voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Επτά οι νεκροί στο πολύνεκρο τροχαίο με βαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ

    Επτά οι νεκροί στο πολύνεκρο τροχαίο με βαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ

    Μεγαλύτερο το πρόστιμο για όσους κινούνται χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ

    Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δημοσίου το Σαββατοκύριακο του Θωμά

    Έρχεται νέο πρόγραμμα ψηφιακής εκπαίδευσης ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί 12 αγροτών από την Βόρεια Ελλάδα

    Νέα σημαντικά ευρήματα για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη

  • Εκπαίδευση
    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Σέρρες: Καθηγήτρια Γυμνασίου καταδικάστηκε για βία σε βάρος 13χρονου μαθητή – Παρέμβαση του υπ. Παιδείας

    Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανάμεσα στα 500 κορυφαία παγκοσμίως

    Χρηματοδότηση ύψους 987.770,02 ευρώ για συντηρήσεις και επισκευές υποδομών του Πανεπιστημίου Κρήτης

    Διευκρινίσεις για τη λειτουργία των ΚΕΣΥ από την Υφυπουργό Παιδείας

    Σοφία Ζαχαράκη: «Θα επεκτείνουμε το ψηφιακό φροντιστήριο σε όλο το Λύκειο»

  • Θέσεις εργασίας

    ΕΣΔι: Βγήκε προκήρυξη για τις 159 μόνιμες προσλήψεις σε δικαστήρια της χώρας

    Ρεκόρ συμμετοχής στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα

    Στον Βόλο η 51η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ – Πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας

    Άνοιξαν οι αιτήσεις για 17 προσλήψεις στην ΕΦΑ Ηρακλείου

    Προσλήψεις 15 ατόμων στην ΕΦΑ Ηρακλείου

    ΥΠΕΣ: Προκήρυξη για 82 προσλήψεις με 8μηνες συμβάσεις

  • Οικονομία
    Οι «τυχεροί» των φετινών φορολογικών δηλώσεων

    Φορολογικές δηλώσεις: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή

    Airbnb: Νέοι σκληροί περιορισμοί το 2026

    Εξοικονομώ 2021: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Οι δικαιούχοι, το ποσοστό επιδότησης και τα κριτήρια

    Aκίνητα: Έρχονται νέα “Εξοικονομώ” για 60.000 κατοικίες

    Επιδότηση ενοικίου: Πώς το κράτος θα επιβραβεύει «μπαταχτσήδες» και θα τιμωρεί τους συνεπείς

    Τι προβλέπει το νέο πρόγραμμα «Κατασκευάζω-Νοικιάζω» – Ποια είναι τα οφέλη για τους δικαιούχους

  • Εργασιακά
    Πανελλαδική απεργία στον κλάδο τροφίμων και ποτών στις 3 Φεβρουαρίου

    Πανελλαδική απεργία στον κλάδο τροφίμων και ποτών στις 3 Φεβρουαρίου

    e-ΕΦΚΑ: Έναρξη λειτουργίας νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας απογραφής ιδιωτικών οικοδομοτεχνικών έργων

    Νέα “καμπάνα” στον ΕΦΚΑ: Αποζημίωση σε ασφαλισμένη για λάθος που της στέρησε τη σύνταξη

    Νέο πρόγραμμα κατάρτισης στη μελισσοκομία σε συνεργασία της ΔΥΠΑ με το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

    ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης στη μελισσοκομία

    Νέο επίδομα για συνοριοφύλακες του Έβρου

  • VOUCHER
    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Έρχεται το νέο πρόγραμμα voucher έως 750 ευρώ

    ΣΕΒ: Mικρότερες αμοιβές και απασχόληση για τις γυναίκες στις ελληνικές επιχειρήσεις

    ΔΥΠΑ: Ξεκινά το πρόγραμμα για άνεργες μητέρες συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ – Μέσω gov.gr οι αιτήσεις

    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    ΔΥΠΑ: Αρχίζει το πρόγραμμα για άνεργες μητέρες, συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ

  • Πολιτική
    Από δύο μέτωπα στην πρώτη γραμμή – Η μάχη επιστημόνων και κτηνοτρόφων κατά της ευλογιάς

    Τσιάρας: Θέμα τεράστιας εθνικής σημασίας να κρατήσουμε την ελληνική κτηνοτροφία ανθεκτική και βιώσιμη

