Προκηρύχθηκαν 27 νέες θέσεις εργασίας στο ΕΑΚΗ

Προκηρύχθηκαν 27 νέες θέσεις εργασίας στο ΕΑΚΗ

3 Απριλίου 2020

Την προκήρυξη 599 «αθλητικών» θέσεων εργασίας ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στηρίζοντας (μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας οκτάμηνης σύμβασης του ΟΑΕΔ) τον ερασιτεχνικό μαζικό αθλητισμό αλλά και τη λειτουργία των αθλητικών κέντρων της χώρας.

Οι 350 θέσεις εξ αυτών, αφορούν σε αποφοίτους Φυσικής Αγωγής για 147 Δήμους σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι υπόλοιπες 249 θέσεις αφορούν σε διάφορες ειδικότητες (πολιτικοί μηχανικοί δομικών έργων, ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι μηχανικοί, λογιστές, νοσηλευτές, υδραυλικοί, ναυαγοσώστες πισίνας, εργοδηγοί, κηπουροί, φύλακες, αποθηκάριοι κλπ.) και θα απορροφηθούν στις αθλητικές υποδομές της χώρας που εποπτεύονται από τη ΓΓΑ, καλύπτοντας επείγουσες ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες θέσεις (27) που προκηρύχθηκαν, αφορούν το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου ενώ 13 θα κατανεμηθούν στο ΕΑΚ Χανίων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<