voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    ΠΟΥ, ICAO και IMO: Να δοθεί προτεραιότητα στους εμβολιασμούς των ναυτικών και των πληρωμάτων αεροσκαφών

    Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες περικόπτουν πτήσεις λόγω της κρίσης στα καύσιμα

    Ισχυρές βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα σήμερα – Αφρικανική σκόνη στη νοτιοανατολική χώρα

    Δ. Μιχαηλίδου: Διπλάσιοι οι δικαιούχοι, ένα χρόνο μετά την άρση της αδικίας για το επίδομα κώφωσης

    Δ. Μιχαηλίδου: Διπλάσιοι οι δικαιούχοι, ένα χρόνο μετά την άρση της αδικίας για το επίδομα κώφωσης

    Πότε αναμένεται να καταργηθούν τα SMS – Οι πιθανές ημερομηνίες

    Fuel Pass 2026: Νέα απάτη μέσω SMS

  • Εκπαίδευση
    Συμμετοχή των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην 24ωρη απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

    ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απεργούν οι εργαζόμενοι στους δήμους στις 24/04 – Κλειστοί οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί

    Στο Ηράκλειο η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη – Τι θα πει με τους ξενοδόχους

    Σ. Ζαχαράκη: Η εκπαίδευση δεν πρέπει να ακολουθεί την εποχή, αλλά να τη διαμορφώνει

    Πανελλαδικές: Παράταση υποβολής αιτήσεων για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

    Πανελλαδικές: Παράταση προθεσμίας αιτήσεων για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

    Από 25 Ιουλίου αρχίζουν οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών

    Eκπαιδευτικοί: Από 20/04 αρχίζουν τα μαθήματα επιμόρφωσης επιπέδου ΤΠΕ Β1 και Β2

  • Θέσεις εργασίας
    ΔΕΥΑΛ: Προχωρά σε 39 προσλήψεις με οκτάμηνη διάρκεια

    ΔΕΥΑΛ: Προχωρά σε 39 προσλήψεις με οκτάμηνη διάρκεια

    Προσλήψεις στα νοσοκομεία εκτός ΑΣΕΠ: Λήγει η προθεσμία για τις 817 μόνιμες θέσεις

    ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για 510 θέσεις στην Υγεία

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2Γ/2024: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα επιλαχόντων

    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    Η ΔΥΠΑ φέρνει στην Ξάνθη το 10ο Job Ready – Εργαστήρια για ένταξη στην αγορά εργασίας

  • Οικονομία
    Κυρ. Πιερρακάκης: “Η τεχνολογία πρέπει να βοηθήσει τη σχέση δασκάλου – μαθητή”

    Κ. Πιερρακάκης: «Το πλεόνασμα θα είναι πάνω από τον στόχο. Ο επιπλέον δημοσιονομικός χώρος θα επιστρέψει στους πολίτες»

    Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ τα έσοδα από τουρισμό στο δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2026 σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

    Την ερχόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass

    Έρχεται νέο Fuel Pass και παράταση στα μέτρα στήριξης

    Κορωνοϊός: Βρέθηκαν θετικά πέντε δείγματα τουριστών

    Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ τα έσοδα από τουρισμό στο δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2026

  • Εργασιακά
    Συμμετοχή των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην 24ωρη απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

    ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απεργούν οι εργαζόμενοι στους δήμους στις 24/04 – Κλειστοί οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί

    ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο- Αυξήθηκαν οι επιδοτούμενοι

    ΔΥΠΑ: Μειώθηκε η ανεργία σε σχέση με τον Μάρτιου του 2025

    Παρατείνεται έως το 2028 η εργασία των πρώην εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στους φορείς υποδοχής μέσω ΔΥΠΑ

    Παρατείνεται έως το 2028 η εργασία των πρώην εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στους φορείς υποδοχής μέσω ΔΥΠΑ

    “Στον αέρα” χιλιάδες συντάξεις χηρείας στον ιδιωτικό τομέα

    Συντάξεις Μαΐου: Νωρίτερα οι πληρωμές

  • VOUCHER
    ΟΑΕΔ: Συνεχίζεται το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021/22 έως τις 31/7

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026-2027: Πρεμιέρα αιτήσεων σήμερα – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

