Αντιπολίτευσης στην τοποθέτηση του Κυρ. Πιερρακάκη

    Παπαστεργίου: Τα επόμενα ψηφιακά έργα έως τις εκλογές – Τι αλλάζει στο gov.gr, πότε ξεκινά ο «Δαίδαλος» και ποιοι θα έχουν πρόσβαση

    Υπουργικό Συμβούλιο: Ο κυβερνητικός οδικός χάρτης έως τις εκλογές – 90 δεσμεύσεις σε 20 υπουργεία

    Κυρ. Μητσοτάκης: Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Πολιτική

Τσίπρας: Να παραιτηθείτε κ.Μητσοτάκη, να προκηρύξετε εκλογές

από Σταύρος Καραΐνδρος
18/12/2021
σε Πολιτική

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Με αιχμή την αντιμετώπιση της πανδημίας άσκησε στην ομιλία του στη Βουλή, στη συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΣ Αλέξης Τσίπρας και κορύφωσε ζητώντας για πρώτη φορά από τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές. Ο κ. Τσίπρας κορύφωσε την ομιλία του αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της πανδημίας και την έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα και ζήτησε χαρακτηριστικά «Να φύγει η κυβέρνηση των ενόχων».

Συγκεκριμένα, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση σας αποδείχτηκε αναποτελεσματική και ανίκανη να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της χώρας. Αποδείχτηκε επίσης αυταρχική, αδιάφορη στις αγωνίες της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Αποδείχθηκε ανήθικη και επικίνδυνη. Θα έφτανε και μόνον η έρευνα Τσιόδρα-Λύτρα, η αγνόηση των ειδικών που κόστισε χιλιάδες ζωές, αλλά και τα ψέματα που ακολούθησαν τη δημοσίευσή της, για να παραιτηθεί οποιαδήποτε κυβέρνηση άλλης ευρωπαικής χώρας… Στις δημοκρατίες, όμως, δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Γιατί σας ερωτώ: Με ποια αξιοπιστία θα δώσετε εσείς κύριε Μητσοτάκη τη μάχη απέναντι στο 5ο κύμα της πανδημία που θα έρθει την άνοιξη. Με ποια στρατηγική θα δώσετε εσείς στήριγμα στη κοινωνία που υποφέρει από την ακρίβεια; Έχετε όμως σήμερα, μια δυνατότητα να φανείτε αντάξιος της ευθύνης. Να σταθείτε σε αυτό εδώ το βήμα και αντί για δικαιολογίες, για ψέματα, για ύβρεις προς τους πολιτικούς σας αντιπάλους. Να φερθείτε έντιμα. Να δώσετε διέξοδο στο αδιέξοδο. Και μια είναι μόνο η διέξοδος στο σημερινό αδιέξοδο. Να παραιτηθείτε κύριε Μητσοτάκη. Να προκηρύξετε εκλογές. Να δώσετε τη δυνατότητα στη λαϊκή ετυμηγορία να δώσει διέξοδο».

Είστε μια κυβέρνηση ενόχων

ΣχετικάΆρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Πλαφόν τώρα 1,4 ευρώ για το πετρέλαιο θέρμανσης – 1,8 ευρώ για το πετρέλαιο κίνησης

22/09/2026

Τσίπρας: Σχέδιο «Αριστοτέλης» με 100–150 νέους δήμους – Τι αλλάζει στην Αυτοδιοίκηση

28/07/2026

Συνεχίζοντας την επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό προσέθεσε: «Πατάτε δυόμισι χρόνια στο λαιμό της χώρας, στηριζόμενοι σε χορηγούμενα με κρατικό χρήμα ΜΜΕ και σε αποτελέσματα δημοσκοπήσεων. Ιδού λοιπόν η Ρόδος. Εν ονόματι μιας κοινωνίας που υποφέρει, σας ζητάμε να δώσετε λύση. Αποτύχατε να διαχειριστείτε τις κρίσεις. Είστε όχι μόνο ανεπαρκής αλλά και επικίνδυνος για να διαχειριστείτε τα αποτελέσματα όσων δημιουργήσατε.. Είστε μια κυβέρνηση ενόχων για τα πολλαπλά δράματα και τις πολλαπλές πληγές στη χώρα και στην κοινωνία…Σας ζητώ, σας ζητούμε, να δώσετε το δικαίωμα στο λαό να σας κρίνει. Προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία στο μόνο δημοκρατικό δρόμο».

