voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Παγώνη: Για μισή ώρα παραμένει ο κορωνοϊός στο ασανσερ, αν κάποιος φτερνιστεί

    Τι προβλέπεται για τους ανελκυστήρες που εγκαταστάθηκαν μετά την 1η Ιουνίου 2026

    Ο Ιούνιος ήταν ο θερμότερος στα χρονικά στη δυτική Ευρώπη

    Ο Ιούνιος ήταν ο θερμότερος στα χρονικά στη δυτική Ευρώπη

    Υποχρεωτική και δωρεάν η απογραφή όλων των ανελκυστήρων έως 30 Νοεμβρίου

    Παράταση έως τις 10 Ιουλίου 2027 για την απογραφή των ανελκυστήρων

    H Τροχαία στη νέα ψηφιακή εποχή: Μέσω smartphones η βεβαίωση των τροχονομικών παραβάσεων

  • Εκπαίδευση

    ΔΥΠΑ: Μέχρι και σήμερα η επικαιροποίηση των στοιχείων των μελών του μητρώου εκπαιδευτικών

    Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για εκπαιδευτικούς, συμβούλους και ψυχολόγους

    Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για εκπαιδευτικούς, συμβούλους και ψυχολόγους

    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ποια ΑΦΜ μπορούν να υποβάλουν αίτηση σήμερα και αύριο

    Βρεφονηπιακοί Σταθμοί ΔΥΠΑ: Έως 13 Ιουλίου οι αιτήσεις – Οδηγίες για τους συμμετέχοντες

    ΑΑΔΕ: Μνημόνιο Συνεργασίας για την εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

    ΑΑΔΕ: Μνημόνιο Συνεργασίας για την εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  • Θέσεις εργασίας
    Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 534 προσλήψεις για την καθαριότητα των σχολείων

    Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 534 προσλήψεις για την καθαριότητα των σχολείων

    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    Νίκη Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα 8.000 θέσεων εργασίας για άνεργους 55 ετών και άνω

    Σχολική Καθαριότητα: Στις 16.021 θα φθάσουν οι προσλήψεις για το νέο έτος

    Δήμος Νέας Σμύρνης: Προκήρυξη για 61 προσλήψεις σχολικών καθαριστών

    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    ΔΥΠΑ: Nέο πρόγραμμα επιδοτούμενης απασχόλησης για 1.000 πτυχιούχους – Τι πρέπει να γνωρίζετε

  • Οικονομία

    Θερινές εκπτώσεις 2026 – Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξή τους

    Λήγει την Παρασκευή η… «μόνιμη» μείωση τιμής: Αυξήσεις σε 4.000 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ

    Μειώσεις 5% σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα: Δείτε τη λίστα

    Τα 75 εισοδήματα και επιδόματα που θα σταλούν στην ΑΑΔΕ

    ΑΑΔΕ: Νέες απλουστεύσεις για τις επαναλαμβανόμενες εισαγωγές όμοιων εμπορευμάτων

    Καύσιμα: Έρχονται αυξήσεις έως 3 λεπτά το λίτρο

  • Εργασιακά
    ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

    ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

    Κατώτατος μισθός: Ποια επιδόματα αναμένεται να αυξηθούν και πόσο

    Πότε και πώς καταβάλλεται το επίδομα άδειας στον ιδιωτικό τομέα

    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου

    Κεραμέως: Πρόσθετοι ωφελούμενοι από τη ρύθμιση για τις συντάξεις χηρείας

  • VOUCHER
    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    Νίκη Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα 8.000 θέσεων εργασίας για άνεργους 55 ετών και άνω

    upourgeio-politismou-vivlia

    ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο, 9 Ιουλίου, οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

    Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Πώς θα το πάρετε

    Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Πώς θα το πάρετε

  • Πολιτική
    Φάμελλος: Ο αγώνας των αγροτών μάς αφορά όλους

    Παραιτήθηκε από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος

    Κ. Χατζηδάκης: Δεν θα μπούμε σε διαγωνισμό παροχολογίας με την αντιπολίτευση

    Χατζηδάκης: Τα ψέματα και η ασχετοσύνη θα πάνε τη χώρα πίσω – Οκτώ στόχοι για την Ελλάδα του 2030

    Παρουσιάστηκε το έργο «Εξωστρεφής Γεωργία» για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροδιατροφής

