voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Κομισιόν: Αυστηροί περιορισμοί στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Αυξάνονται τα κόμιστρα στα ταξί: Στα 50 ευρώ η διαδρομή αεροδρόμιο – Αθήνα

    Νωρίτερα φέτος η αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

    Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν οι γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γ. Μαζωνάκη

  • Εκπαίδευση

    Μακιγιάζ και skincare από το σχολείο: Γιατί τα κορίτσια βάφονται όλο και σε μικρότερη ηλικία – Πότε το παιχνίδι με την εικόνα γίνεται λόγος ανησυχίας – Τι λένε οι ειδικοί

    ΥΠΑΙΘΑ: Τι ισχύει για την εισαγωγή αθλητών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2026-2027

    Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα

    Συγκέντρωση σχολικών ειδών στη ΧΑΝΘ για μαθητές-πρόσφυγες

  • Θέσεις εργασίας

    ΔΥΠΑ: Πού θα βρείτε τους προσωρινούς πίνακες για το πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων πτυχιούχων – Πότε υποβάλλονται οι ενστάσεις

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

    Προκήρυξη για προσλήψεις 11 ατόμων στο Δήμο Ζωγράφου

    Πολεμικό Ναυτικό: Έως τις 30/09 οι αιτήσεις για 350 προσλήψεις ΕΠΟΠ

  • Οικονομία

    ΥΠΕΣ: Κατανέμει 75 εκατ. ευρώ σε δήμους για το “Βοήθεια στο Σπίτι”

    Μιχαηλίδου: Τον Οκτώβριο ανοίγουν oι αιτήσεις για τη μετεγκατάσταση – Έως 10.000 ευρώ για κάθε οικογένεια

    Μαρκόπουλος για πετρέλαιο θέρμανσης: «Δεν θα μείνει αθωράκιστη η ελληνική οικογένεια» – Νέα μέτρα ανάλογα με τις τιμές

    ΑΑΔΕ: Από 1/7/2027 η υποχρεωτική πληρωμή ενοικίων μέσω τράπεζας

  • Εργασιακά

    Ειδικό Εποχικό Βοήθημα ΔΥΠΑ: Μέχρι πότε γίνονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις

    Συνταξιούχοι: Πότε καταβάλλεται το επίδομα των 400 ευρώ και ποιοι δεν θα το λάβουν

    Κεραμέως: Επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε 500.000 εργαζόμενους – Tι απάντησε για το επίδομα εργασίας

    Τι αλλάζει στις προαγωγές των δημοσίων υπαλλήλων

  • VOUCHER

    ΔΥΠΑ: Πού θα βρείτε τους προσωρινούς πίνακες για το πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων πτυχιούχων – Πότε υποβάλλονται οι ενστάσεις

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

    Στα 200 ευρώ το Thessaly Pass 2026 για τη Μαγνησία – Από τις 24 Σεπτεμβρίου oι αιτήσεις

    ΟΠΕΚΑ: Πώς θα πάρετε τα αδιάθετα voucher για τουρισμό και θέατρο

  • Πολιτική

    Κυρ. Μητσοτάκης στην ΕΡΤ: Την επόμενη εβδομάδα εξαγγελίες για το πετρέλαιο θέρμανσης – Οριζόντια σημαντική αύξηση του επιδόματος

    Μαρκόπουλος για πετρέλαιο θέρμανσης: «Δεν θα μείνει αθωράκιστη η ελληνική οικογένεια» – Νέα μέτρα ανάλογα με τις τιμές

    Κυριάκος Πιερρακάκης: «Οι αντοχές της οικονομίας έχουν αξία όταν γίνονται αντοχές της κοινωνίας. Έχουμε κρατήσει δημοσιονομικές εφεδρείες, για να έχουμε επιλογές όταν οι συνθήκες δυσκολεύουν»

    Άδωνις Γεωργιάδης: «Συγγνώμη που το σύστημα δεν μπόρεσε να προστατεύσει τον Γιώργο Μαζωνάκη»

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική 1. Πρώτα Θέματα

Τουρισμός για όλους 2026-2027: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι και όλα τα ποσά για το πρόγραμμα

από NEWS ROOM
18/06/2026
σε 1. Πρώτα Θέματα, Τουρισμός
123
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2026-2027 δημοσιεύτηκε επίσημα στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, καθορίζοντας με σαφήνεια τους δικαιούχους και τα ποσά επιδότησης. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση του εγχώριου τουρισμού μέσω οικονομικής στήριξης για διακοπές εντός της ελληνικής επικράτειας.

