Πρωτοψάλτης: Έρχονται οι αιτήσεις για τα κοινωφελή προγράμματα

Πρωτοψάλτης: Έρχονται οι αιτήσεις για τα κοινωφελή προγράμματα

19 Ιουνίου 2020

Μιλώντας στο web radio Livetalks o διοικητής του ΟΑΕΔ απηύθυνε έκκληση στους ξενοδόχους να συμμετάσχουν στο νέο ενισχυμένο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανοίξουν οι αιτήσεις για τις 45.000 νέες θέσεις εργασίας από τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας. Μιλώντας στο Livetalks ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης επισήμανε ότι ο Οργανισμός έχει ήδη προχωρήσει στη Δημόσια Πρόσκληση και αναμένει τη σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ για να ξεκινήσει η διαδικασία. Εκτίμησε, ωστόσο, ότι όλα θα δρομολογηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως διευκρίνισε, πρόκειται για δύο προγράμματα, εκ των οποίων το ένα αφορά σε 36.500 θέσεις 8μηνων συμβάσεων πλήρους εργασίας από το οποίο θα ωφεληθούν μακροχρόνια άνεργοι. Το δεύτερο πρόγραμμα αφορά στην ευάλωτη ομάδα των μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 – 67 ετών. Οι θέσεις του δεύτερου προγράμματος, διάρκειας 12+12, θα είναι συνολικά 8.500.

Ακούστε εδώ όσα είπε ο κ.Πρωτοψάλτης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<