    Σχοινάς: Έρχεται πακέτο στήριξης των παραγωγών με επιπλέον 21 εκατ. ευρώ

    Σκρέκας: Δεν θα επιτρέψουμε αναίτιες ανατιμήσεις

    ΠΑΣΟΚ: Ούτε σήμερα η κυβέρνηση αποκάλυψε τον κατάλογο των 2.000 προϊόντων

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Θέσεις εργασίας

1Γ/2022: Επιτυχόντες του «πιο δύσκολου» διαγωνισμού του ΑΣΕΠ ζητούν «απορρόφηση» -Τι συνέβη

από Νίκος Μοναστηριώτης
21/10/2023
σε Θέσεις εργασίας
131
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε επιστολή τους επιτυχόντες της προκήρυξης 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ, για την κάλυψη θέσεων στην ΑΑΔΕ, ζητούν να υπάρξει ρύθμιση και να προχωρήσουν επιπλέον διορισμοί στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Η προκήρυξη 1Γ/2022 προέβλεπε την πλήρωση 822 θέσεων στην ΑΑΔΕ, μέσω γραπτού διαγωνισμού. Ωστόσο, στο γραπτό διαγωνισμό, που διεξήχθη τον Οκτώβριο του 2022, κόπηκαν χιλιάδες υποψήφιοι και υπήρξαν κενές θέσεις.

Το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ, προς εξεύρεση λύσης  μείωσε τη βαθμολογική βάση, ωστόσο με τα νέα «δεδομένα» προέκυψαν νέοι επιτυχόντες που δεν διορίστηκαν τελικά στην ΑΑΔΕ.

“Μέχρι και σήμερα, ο πίνακας μας παραμένει ανενεργός παρά τις διαρκείς οχλήσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο εδώ και 3,5 μήνες δεν έχει δώσει μια ορισμένη απάντηση στο δίκαιο αίτημά μας”, αναφέρουν, μεταξύ άλλων.

ΣχετικάΆρθρα

ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 315 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία και δομές Υγείας

04/07/2026

ΑΣΕΠ 1Κ/2024: Παράταση προθεσμίας υποβολής του Δελτίου Υγειονομικής Εξέτασης για δύο κατηγορίες

26/06/2026

Ειδικότερα, σε επιστολή, αναφέρουν:

“Κατά κοινή ομολογία ο διαγωνισμός 1Γ/2022 για την πλήρωση 822 θέσεων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ήταν ο πιο δύσκολος στην ιστορία του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού. Η διαπίστωση αυτή προκύπτει από το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων που κλήθηκαν να εξεταστούν σε εξειδικευμένα μαθήματα, τα οποία τέθηκαν συγκεκριμένα για να δοκιμάσουν οι υποψήφιοι τις γνώσεις τους στα καθήκοντα ενός εφοριακού, τελωνειακού και δημοσιονομικού υπαλλήλου. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Από τους 5.940 υποψηφίους κατηγορίας ΠΕ, την βάση πέτυχαν μόλις 146 επιτυχόντες, ενώ από τους 2.665 υποψηφίους κατηγορίας ΤΕ που προσήλθαν και εξετάστηκαν, μόνο 38 κατόρθωσαν να υπερβούν τη βαθμολογική βάση. Ο διαγωνισμός αυτός πέραν του εξειδικευμένου χαρακτήρα του, έθετε και αυξημένα κριτήρια επιτυχίας σε σχέση με παλαιότερους αντίστοιχους του Α.Σ.Ε.Π. (αυξημένη βάση επιτυχίας (60%), βάση στα επιμέρους μαθήματα εξέτασης (55%) και αυξημένη αρνητική βαθμολογία για κάθε λανθασμένη απάντηση). Είχε στόχο λοιπόν να αναδείξει τους πλέον κατάλληλους υποψηφίους.

Ο εξαιρετικά μικρός αριθμός επιτυχόντων οδήγησε σε αναπροσαρμογή της βάσης επιτυχίας, νομοθετικά με το άρθρο 21 του Ν.5027/2023, προκειμένου να στελεχωθεί η πιο νευραλγική οικονομική υπηρεσία του Δημοσίου, η Α.Α.Δ.Ε., με άρτια καταρτισμένους επιστήμονες νομικών, οικονομικών και λογιστικών σπουδών με αξιόλογο ακαδημαϊκό υπόβαθρο και ανάλογη επαγγελματική εμπειρία.