    Όλγα Κεφαλογιάννη: “Χρονιά επιστροφής στην κανονικότητα για τον τουρισμό, το 2023”

    Κεφαλογιάννη: «Έκανα χρήση της διάταξης, την ψήφισαν άλλοι 179 – Τα παιδιά μου αλλάζουν σπίτι κάθε δύο μέρες»

    Άρειος Πάγος: Εντολή για άμεση δράση εισαγγελέων και Αστυνομίας στα αγροτικά μπλόκα

    Τσιάρας προς εκπροσώπους των μπλόκων: Είναι η στιγμή της ευθύνης για όλους

    Υπουργείο Ανάπτυξης: Κατατέθηκε τροπολογία για τα ασφάλιστρα υγείας – Τι προβλέπει

    Θεοδωρικάκος: Οι φετινές αυξήσεις στα ιδιωτικά ασφάλιστρα Υγείας εκτιμούμε ότι θα είναι περιορισμένες – Διαφωνεί η αντιπολίτευση

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Πολιτική

Τσίπρας: «Ο κ.Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της άγνοιας»

από NEWS ROOM
20/04/2023
σε Πολιτική
101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνολική επίθεση στην κυβέρνηση για τα πεπραγμένα της τετραετίας, εξαπέλυσε χθες βράδυ από την Δράμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υποστήριξε ότι «αυτό που ζητά ο λαός μας είναι μια μεγάλη αλλαγή», ενώ χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «πρωθυπουργό της άγνοιας».

Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «και ξέρει, και μπορεί» μαζί με τους πολίτες να φέρει την πολιτική αλλαγή. Έβαλε δε, τον πολιτικό του στόχο: «Η αποφασιστική ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το πρώτο αναγκαίο βήμα. Κάθε ψήφος διαμαρτυρίας, αντίθεσης, οργής, πρέπει να κατευθυνθεί στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Γιατί μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά, υπογράφει ο λαός την ήττα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αυτό λένε, όχι μόνο η πολιτική λογική, αλλά και τα μαθηματικά. Για να έχουμε αλλαγή, πρέπει να ηττηθεί η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Και θα ηττηθεί η ΝΔ, μόνο αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημαίνει ήττα και τέλος για τη Μητσοτάκης-ΑΕ».

«Πρωθυπουργός της άγνοιας»

Ξεκινώντας την επίθεση ανέφερε: «Αυτό που αισθάνομαι παντού, είναι ένα μεγάλο ‘ως εδώ’. Ως εδώ με την οικογενειοκρατία, με τη διαφθορά, με την ακρίβεια, με την ανασφάλεια, με τη καθεστωτική φαυλότητα, με την αδικία». Περιέγραψε με μελανά χρώματα την πραγματικότητα λέγοντας: «Τα τελευταία χρόνια ζούμε μια σκληρή πραγματικότητα. Με το εισόδημα να συρρικνώνεται. Τις τιμές στο ρεύμα, τα καύσιμα και το σούπερ μάρκετ να αυξάνονται διαρκώς. Με τη ‘νομιμοποίηση’ της αισχροκέρδειας. Με τη διαφθορά, τους Πάτσηδες και τη γαλάζια επέλαση στα δημόσια ταμεία. Με τους πλειστηριασμούς και το ξεσπίτωμα χιλιάδων οικογενειών».

ΣχετικάΆρθρα

Εκλογές 2023 – Αλέξης Τσίπρας: “Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος”

Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

06/10/2025

Άρειος Πάγος: Καλούνται ως ύποπτοι οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών για εξαπάτηση των εκλογέων