Καλώ τους Έλληνες να αντισταθούν

Απευθύνθηκε όμως και στην ελληνική κοινωνία λέγοντας: «Και δεν το ζητώ μόνο από εσάς. Το ζητώ και από την ελληνική κοινωνία. Καλώ τους Έλληνες να αντισταθούν στην πολιτική, στην αλαζονεία, στη διαφθορά και τη φθορά που εκπροσωπείτε. Καλώ τους Έλληνες να απαιτήσουν να φύγει η κυβέρνηση των ενόχων. Καλώ τους Έλληνες να επιβάλουν το συνταγματικό τους δικαίωμα να αποφασίσουν οι ίδιοι για το δικό τους αύριο. Υπάρχει ελπίδα για τον τόπο.Υπάρχει ο δρόμος της προστασίας της ζωής και της αξιοπρέπειας. Η δημοκρατική και προοδευτική παράταξη θα κάνει και πάλι το καθήκον της απέναντι στη ιστορία».

Η κριτική για τις ΜΕΘ

Απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό είπε σε σχέση με την έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα: «Κύριε Μητσοτάκη χρωστάτε ορισμένες απαντήσεις. Όχι σε μένα αλλά στον ελληνικό λαό…Γιατί καταφεύγετε συνεχώς και συστηματικά στα ψέματα εν μέσω μιας πρωτοφανούς τραγωδίας; Γιατί είπατε ψέματα μια και δυο και τρεις φορές ότι η πανδημία τελείωσε, ή τελειώνει; Γιατί λέτε ψέματα ότι έχουμε πανδημία ανεμβολίαστων. Γιατί λέτε ψέματα για την κατάσταση στο ΕΣΥ; Και γιατί, μόλις πριν 15 μέρες, είπατε ψέματα στη Βουλή, για τους εκτός ΜΕΘ ασθενείς; Αφήσατε να εννοηθεί το τραγικό, επικίνδυνο, αντιεπιστημονικό, επιπόλαιο, και τελικά ανήθικο, ότι είναι το ίδιο να είσαι διασωληνωμένος στο ράντζο και το ίδιο σε ΜΕΘ. Ό,τι δεν είχατε στοιχεία που να δείχνουν το αντίθετο. Και καμία έρευνα να σας το υποδεικνύει. Ενώ είχατε στα χέρια σας για μήνες την αποκαλυπτική έρευνα του πιο στενού σας συμβούλου. Δεν ντρέπεστε να τα λέτε τέτοια πράγματα; Όχι σε μένα. Αλλά στους συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν; Και ακόμη και σήμερα, δεν ντρέπεστε να λέτε ψέματα για τα ψέματα; Ότι δήθεν δεν λάβατε γνώση της επιστημονικής μελέτης που έκαναν ο κος Τσιόδρας και ο κος Λύτρας; Και ψάχνετε να βρείτε που θα φορτώσετε την ευθύνη. Δεν ντρέπεστε; Ψάχνετε τον ΓΓ Δημόσιας Υγείας. Σε λίγο και τον κλητήρα. Εσείς δεν δηλώνατε σε συνέντευξή σας ότι ο κος Τσιόδρας σας ενημερώνει τρείς φορές τη βδομάδα για όλα τα δεδομένα της πανδημίας; Και τώρα τι θέλετε να μας πείτε; Ότι δεν σας ενημέρωσε για τα στοιχεία της θνητότητας εκτός ΜΕΘ; Δεν σας είπε ότι το 38,4% των θανάτων θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν είχατε ενισχύσει το ΕΣΥ; Δεν σας είπε ότι το 87% όσων διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ πεθαίνουν;».