    Κοινωνικός Τουρισμός – Χορμόβα: «Ανοιχτοί στο να συζητήσουμε το θέμα της Κρήτης για το 2026-27»

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Την Τετάρτη 15/4 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ολοκληρωμένη δράση κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού

    Πότε ξεκινά ο κοινωνικός τουρισμός και ποιες αλλαγές θα έχει

  • Πολιτική
    Κυριάκος Μητσοτάκης: Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια

    Επιτροπή Δεοντολογίας: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας Αθανασίου και Χατζηβασιλείου

    Νέος υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων ο Αθανάσιος Καββαδάς

    Νέος υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων ο Αθανάσιος Καββαδάς

    Μητσοτάκης για τον πληθωρισμό: “Αν δεν υπήρχε το ελαιόλαδο, ο πληθωρισμός θα ήταν 2%”

    Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν μπορώ να σιωπήσω μπροστά στην κανονικοποίηση της τοξικότητας που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Συνεντεύξεις

Π. Μαρινάκης: «Κανένας μόνιμος υπάλληλος των ΕΛΤΑ δεν θα χάσει τη δουλειά του»

από NEWS ROOM
01/11/2025
σε Συνεντεύξεις
103
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Εξηγήσεις για τις αλλαγές στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) έδωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τώρα μαζί» του OPEN TV. Αρχικά διευκρίνισε ότι έχουν ανεξάρτητη λειτουργία τα ΕΛΤΑ γιατί το 2018 με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, τα ΕΛΤΑ και όχι μόνο τα ΕΛΤΑ, αλλά τώρα μιλάμε για τα ΕΛΤΑ, πέρασαν από το κράτος, το ελληνικό Δημόσιο στο Υπερταμείο». Τόνισε ότι «το μείζον λοιπόν είναι πρώτον να πούμε ότι ο κόσμος σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα δεν πρόκειται να μείνει χωρίς άμεση και φυσική παρουσία με τα ΕΛΤΑ. Είτε με κατάστημα το οποίο θα είναι ανοιχτό είτε με κούριερ, είτε με διανομείς, είτε με συγκεκριμένους συνεργάτες, οι οποίοι θα έχουν προσωπική επαφή με τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους σε απομακρυσμένες περιοχές. Ένα. Δύο: Δεν θα μένουν χωρίς έντυπο Τύπο. Γιατί ακούστηκε και αυτό και είναι στην αρμοδιότητά μου. Υπάρχει πλήρης διασφάλιση της διανομής του Τύπου σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Τρία: Δεν πρόκειται κανένας μόνιμος υπάλληλος των ΕΛΤΑ να χάσει τη δουλειά του». Υπογράμμισε ότι η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας 204 καταστημάτων είναι «υπηρεσιακή» της διοίκησης και αφορά σημεία με ελάχιστη δραστηριότητα προσθέτοντας ότι ο εξορθολογισμός του δικτύου είχε ξεκινήσει ήδη τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Μαρινάκης υπογράμμισε πως κανένας μόνιμος υπάλληλος των ΕΛΤΑ δεν θα χάσει τη δουλειά του, αν και αναγνώρισε ότι κάποιοι συμβασιούχοι ενδέχεται να επηρεαστούν. Παράλληλα, ανέφερε ότι το μέτρο κρίθηκε απαραίτητο λόγω του υψηλού κόστους λειτουργίας. Εξήγησε ότι το κάθε κατάστημα κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο έως και 150.000 ευρώ τον χρόνο, με ελάχιστη κίνηση. Δεν μπορεί ο φορολογούμενος να συνεχίζει να πληρώνει γι’ αυτό αλλά βεβαίως ταυτόχρονα «χωρίς να διακινδυνεύεται ούτε η σύνταξη των ανθρώπων ούτε οι υπηρεσίες σε καμία περίπτωση».

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών, διαβεβαίωσε ότι «κανένας πολίτης, σε κανένα σημείο της χώρας, δεν θα μείνει χωρίς πρόσβαση στις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ». Εξήγησε ότι η λειτουργία θα συνεχιστεί «είτε με νέα σημεία εξυπηρέτησης, είτε με συνεργάτες και διανομείς, είτε με κατ’ οίκον εξυπηρέτηση». Τόνισε επίσης ότι η διανομή του έντυπου Τύπου «είναι απολύτως διασφαλισμένη» σε κάθε περιοχή.