25/10/2023

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι διαπράττει τη μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδημάτων και περιουσιών στα χρόνια της μεταπολίτευσης – από τους πολλούς στους ελάχιστους. Ακολούθως, επικέντρωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας: «Για όλα βέβαια, πάντα κάποιος άλλος φταίει. Για κάθε κοινωνική πληγή, κάθε τραγωδία, κάθε αδικία, κάθε σκάνδαλο διαφθοράς, κάθε ανηθικότητα, ένας μόνο δεν φταίει: Ο κύριος Μητσοτάκης και η πολιτική του! Ο κύριος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός της άγνοιας. Δεν ήξερε ότι εκτός ΜΕΘ οι διασωληνωμένοι πεθαίνουν αβοήθητοι. Αλλά είχε στα συρτάρια του την έκθεση Λύτρα-Τσιόδρα. Δεν ήξερε τι κάνει στο διπλανό γραφείο του Μαξίμου ο ανεψιός του. Αλλά συμφωνούσε με την εξαγωγή του κακόβουλου λογισμικού, που δεν γνώριζε δήθεν την ύπαρξή του, μέχρι το Σουδάν. Δεν ήξερε ότι έρχεται η ενεργειακή κρίση όταν ιδιωτικοποιούσε τη ΔΕΗ. Αλλά προνοούσε για αύξηση των θέσεων διευθυντών με πλούσιους μισθούς συν μπόνους. Και φρόντιζε να αμείβεται ο εκλεκτός του κύριος Στάσσης με χίλια ευρώ ημερησίως. Συν μπόνους κι αυτός. Δεν ήξερε την κατάσταση των σιδηροδρόμων που οδήγησε στην τραγωδία των Τεμπών. Αλλά θα εγκαινίαζε ανύπαρκτα συστήματα τηλεδιοίκησης την επόμενη μέρα της τραγωδίας. Δεν ήξερε τι κάνει ο Πάτσης, τι κάνει η Νικολάου, τι κάνει ο Λιγνάδης, τι κάνουν οι άριστοι που διόρισε, στήριξε και στηρίζει. Αλλά φρόντιζε να τους προβιβάζει και τους στηρίζει. Δεν ήξερε, ούτε και ξέρει τίποτε ο κύριος Μητσοτάκης. Θα το ξαναπώ λοιπόν: Αφού δεν ήξερε, ας τον κηρύξει ο λαός μετεξεταστέο στις εκλογές. Και ας τον στείλει στο σπίτι του να μελετήσει και να μάθει ποια χώρα κυβέρνησε για τέσσερα χρόνια. Και πού την οδήγησε. Τι παρέλαβε και τι παραδίνει».

Ο κ. Τσίπρας έκανε άνοιγμα ακόμη και στους μετριοπαθείς δεξιούς, λέγοντας ότι «ακόμη και οι συντηρητικοί πολίτες δυσφορούν με την υποβάθμιση της κυβέρνησης». Αφού σημείωσε ότι η ΝΔ έχει δημοκρατική ιστορία, σημειώνοντας ότι νομιμοποίησε το ΚΚΕ, πρόσθεσε: «Είναι δυνατόν η ΝΔ να εκφράζεται από υπουργούς όπως ο κ. Πλεύρης, ο κ. Γεωργιάδης και ο πρώην γραμματέας της νεολαίας ΕΠΕΝ, κ. Βορίδης; Είναι δυνατόν το κόμμα αυτό, με αυτή την ιστορία, να έχει οδηγήσει σε αυτή την καταρράκωση του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας; Αυτή η κυβέρνηση μετατρέπεται σε κυβέρνηση μίας εταιρείας, Μητοστάκης ΑΕ».

Επανέλαβε την πρόκληση-πρόσκληση προς τον κ. Μητσοτάκη: «Αφού λέει ότι το δίλημμα της κάλπης είναι ‘Τσίπρας ή Μητσοτάκης’ να μην φοβάται τόσο πολύ να με αντιμετωπίσει και να έλθει να αντιπαρατεθούμε πάνω στις προτάσεις μας για το μέλλον της χώρας».

Η δικαιοσύνη είναι η ψυχή μας

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «Η δικαιοσύνη δεν είναι απλά ένα σύνθημα για μας. Δεν είναι σημαία ευκαιρίας. Η δικαιοσύνη είναι η ψυχή μας» και αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του: «Ένα πρόγραμμα που συνοψίζεται σε: Αύξηση μισθών. Μείωση τιμών. Ρύθμιση χρεών. Δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος». Ακολούθως έθεσε το ερώτημα, «είναι ρεαλιστικοί αυτοί οι στόχοι και υπάρχουν δυνατότητες να γίνουν πράξη; Μήπως είναι, όπως λέει η προπαγάνδα του καθεστώτος, απλώς προεκλογικές υποσχέσεις». Δίνοντας την απάντηση ξεκαθάρισε: «Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να χρηματοδοτήσουμε τη δικαιοσύνη. Όχι τους ολιγάρχες». Διαβεβαίωσε ότι η υλοποίηση του προγράμματός του είναι εφικτή: «Ναι, είναι» είπε και πρόσθεσε: «Εμείς θα κόψουμε από την σπατάλη και την διαφθορά και θα χρηματοδοτήσουμε τις ανάγκες του λαού. Αυτοί που σπαταλούν δισεκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις, απονέμουν ασυλία στους τραπεζίτες, διοχετεύουν δισεκατομμύρια στην ολιγαρχία, δεν δικαιούνται να ισχυρίζονται ότι δεν είναι ρεαλιστικό να επενδύσουμε χρήματα του λαού για το λαό».