Ο κ. Τσίπρας αποδόμησε συνολικά την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης κατηγορώντας προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι εμμένει σε παρωχημένες νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις του χθες. Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό είπε: «Προβλέπετε τη μείωση του ελλείματος κατά 6 μονάδες μέσα στο 2022. Δεσμευθήκατε μέσα σε χρονιά πανδημίας, ότι θα κάνετε τη μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή σε ολόκληρη την Ευρώπη μέχρι το 2024. Εννέα μονάδες – σχεδόν 11 δισ. δηλαδή – μέσα σε μια διετία». Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση παρουσιάζει έναν προϋπολογισμό «που λαμβάνει ψευδώς ως δεδομένο ότι η πανδημία έληξε (Την νίκησε ο κος Μητσοτάκης 3 φορές ως τώρα. ‘Αρα δεν υπάρχει πανδημία) και ταυτόχρονα έναν προϋπολογισμό που αγνοεί την κρίση ακρίβειας και ανατιμήσεων» για να συμπεράνει ότι «ένας τέτοιος προϋπολογισμός, μόνο εικονικός και εκτός πραγματικότητας μπορεί να είναι».

Ειδική και εκτεταμένη αναφορά έκανε στις δαπάνες για την Υγεία κάνοντας σύγκριση ανάμεσα στην πολιτική της κυβέρνηση και στα πεπραγμένα της δικής του κυβέρνησης: «Γιατί, κύριε Μητσοτάκη κόβετε εν μέσω πανδημίας 820 εκατομμύρια από το Υπουργείο Υγείας, όταν ακόμα και όσα δαπανήθηκαν φέτος αποδείχτηκαν ανεπαρκή; Γιατί, ακόμα και τα έκτακτα κονδύλια για την πανδημία που φέτος ήταν 1,25 δισ, γίνονται για το 2022, 736 εκατομμύρια; Αφήνετε σήμερα κενά στο ΕΣΥ, ώστε να φέρετε αύριο τους κερδοσκόπους της Υγείας να τα καλύψουν. Υποχρηματοδοτείτε σήμερα τη δημόσια Υγεία για να επιχορηγήσετε αύριο την ιδιωτική».

Μιλώντας για την κατάσταση στην δική του κυβέρνηση ανέφερε: «…Παρόλο που δίναμε τη μάχη να βγάλουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία που οι κυβερνήσεις σας την οδήγησαν, σας παραδώσαμε τα νοσοκομεία όχι με έλλειμα αλλά με 260 εκατ. ταμειακό πλεόνασμα. Επίσης, παραλάβαμε έναν ΕΟΠΥ που το 14 είχε 3,4 δισ. έσοδα από τον ΕΦΚΑ και παραδώσαμε έναν ΕΟΠΥ που το 2018 είχε 4,65 δισ. έσοδα από τον ΕΦΚΑ. Που το 2015 είχε 2 δισ. 150 εκατ. ληξιπρόπρόθεσμα και τον παραδώσαμε χωρίς χρέη. Και που το 2018 είχε δυνατότητα να διανείμει 840 εκατ. σε νοσοκομεία του ΕΣΥ και στο ΕΚΑΒ. Αφήστε λοιπόν αυτό το καλαμπούρι. Είμαστε η μόνη κυβέρνηση στη ιστορία του τόπου που παρέδωσε στην επόμενη πλεονάσματα στα ταμεία, ρυθμισμένο χρέος και ταυτόχρονα ενισχυμένο κοινωνικό κράτος. Και είμαστε περήφανοι για αυτό. Η παράταξή σας μας οδήγησε στα μνημόνια, στη χρεοκοπία και τη κοινωνική ανασφάλεια. H δική μας έβγαλε την οικονομία από τη κρίση, συμμάζεψε τα δημόσια οικονομικά και ενίσχυσε τη κοινωνική συνοχή».