Προϋπολογισμός και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης

Το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2026-2027 διαθέτει συνολικό προϋπολογισμό 16.361.624,27 ευρώ από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης. Η υλοποίηση διαρθρώνεται σε δύο διακριτές φάσεις: η πρώτη φάση ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2027, ενώ η δεύτερη φάση εκτείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2027. Μετά την ολοκλήρωση, τυχόν αδιάθετα κονδύλια μεταφέρονται στον ειδικό λογαριασμό του ΠΔΕ στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Μηχανισμός χορήγησης επιδότησης

Η οικονομική ενίσχυση παρέχεται μέσω ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, η οποία εκδίδεται ειδικά για τον σκοπό αυτό. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση, και η επιλογή των δικαιούχων πραγματοποιείται μέσω κλήρωσης. Η κάρτα ισχύει από την έναρξη έως τη λήξη της εκάστοτε φάσης, ανάλογα με την επιλεγείσα περίοδο διακοπών.

Ποσά επιδότησης για την υψηλή περίοδο

Κατά τους μήνες Μαΐου έως Σεπτεμβρίου, οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για όλους λαμβάνουν διαφοροποιημένα ποσά ανάλογα με την οικογενειακή τους κατάσταση. Τα βασικά ποσά ορίζονται ως εξής: Φυσικά πρόσωπα που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια δικαιούνται 200 ευρώ. Άγαμοι ή χήροι με προστατευόμενα τέκνα, καθώς και έγγαμοι ή σύντροφοι με τρία και άνω τέκνα λαμβάνουν 300 ευρώ. Συνταξιούχοι με οριστική απόφαση σύνταξης λόγω γήρατος μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2025 επίσης δικαιούνται 300 ευρώ.

Ειδική μέριμνα προβλέπεται για άτομα με αναπηρία που διαθέτουν ισχύουσα απόφαση με ποσοστό αναπηρίας από 67% και άνω, τα οποία λαμβάνουν 400 ευρώ. Το ίδιο ποσό δικαιούνται και γονείς με τέκνα που έχουν αναπηρία άνω του 67%. Πρόσθετη επιδότηση 50 ευρώ ανά τέκνο χορηγείται σε όσους έχουν τέσσερα και περισσότερα προστατευόμενα τέκνα, ξεκινώντας από το τέταρτο τέκνο.

Πιο αναλυτικά, μέσω του Προγράμματος χορηγείται, κατόπιν σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης και επιλογής μέσω κλήρωσης, οικονομική διευκόλυνση μέσω άυλης χρεωστικής κάρτας, για την υψηλή και χαμηλή περίοδο ως ορίζεται κάτωθι, με διάρκεια ισχύος από την ημερομηνία έναρξης της κάθε φάσης έως και την ημερομηνία λήξης αυτής, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 1. Ως ημερομηνία έναρξης της κάθε φάσης νοείται η ημερομηνία έναρξης ισχύος των άυλων χρεωστικών καρτών, ανάλογα με την περίοδο που έχει επιλεγεί κατά την αίτηση.

ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: (αφορά τους μήνες από Μάιο έως και Σεπτέμβριο)

ΣχετικάΆρθρα

«Τουρισμός για Όλους»: Τα επόμενα βήματα για όσους κληρώθηκαν – Πόσα χρήματα δικαιούνται οι κληρωθέντες

30/08/2026

Τουρισμός για όλους 2026 – 2027: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της α΄ φάσης