Σχολιάζοντας την ευρύτερη πολιτική και κοινωνική διάσταση του ζητήματος, δήλωσε ότι είναι δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και ο εκσυγχρονισμός των δημόσιων υπηρεσιών.

ΣχετικάΆρθρα

Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

Μαρινάκης: Πρόταση για ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή αλλά και για μείωση βουλευτών

06/04/2026
Π. Μαρινάκης: “Τα υπερέσοδα θα καθορίσουν τις παροχές”

Π. Μαρινάκης: Δεν αποκλείεται η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, χωρίς να αποτελεί αυτή τη στιγμή ειλημμένη απόφαση

21/03/2026

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Φεύγα για τους αγρότες και το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «είναι σαφές ότι αυτοί οι οποίοι ξεβολεύτηκαν, αυτοί οι οποίοι πολύ πιθανό να μπούνε και στη φυλακή, δεν είναι η συντριπτική πλειονότητα των αγροτών που δικαίως ζητούν τις επιδοτήσεις τους, αλλά είναι οι απατεώνες. Μόνο αυτοί ξεβολεύτηκαν. Οι απατεώνες ναι, όχι απλά ξεβολεύτηκαν, αλλά όπως βλέπετε και καλούνται να επιστρέψουν τα κλεμμένα πίσω». Σχετικά με τις καταβολές ενισχύσεων απάντησε ότι το υπουργείο Ανάπτυξης «έχει δώσει ένα χρονοδιάγραμμα και μάλιστα έχει δώσει και συγκεκριμένο αριθμό χρημάτων, νομίζω περίπου 950 εκατομμύρια τα οποία θα δοθούν τις επόμενες εβδομάδες». Πρόσθεσε επίσης ότι «Ο υγιώς λειτουργών αγρότης, θα πάρει παραπάνω λεφτά. Πάρα πολύ απλά. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό που θα πάμε να πετύχουμε.

Επίσης ο κ. Μαρινάκης είπε χαρακτηριστικά: «Οι εγκληματίες και οι απατεώνες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Αυτό που πρέπει να αλλάξει και αλλάζει, για αυτό σας λέω την σφαιρική εικόνα, είναι η αντιμετώπιση από το κράτος. Δεν μπορεί να μην δεχθεί κάποιος, ότι πληγές για αυτό τις αναφέρω, που ήταν ανοικτές για ολόκληρες δεκαετίες, γιατί είπα για τα γήπεδα και τα πανεπιστήμια; Για να δείξω ότι η Κυβέρνηση που κατάφερε να βάλει μια τάξη σε αυτά, βάζει τάξη -με καθυστέρηση, σίγουρα- και στον ΟΠΕΚΕΠΕ».

Σχετικά με την επίσκεψη του γερμανού καγκελάριου στην Τουρκία, την πώληση των Eurofighter στη γειτονική μας χώρα ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Η Ελλάδα το 2019 που αναλάβαμε την εξουσία δεν είχε δεδομένα ούτε Rafale, ούτε Belharra, τέσσερις τον αριθμό πλέον που έχουμε εξασφαλίσει και προχωράμε, ούτε F-16, ούτε F-35. Πλέον όλα αυτά είναι δεδομένα. Mε τα F-16 να έχουν ξεκινήσει λίγο νωρίτερα από εμάς για να λέμε τα πράγματα ακριβώς, τα F-35 είναι επίσης δεδομένα που δεν υπήρχε καν κουβέντα πριν από κάποια χρόνια και αντιθέτως η γείτονα, η γειτονική μας χώρα, σε αντίθεση με την κινδυνολογία που επικρατεί στην Ελλάδα, όλα αυτά τα έχει υπό αίρεση και ειδικά τα F-35 που είναι η πιο κρίσιμη συζήτηση με πολύ σοβαρές αιρέσεις. Να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι. Συν όλες τις άλλες μεγάλες επιτυχίες στο εξωτερική πολιτική, ΑΟΖ με Ιταλία που δεν υπήρχε και υπάρχει, με την Αίγυπτο που δεν υπήρχε και υπάρχει, η Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο, Chevron, ExxonMobil, Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός, αυτά δεν υπήρχαν και υπάρχουν και η Ελλάδα είναι ισχυρή πλέον και έχει μία πολύ ισχυρή και θα έχει όλο και ισχυρότερη αποτρεπτική δύναμη».