Μάλιστα την 21/02/2023 ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Π. κ. Παπαϊωάννου κατά τη διάρκεια της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης αναφερόμενος στη συζήτηση αναφορικά με την αναπροσαρμογή της βάσης επιτυχίας άφησε να εννοηθεί ότι θα απορροφηθούν όλοι οι νέοι επιτυχόντες ΠΕ και ΤΕ και δεν θα υπάρξουν αδιόριστοι επιτυχόντες αυτών των κατηγοριών αφού με την υιοθέτηση του ήδη ψηφισμένου με νόμο σεναρίου, θα ικανοποιούνταν το 91.73% από τις 822 προκηρυχθείσες θέσεις !

Η πραγματικότητα διέψευσε τον κ. Παπαϊωάννου και τις δηλώσεις του καθώς ο αριθμός των νέων επιτυχόντων με τη νέα βάση ανήλθε στους 1.004 για την κατηγορία ΠΕ και 159 για την κατηγορία ΤΕ. Από αυτούς οι 600 περίπου επιλαχόντες υποψήφιοι ΠΕ και οι 31 περίπου επιλαχόντες υποψήφιοι ΤΕ παραμένουν εγκλωβισμένοι στην κυβερνητική απραξία και την πολιτική ευθυνοφοβία και κινδυνεύουν να πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων, τη στιγμή που η Α.Α.Δ.Ε. παραμένει υποστελεχωμένη με τις συνταξιοδοτήσεις των υπαλλήλων της ολοένα να αυξάνονται και να δημιουργείται σοβαρότατο πρόβλημα αποτελεσματκής λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πορεία των δημοσίων εσόδων και την αποτελεσματική πάταξη της φοροδιαφυγής.

Πράγματι, η διαδικασία της β’ φάσης των νέων επιτυχόντων ΠΕ και ΤΕ ολοκληρώθηκε την 16/10/2023 με την έκδοση των οριστικών πινάκων ΠΕ και το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά και σύσσωμη η Κυβέρνηση καλείται πλέον να πράξει τα δέοντα και να εκμεταλλευτεί τη δεξαμενή των επιτυχόντων ΠΕ και ΤΕ που προέκυψαν βάσει του άρθρου 21 του Ν.5027/2023 μέχρι εξαντλήσεώς της σε βάθος 3ετίας όπως ορίζει και ο Ν. 4765/2021 («Ειδικώς δε για την Α.Α.Δ.Ε. ορίζεται ότι, η κάλυψη κενών θέσεων της Αρχής δύναται να πραγματοποιείται από πίνακες επιλαχόντων προηγούμενου διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. και χωρίς νέα προκήρυξη, κατόπιν αιτήματος της Α.Α.Δ.Ε. για έγκριση στην υπ’ αρ. 33/2006 ΠΥΣ εντός 3 ετών από τη δημοσίευση των πινάκων διοριστέων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, υπό την προϋπόθεση ότι οι νέες προς κάλυψη θέσεις αφορούν όμοιους κλάδους – ειδικότητες και πρόσθετα προσόντα»)