28/08/2026
  • Ποσό ύψους διακοσίων (200,00) ευρώ σε φυσικά πρόσωπα που πληρούν τις οριζόμενες από το άρθρο 2 προϋποθέσεις.
  • Ποσό ύψους τριακοσίων (300,00) ευρώ σε φυσικά πρόσωπα:
– Άγαμα ή σε κατάσταση χηρείας με προστατευόμενα τέκνα, βάσει της εκκαθαρισμένης κατά την υποβολή της αίτησης Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων 2024,
– έγγαμα ή μέρη συμφώνου συμβίωσης με τρία προστατευόμενα τέκνα και άνω, βάσει της εκκαθαρισμένης κατά την υποβολή της αίτησης κοινής ή χωριστής Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων 2024. Σημειώνεται ότι η επίκληση της ύπαρξης του ανωτέρω αριθμού τέκνων για τη λήψη της επαυξημένης ενίσχυσης είναι δυνατή άπαξ.
– συνταξιούχους όλων των Ταμείων με οριστική απόφαση απονομής σύνταξης λόγω γήρατος έως 31.12.2025, που πληρούν τις οριζόμενες από το άρθρο 2 προϋποθέσεις,
  • Ποσό ύψους τετρακοσίων (400)ευρώ, ειδικώς για άτομα με αναπηρία, με ισχύουσα απόφαση συνολικού ποσοστού αναπηρίας από 67% και άνω κατά την υποβολή της αιτήσεως, καθώς και για κληρωθέντες δικαιούχους με τέκνα άτομα με αναπηρία με ισχύουσα απόφαση συνολικού ποσοστού αναπηρίας από 67% και άνω κατά την υποβολή της αιτήσεως, σύμφωνα με την περιγραφόμενη στο άρθρο 5 διαδικασία. Σημειώνεται ότι η επίκληση της ιδιότητας άτομα με αναπηρία είναι δυνατή άπαξ, είτε από το αιτούμενο πρόσωπο άτομα με αναπηρία είτε από αιτούμενο με τέκνο άτομα με αναπηρία, που πληρούν τις οριζόμενες από το άρθρο 2 προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση δικαιούχου που πληροί τις προϋποθέσεις περισσότερων της μίας εκ των ως άνω κατηγοριών, η αίτηση κατατάσσεται στην κατηγορία με το μέγιστο ποσό επιδότησης.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι όλων των κατηγοριών, με τέσσερα και περισσότερα προστατευόμενα τέκνα, λαμβάνουν πρόσθετη επιδότηση ύψους πενήντα (50,00) ευρώ ανά τέκνο από το τέταρτο τέκνο και άνω.

ΧΑΜΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: (αφορά τους μήνες από Οκτώβριο έως και Απρίλιο)

  • Ποσό ύψους τριακοσίων (300,00)σε φυσικά πρόσωπα που πληρούν τις οριζόμενες από το άρθρο 2 προ- ϋποθέσεις και θα επιλέξουν κατά την υποβολή της αίτησης τη χαμηλή περίοδο.
  • Ποσό ύψους τετρακοσίων (400,00) ευρώσε φυσικά πρόσωπα:

– Άγαμα ή σε κατάσταση χηρείας με προστατευόμενα τέκνα, βάσει τελευταίας εκκαθαρισμένης κατά την υποβολή της αίτησης Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων 2024,

– έγγαμα ή μέρη συμφώνου συμβίωσης με τρία προστατευόμενα τέκνα και άνω, βάσει τελευταίας εκκαθαρισμένης κατά την υποβολή της αίτησης κοινής ή χωριστής Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων 2024. Σημειώνεται ότι η επίκληση της ύπαρξης του ανωτέρω αριθμού τέκνων για τη λήψη της επαυξημένης ενίσχυσης είναι δυνατή άπαξ,

– συνταξιούχους όλων των Ταμείων με οριστική απόφαση απονομής σύνταξης λόγω γήρατος έως 31.12.2025, που πληρούν τις οριζόμενες από το άρθρο 2 προϋποθέσεις,