Τόνισε ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να εμπλακεί σε διμερείς συμφωνίες μεταξύ κρατών. Πού μπορεί; Σε δύο πράγματα μπορεί. Πρώτον, σε αυτές τις συμφωνίες να τηρούνται οι γενικές απαρέγκλιτες δεσμεύσεις, δηλαδή να μην στρέφονται τα όπλα αυτά κατά συμμαχικών χωρών, οι οποίες είναι δεσμεύσεις που δεν συμφωνώ μαζί σας δεν μπορεί κανείς να τις προσπεράσει και στο δεύτερο που μπορεί και ήταν μια τεράστια εθνική επιτυχία, είναι σε ευρωπαϊκά προγράμματα όπως το SAFE που ενώ δεν ήταν δεδομένο με πολύ, πολύ αποφασιστικές και αποτελεσματικές διπλωματικές ενέργειες του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών του κ. Γεραπετρίτη, εξασφαλίσαμε για την οποιαδήποτε συμμετοχή τρίτης χώρας, όπως η Τουρκία στο πρόγραμμα το εξοπλιστικό SAFE, να υπάρχει σύμφωνη γνώμη όλων των κρατών».

Κλείνοντας με αναφορά στην άφιξη στην Ελλάδα της κ. Γκιλφόιλ και το πόσο θα βοηθήσει στις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ, ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε: «Βεβαίως θα βοηθήσει. Είναι μια έμπειρη διπλωμάτης, η οποία είναι κοντά στον πρόεδρο των ΗΠΑ, θυμάμαι πριν από 3 μήνες υπήρχε μια έντονη κριτική ότι ‘πω-πω, τώρα που εξελέγη ο Τραμπ, η Ελλάδα θα είναι απομονωμένη’ γιατί είναι στρατηγικός μας σύμμαχος οι ΗΠΑ και θέλουμε αυτή τη στρατηγική σημασία να την ενισχύσουμε. Έχουμε ‘χάσει το μέτρημα’ πόσες συναντήσεις έχουν γίνει με υπουργούς των ΗΠΑ και Έλληνες υπουργούς και τον πρωθυπουργό και πόσοι έχουν έρθει στην Ελλάδα. Είναι στρατηγικός μας σύμμαχος οι ΗΠΑ, καλωσορίζουμε τη νέα πρέσβη και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερες μέρες σε αυτή τη πολύ στενή σχέση και συνεργασία».

Ετικέτες: ΕΛΤΑΠαύλος Μαρινάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Σ. Ζαχαράκη: Η εκπαίδευση δεν πρέπει να ακολουθεί την εποχή, αλλά να τη διαμορφώνει

    18 Απρ 2026

  • Δόμνα Μιχαηλίδου: Την Παρασκευή 24 Απριλίου ανοίγουν οι αιτήσεις για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

    16 Απρ 2026

  • Πιερρακάκης: Η Ευρώπη είναι λιγότερο ευάλωτη σε σχέση με το 2022 – Δεν βρισκόμαστε ακόμη σε συνθήκες στασιμοπληθωρισμού

    15 Απρ 2026

  • Νίκη Κεραμέως για κατώτατο μισθό: Ποιοι επηρεάζονται από την αύξηση – Οι αλλαγές σε τριετίες, επιδόματα

    6 Απρ 2026

  • Πιερρακάκης: Πιθανή η επέκταση των μέτρων για επιδότηση ντίζελ, Fuel Pass και επιστροφή 15% της αξίας λιπασμάτων

    5 Απρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Πίνακες εκπαιδευτικών: Μέχρι την Τετάρτη (22/04) οι δύο νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Καταργούν τον ΑΣΕΠ για προσλήψεις σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για 510 θέσεις στην Υγεία

    17 shares
    Share 7 Tweet 4
  • ΕΛ.ΑΣ.: Προχωρά σε 50 προσλήψεις ορισμένου χρόνου

    16 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Κοινωνικός τουρισμός: Τα αναλυτικά δεδομένα – Πόσοι είναι οι δικαιούχοι

    9 shares
    Share 4 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.