Ακολούθως ρώτησε, «είναι ρεαλιστικός στόχος το δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος;» και έκανε αναδρομή από την εποχή Σημίτη: «Μπορούμε και θα διαψεύσουμε όλα τα στερεότυπα ότι αυτό το κράτος δεν αλλάζει. Ο Σημίτης υποσχέθηκε εκσυγχρονισμό του και απέτυχε. Ο Καραμανλής υποσχέθηκε επανίδρυσή του και απέτυχε. Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε επιτελικό κράτος και τελικά δημιούργησε ένα ιδιόκτητο, αναποτελεσματικό, άδικο, ακόμα και επικίνδυνο για τις ζωές των ανθρώπων κράτος. Εμείς όμως δεν είμαστε, ούτε νομείς, ούτε ιδιοκτήτες, ούτε διανομείς αυτού του κράτους. Για αυτό και μπορούμε να βάλουμε κανόνες διαφάνειας και ισονομίας. Να καταργήσουμε τους άρρωστους δεσμούς του κράτους με τα κόμματα. Μαζί και με το δικό μας κόμμα. Να αναβαθμίσουμε το ρόλο των δημοσίων υπαλλήλων χωρίς την επίδειξη πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων. Να ρίξουμε φως δημοκρατίας και διαφάνειας στα δυναμικά στηρίγματα του κράτους – την ΕΥΠ και την Αστυνομία. Να προχωρήσουμε και να ολοκληρώσουμε την ψηφιοποίηση του κράτους, αναβαθμίζοντας έτσι και απλοποιώντας τη σχέση του με τους πολίτες. Να δώσουμε στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων μας Δυνάμεων το σεβασμό, την αξιοπρέπεια και τις αμοιβές που ο ζωτικός τους ρόλος στην προστασία της πατρίδα απαιτεί».

Ευθύνες για την Turkaegean

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την Turkaegean: «Πριν από ένα χρόνο, είχαμε όλοι δει έκπληκτοι τη διαφημιστική καμπάνια της Τουρκίας για το Αιγαίο, με τον τίτλο ‘Turkaegean’. Η απροετοίμαστη κυβέρνησή μας, τότε είχε πει τότε ότι έφταιγε… ένας υπάλληλος, και δήθεν θα έκαναν έρευνα και θα τον έβρισκαν. Πέρσι, λοιπόν, είχαν υποσχεθεί ότι θα έκαναν τα πάντα για να μη συνεχιστεί η καμπάνια Turkaegean και να ανακληθεί το σήμα. Φέτος, η Τουρκία διαφημίζει κανονικότατα το «τουρκοαιγαίο» σε όλο τον κόσμο. Μετά τον αμερικανικό Τύπο, χθες είχαμε ολοσέλιδες καταχωρίσεις στη γαλλική Le Monde! Ο κ. Μητσοτάκης ταΐζει εξοπλιστικά πολλών δισ. τους υπερπατριώτες, αλλά την ίδια στιγμή αδυνατεί να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα, αφήνοντας την Τουρκία να καπηλεύεται το Αιγαίο διεθνώς, ως τουριστικό προορισμό. Τελικά δύο σήματα κατάφερε να κατοχυρώσει ο κ. Μητσοτάκης μέσα σε 4 χρόνια:

-Το Turkaegean για να διαφημίζεται η Τουρκία.

-Το κουταλοπίρουνο για την κυβέρνησή του».