  • Ποσό ύψους εξακοσίων (600) ευρώ, ειδικώς για άτομα με αναπηρία, με ισχύουσα απόφαση συνολικού ποσοστού αναπηρίας από 67% και άνω κατά την υποβολή της αιτήσεως, καθώς και για κληρωθέντες δικαιούχους με τέκνα άτομα με αναπηρία με ισχύουσα απόφαση συνολικού ποσοστού αναπηρίας από 67% και άνω κατά την υποβολή της αιτήσεως, σύμφωνα με την περιγραφόμενη στο άρθρο 5 διαδικασία. Σημειώνεται ότι η επίκληση της ιδιότητας άτομα με αναπηρία είναι δυνατή άπαξ, είτε από το αιτούμενο πρόσωπο άτομα με αναπηρία είτε από αιτούμενο με τέκνο άτομα με αναπηρία, που πληρούν τις οριζόμενες από το άρθρο 2 προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση δικαιούχου που πληροί τις προϋποθέσεις περισσότερων της μίας εκ των ως άνω κατηγοριών, η αίτηση κατατάσσεται στην κατηγορία με το μέγιστο ποσό επιδότησης.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι όλων των κατηγοριών, με τέσσερα και περισσότερα προστατευόμενα τέκνα, λαμβάνουν πρόσθετη επιδότηση ύψους πενήντα (50,00) ευρώ ανά τέκνο από το τέταρτο τέκνο και άνω.

Η ως άνω οικονομική διευκόλυνση πιστώνεται από την ΚτΠ Μ.Α.Ε. στον δικαιούχο, όπως αυτός ορίζεται στο άρθρο 2 της παρούσας, σε ψηφιακή χρεωστική κάρτα, που εκδίδεται ειδικά για τον σκοπό αυτό από πιστωτικό ίδρυμα ή χρηματοπιστωτικό οργανισμό, κατά την έννοια των παρ. 2 και 3 αντίστοιχα του άρθρου 3 του ν. 4557/2018 (Α’ 139). Για την έκδοση της ανωτέρω ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού δημιουργείται ειδική εφαρμογή από την ΚτΠ Μ.Α.Ε. προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr – ΕΨΠ). Μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού και της ΚτΠ Μ.Α.Ε. συνάπτεται Προγραμματική Συμφωνία, στην οποία ορίζονται οι γενικοί όροι υλοποίησης του Προγράμματος.

Δυνητικοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2026-2027» είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας, έχουν υποβάλει οριστική Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων μέχρι την καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων φορολογικού έτους 2024, η οποία έχει εκκαθαρισθεί έως την τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους εμπίπτει στα οριζόμενα στον πίνακα εισοδηματικών κριτηρίων της παρ. 2 (ετήσιο ατομικό/οικογενειακό εισόδημα). Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα θεωρείται το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα του φορολογούμενου, της συζύγου του και των τέκνων που τον βαρύνουν, από κάθε πηγή. Στο ως άνω εισόδημα δεν προσμετράται τυχόν επίδομα αναπηρίας του δικαιούχου ή των εξαρτώμενων από αυτόν μελών το οποίο απαλλάσσεται του φόρου). Ειδικότερα, δυνητικοί δικαιούχοι άτομα με αναπηρία με ισχύουσα απόφαση συνολικού ποσοστού αναπηρίας από 67% και άνω κατά την υποβολή της αιτήσεως, καθώς και δυνητικοί δικαιούχοι με τέκνα άτομα με αναπηρία με ισχύουσα απόφαση συνολικού ποσοστού αναπηρίας από 67% και άνω κατά την υποβολή της αιτήσεως, που έχουν υποβάλει οριστική Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων μέχρι την καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων φορολογικού

έτους 2024, η οποία έχει εκκαθαρισθεί έως την τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, υποβάλλουν αίτηση στο Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026 -2027» ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων.

Τα οριζόμενα στην παρ. 1 εισοδηματικά κριτήρια ορίζονται ως ακολούθως:

tourismos-gia-olous

Ποσά επιδότησης για τη χαμηλή περίοδο

Η χαμηλή τουριστική περίοδος, που καλύπτει τους μήνες Οκτωβρίου έως Απριλίου, προσφέρει αυξημένα ποσά επιδότησης για να ενθαρρύνει τον εκτός σεζόν τουρισμό. Οι δικαιούχοι που επιλέγουν αυτή την περίοδο λαμβάνουν:

Βασικό ποσό 300 ευρώ για φυσικά πρόσωπα που πληρούν τα κριτήρια. Άγαμοι ή χήροι με τέκνα, έγγαμοι ή σύντροφοι με τρία και άνω τέκνα, καθώς και συνταξιούχοι λόγω γήρατος δικαιούνται 400 ευρώ.