Αναφέρθηκε στους μισθούς λέγοντας ότι «τους κρατάτε καθηλωμένους σε επίπεδα πείνας και ταπείνωσης» και προσέθεσε: «Εμείς λοιπόν δεσμευόμαστε. Το πρώτο νομοσχέδιο της προοδευτικής κυβέρνησης που έχει ανάγκη ο τόπος η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ και η μερική διαγραφή του πανδημικού χρέους για τις ΜμΕ».

Αναφέρθηκε στην φορολογική πολιτική λέγοντας: «Υπολογίζετε και διαφημίζετε μάλιστα μεγάλη αύξηση των εσόδων από φόρους. Λέτε το απλοϊκό ότι αυτό θα είναι συνέπεια της ανάπτυξης και θα έλθει κυρίως μέσα από τον ΦΠΑ. Τι μαθηματικά της αριστείας είναι αυτά κύριε Μητσοτάκη; Η ανάπτυξη για τον επόμενο χρόνο υπολογίζεται με βάση τις εκτιμήσεις σας στο 4,5%. Η αύξηση των εσόδων από φόρους στο 7,5%. Ποιοι θα κληθούν να κλείσουν αυτή την τρύπα του 3%; Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Προφανώς τα συνήθη υποζύγια. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα».

Αναφέρθηκε και στις δαπάνες για την άμυνα λέγοντας: «Το 2020 το ποσό για τα εξοπλιστικά προγράμματα ήταν 515 εκατ ευρώ. Το 2021 εκτοξεύτηκε στα 2,5 δισ. Και σήμερα έρχονται να προστεθούν και άλλα 808 εκατ. ευρώ. O αμυντικός προϋπολογισμός επιστρέφει στα ίδια επίπεδα με το 2009, χρονιά της χρεοκοπίας. Περίπου 6,5 δισ., ενώ το ΑΕΠ μας από τότε έχει συρρικνωθεί 25-30%…Κανείς δεν είπε να μην δαπανάμε λελογισμένα για την άμυνα αλλά αυτή είναι μια αλόγιστη και αχρείαστη αύξηση. Σπατάλη χωρίς σχέδιο, χωρίς διαφάνεια και σεβασμό στις προβλεπόμενες διαδικασίες, με νομικά έωλες εντολές του πρωθυπουργού».

Πηγή: iefimerida.gr

Ετικέτες: Αλέξης Τσίπρας
Σεμινάρια ξένων γλωσσών για ενήλικες
Λογιστικό Γραφείο Μποτζάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ν/σ. Ενίσχυση εποπτείας απαιτήσεων από δάνεια – Οι παρεμβάσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Αντιπολίτευσης στην τοποθέτηση του Κυρ. Πιερρακάκη

    4 Νοέ 2026

  • Παπαστεργίου: Τα επόμενα ψηφιακά έργα έως τις εκλογές – Τι αλλάζει στο gov.gr, πότε ξεκινά ο «Δαίδαλος» και ποιοι θα έχουν πρόσβαση

    3 Νοέ 2026

  • Υπουργικό Συμβούλιο: Ο κυβερνητικός οδικός χάρτης έως τις εκλογές – 90 δεσμεύσεις σε 20 υπουργεία

    2 Νοέ 2026

  • Κυρ. Μητσοτάκης: Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας

    1 Νοέ 2026

  • Χανιά: Θετικός ο Άδ. Γεωργιάδης στην επέκταση του Κέντρου Υγείας Βάμου – Επαναπροκήρυξη θέσεων για τη στελέχωση

    30 Οκτ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Δώρο Χριστουγέννων 500 ευρώ στο Δημόσιο: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Προειδοποίηση Μητροπολίτη Δημητριάδος προς αρνητές ιερείς: Απαράδεκτη στάση, συμμορφωθείτε

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • Κώστας Τσιάρας: Στα 250 ευρώ το ανώτατο ποσό η αποζημίωση για κάθε ζώο που θανατώθηκε

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • ΔΥΠΑ: Άρχισαν οι ενστάσεις για τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Ελαιόλαδο: «Τσεπώνουν» καθαρό κέρδος 20% στην τιμή που επιβάλλουν τα σούπερ μάρκετ

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
Σεμινάριο για το Airbnb

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.