Μιλώντας για τα εθνικά σημείωσε: «Το 2015 παραλάβαμε στα βόρεια σύνορά μας μία χώρα που όλοι την αποκαλούσαν ‘Μακεδονία’. Το 2019 παραδώσαμε το Μακεδονικό λυμένο, παίρνοντας πίσω το Όνομα, τα Σύμβολα, την Ιστορία μας. Το 2019 παρέλαβαν από εμάς Αιγαίο. Το 2023, τους προειδοποιούμε, δε θα παραλάβουμε Τουρκοαιγαίο – δε θα ανεχθούμε Τουρκοαιγαίο. Αυτή η ιστορία της ανικανότητας, της αχρηστείας που μας παρουσιάστηκε ως αριστεία, τελειώνει στις 21/5».

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι δεν ζητά δεύτερη ευκαιρία, όπως συχνά λέγεται, αλλά πρώτη, αφού δεν θα έχει την επιστασία της Τρόικας. Υπογράμμισε ότι, ακόμη και έτσι, κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει πως η κυβέρνησή του παρέδωσε καμένη γη, αφού έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια και παρέδωσε γεμάτο ταμείο με 37 δισ. και καθαρό ορίζοντα στην επόμενη κυβέρνηση.

Μόνο μαζί μπορούμε

Ακολούθως έβαλε ένα ακόμη ερώτημα στο οποίο καλείται συνήθως να απαντήσει: «Μας λένε, ξέρουμε τι θέλετε. Αλλά μπορείτε; Μπορείτε να σταθείτε όρθιοι απέναντι σε μεγάλα συμφέροντα, σε αδίστακτους κερδοσκόπους, σε κακοδαιμονίες δεκαετιών που θεωρούνται κανονικότητα, στερεότυπα ότι τίποτε δεν αλλάζει;» για να δώσει την απάντηση: «Δεν μπορούμε μόνοι μας. Εσείς μπορείτε. Μόνο μαζί, εσείς κι εμείς μπορούμε. Μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή και τη δικαιοσύνη. Σήμερα, και ξέρουμε πώς, και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή και τη δικαιοσύνη». Υπογράμμισε ότι η κρίσιμη και καθοριστική κάλπη είναι η κάλπη της απλής και ανόθευτης αναλογικής και πρόσθεσε: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος στις εκλογές με την απλή αναλογική θα σχηματιστεί προοδευτική κυβέρνηση και δεν θα μπει η χώρα στην περιπέτεια που θέλει ο κ. Μητσοτάκης».

Ετικέτες: Αλέξης Τσίπραςεκλογές 2023

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τσιάρας: Θέμα τεράστιας εθνικής σημασίας να κρατήσουμε την ελληνική κτηνοτροφία ανθεκτική και βιώσιμη

    27 Ιαν 2026

  • Κεφαλογιάννη: «Έκανα χρήση της διάταξης, την ψήφισαν άλλοι 179 – Τα παιδιά μου αλλάζουν σπίτι κάθε δύο μέρες»

    23 Ιαν 2026

  • Τσιάρας προς εκπροσώπους των μπλόκων: Είναι η στιγμή της ευθύνης για όλους

    20 Ιαν 2026

  • Θεοδωρικάκος: Οι φετινές αυξήσεις στα ιδιωτικά ασφάλιστρα Υγείας εκτιμούμε ότι θα είναι περιορισμένες – Διαφωνεί η αντιπολίτευση

    19 Ιαν 2026

  • Κ. Μητσοτάκης: Στόχος μας δεν είναι οι αποσπασματικές λύσεις, αλλά ένα δίκαιο και διαφανές σύστημα αγροτικών ενισχύσεων

    18 Ιαν 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Υπ. Ναυτιλίας: Διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή 20 Αξιωματικών

    ΥΠΑΙΘΑ: Από 26/01 έως 06/02 οι αιτήσεις για το Λιμενικό Σώμα

    323 shares
    Share 129 Tweet 81
  • Έρχεται τεράστια αλλαγή στους γάμους και τις βαφτίσεις το 2026

    153 shares
    Share 61 Tweet 38
  • ΔΥΠΑ: Από 26/01 ξεκινά το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους

    113 shares
    Share 45 Tweet 28
  • Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση για το 2026

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • Συντάξεις Φεβρουαρίου 2026: Ποιοι πληρώνονται την Τρίτη 28/1

    62 shares
    Share 25 Tweet 16

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.