Για άτομα με αναπηρία άνω του 67% και γονείς με τέκνα με αντίστοιχη αναπηρία, το ποσό ανέρχεται στα 600 ευρώ. Η πρόσθετη επιδότηση των 50 ευρώ ανά τέκνο από το τέταρτο και άνω ισχύει και για τη χαμηλή περίοδο.

Κριτήρια επιλεξιμότητας δικαιούχων

Οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2026-2027 πρέπει να είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα και φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η εμπρόθεσμη υποβολή και εκκαθάριση της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2024 πριν την καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων.

Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα πρέπει να εμπίπτει στα καθορισμένα εισοδηματικά όρια, τα οποία περιλαμβάνουν το συνολικό φορολογούμενο, τεκμαρτό ή απαλλασσόμενο εισόδημα του φορολογούμενου, της συζύγου και των εξαρτώμενων τέκνων. Εξαίρεση αποτελούν τα άτομα με αναπηρία άνω του 67% και οι γονείς με τέκνα με αντίστοιχη αναπηρία, οι οποίοι δεν υπόκεινται σε εισοδηματικά κριτήρια.

Αποκλεισμοί από το πρόγραμμα

Δεν δικαιούνται συμμετοχής στο πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2026-2027 όσοι επιλέχθηκαν ως δικαιούχοι στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ για την περίοδο 2026-2027, ανεξαρτήτως χρήσης της παροχής.

Επίσης αποκλείονται οι κληρωθέντες του τρίτου κύκλου του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2025. Εξαίρεση ισχύει για όσους συμμετείχαν με την ιδιότητα ατόμου με αναπηρία ή γονέα με τέκνο με αναπηρία άνω του 67%.

Διαδικασία υποβολής αίτησης

Η υποβολή αίτησης για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση είτε μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr είτε απευθείας μέσω της πλατφόρμας vouchers.gov.gr.

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα εκδίδεται από πιστωτικό ίδρυμα ή χρηματοπιστωτικό οργανισμό, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4557/2018. Η πίστωση του ποσού γίνεται από την ΚτΠ ΜΑΕ μετά την επιτυχή κλήρωση του δικαιούχου.

Για την υλοποίηση του προγράμματος έχει συναφθεί Προγραμματική Συμφωνία μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού και της ΚτΠ ΜΑΕ, η οποία καθορίζει τους γενικούς όρους λειτουργίας.

Ετικέτες: Τουρισμός για όλουςΤουρισμός για όλους 2026-2027

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στα 200 ευρώ το Thessaly Pass 2026 για τη Μαγνησία – Από τις 24 Σεπτεμβρίου oι αιτήσεις

    16 Σεπ 2026

  • ΕΕ: Νέοι κανόνες για τα Airbnb στις περιοχές με στεγαστική πίεση

    11 Σεπ 2026

  • Ιστορικό ρεκόρ επιβατικής κίνησης στο αεροδρόμιο ”Ελευθέριος Βενιζέλος” – Ξεπέρασε τα 4 εκατ. επιβάτες

    7 Σεπ 2026

  • Στα 200 ευρώ το «Thessaly Pass» του 2026 – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

    4 Σεπ 2026

  • Επίσκεψη Όλγας Κεφαλογιάννη στη Χαλκιδική – Συνάντηση με φορείς για την τουριστική ανάπτυξη

    3 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πολεμικό Ναυτικό: Έως τις 14/09 οι αιτήσεις για 300 προσλήψεις ΕΠΟΠ

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Μουσείο Ακρόπολης: Προκήρυξη για 131 προσλήψεις

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • ΔΥΠΑ: Πρόσκληση υποψηφίων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για ΣΑΕΚ ΑμεΑ Αθήνας και ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Αναπληρωτές: Έρχεται η ενδιάμεση φάση προσλήψεων – Θα φθάσουν τις 6.000

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • ΔΥΠΑ: Έρχονται 200 προσλήψεις για ανέργους με μισθό έως 1.250 ευρώ

    5 shares
    Share 2 Tweet 1

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.