Ανοιχτές θέσεις Εργασίας από τον ΟΠΑΠ!

Ανοιχτές θέσεις Εργασίας από τον ΟΠΑΠ!

1 Απριλίου 2020

​​​Ο ΟΠΑΠ είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Το όραμα για το 2020 είναι να καθιερωθεί ο ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιου επιπέδου. Μακροπρόθεσμες στρατηγικές προτεραιότητες που εστιάζουν στους πελάτες, τους ανθρώπους, το δίκτυο, τα προϊόντα και τις ψηφιακές-τεχνολογικές δυνατότητες, έχουν προσδιοριστεί και τεθεί στο επίκεντρο των ενεργειών για την υλοποίηση του οράματος.

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Ο ΟΠΑΠ αποτελεί εργοδότη επιλογής, και προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας και μία μοναδική εμπειρία απασχόλησης σε περίπου 1.500 εξαιρετικούς επαγγελματίες και ταλαντούχους νέους, σε ένα βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον. Το 2018 και το 2019, ο ΟΠΑΠ βραβεύτηκε ως μία από τις εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον (Best Workplace) στην Ελλάδα.


​​​​​​Αν επιθυμείς να γίνεις μέλος της Ομάδας μας και να εργαστείς σε ένα περιβάλλον γεμάτο #ακεραιότητα #πάθος #δυναμισμό και #διασκέδαση, μπορείς να βρεις όλες τις διαθέσιμες ευκαιρίες καριέρας του ΟΠΑΠ παρακάτω:


Business Process Analyst (1 year contract)
​​​​​​​
Mobile Business Manager
​​​​​​​
Online Sports & Virtual Betting Product Specialist
​​​​​​​
Front End Web Developer
​​​​​​​
Salesforce Developer
​​​​​​​
Sports Betting Business Analyst
​​​​​​​
Back End Java Developer
​​​​​​​
2nd Level Technical Support Agent (Fixed Term)
​​​​​​​
Applications Support Engineer
​​​​​​​
Lawyer
​​​​​​​
IT Security Engineer
​​​​​​​
Sports Product Manager
​​​​​​​
C/C++ Developer

Quality Assurance Automation Engineer

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<