Η Α.Α.Δ.Ε. έχει ως δεδηλωμένη αποστολή της, την διασφάλιση των δημοσίων εσόδων, ενισχύοντας την φορολογική συμμόρφωση και καταπολεμώντας φαινόμενα φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου, παρέχοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τους πολίτες και προς τις επιχειρήσεις. *Συνεπώς, καθίσταται απολύτως σαφές πως η αποτελεσματικότητά της συνδέεται αιτιωδώς με το επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης και επαγγελματικής επάρκειας του ανθρώπινου δυναμικού που απαρτίζει την Αρχή, ανθρώπινο δυναμικό που κατ’ ελάχιστο απαιτείται να είναι εξειδικευμένο, με συναφή ανώτατη εκπαίδευση και φυσικά να έχει επιλεγεί με βάση συναφή και αντικειμενικά κριτήρια, όπως επιτάσσει η συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή της αξιοκρατίας.* Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και το νέο νομοσχέδιο επιλογής διοικήσεων φορέων του Δημοσίου που τέθηκε την 12/10/2023 σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Δεν είναι δυνατόν το Υπουργείο να λειτουργεί με 2 μέτρα και 2 σταθμά, και συνεπώς καθίσταται μονόδρομος η ανάλογη ρύθμιση και για τους επιλαχόντες ΠΕ και ΤΕ, ως το πλέον κατάλληλο προσωπικό για την στελέχωση των υπηρεσιών της Α.Α.Δ.Ε. Την ίδια στιγμή Αναφορές και Ερωτήσεις υπέρ της απορρόφησης όλων των επιλαχόντων ΠΕ και ΤΕ του 1Γ/2022 έχουν κατατεθεί και από την αντιπολίτευση, η οποία εκφράζει ξεκάθαρα τη θέση της, χωρίς ωστόσο να έχει απαντήσει το Υπουργείο Εσωτερικών εμμένοντας με αυτό τον τρόπο στην αδράνεια. Τη θέση της έχει εκφράσει και η ίδια η Α.Α.Δ.Ε μέσω του διοικητή της κ. Γεώργιο Πιτσιλή, ο οποίος για ευνόητους λόγους επιδιώκει την άμεση στελέχωση των κενών θέσεων της Α.Α.Δ.Ε από την έτοιμη δεξαμενή των επιτυχόντων ΠΕ και ΤΕ του 1Γ/2022, κάτι που καταδεικνύει την επιθυμία της υπηρεσίας να επανδρωθεί με καταρτισμένο προσωπικό που δοκιμάστηκε σε εξετάσεις, τα κριτήρια των οποίων όρισε η ίδια η Α.Α.Δ.Ε σε σύμπραξη με το Α.Σ.Ε.Π.

Η πλήρης και κατά προτεραιότητα απορρόφηση των επιτυχόντων ΠΕ και ΤΕ επιτάσσεται και από την απόλυτη προτεραιότητα που έχει τεθεί τόσο από την Υπουργό Εσωτερικών, κας. Νίκης Κεραμέως όσο και του Πρωθυπουργού , κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την πλήρωση των θέσεων απασχόλησης στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα και *συμπυκνώνεται στη θέση «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση» (αυτολεξεί κατά την ομιλία της κας. Κεραμέως στη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης*, 7/7/2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Vouli Tv). 

Εν κατακλείδι, συνεπάγεται εκ των προαναφερθέντων, ότι υφίσταται η επιτακτική αλλά και η απολύτως τεκμηριωμένη και δίκαιη, ανάγκη για απορρόφηση όλων των επιτυχόντων υποψηφίων ΠΕ και ΤΕ του γραπτού διαγωνισμού 1Γ/2022, η οποία υπαγορεύεται από την απαίτηση των πολιτών για την ύπαρξη μιας αποτελεσματικότερης φορολογικής διοίκησης , η οποία θα λειτουργεί στην κατεύθυνση της βέλτιστης παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις όσο και της αποδοτικότερης εξυπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος».

Επιτυχόντες-Επιλαχόντες 1Γ/2022 ”

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ετικέτες: 1Γ/2022ΑΣΕΠ - ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 315 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία και δομές Υγείας

    4 Ιούλ 2026

  • Κεραμέως: Πάνω από 330.000 νέες θέσεις εργασίας το πρώτο πεντάμηνο του 2026

    1 Ιούλ 2026

  • Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη 600 ιδιωτών, ως πυροσβέστες γενικών καθηκόντων επταετούς θητείας

    30 Ιούν 2026

  • ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Οριστικά αποτελέσματα για 450 θέσεις ΔΕ σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

    27 Ιούν 2026

  • ΑΣΕΠ 1Κ/2024: Παράταση προθεσμίας υποβολής του Δελτίου Υγειονομικής Εξέτασης για δύο κατηγορίες

    26 Ιούν 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πανελλαδικές: Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

    Μηχανογραφικό 2026: Από την Τρίτη 7 Ιουλίου η υποβολή των σχολών προτίμησης

    115 shares
    Share 46 Tweet 29
  • ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο, 9 Ιουλίου, οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • Σύνταξη χηρείας: Οι μεγάλες αλλαγές και τα παραδείγματα για τους δικαιούχους

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Έρχεται νέα πληρωμή μετά τη διόρθωση στοιχείων

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΔΥΠΑ: Ποιοι γονείς δικαιούνται επίδομα γονικής άδειας έως 758 ευρώ τον μήνα

    19 shares
    Share 8 Tweet 5

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.