«Τρέχει» η διαδικασία για 83 προσλήψεις γιατρών στα νοσοκομεία της Κρήτης

«Τρέχει» η διαδικασία για 83 προσλήψεις γιατρών στα νοσοκομεία της Κρήτης

19 Φεβρουαρίου 2020

Σε εξελιξη είναι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 83 γιατρών στα νοσοκομεία της Κρήτης.
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr από τις 14.2.2020 και λήγει στις 12.00 στις 28 Φεβρουαρίου.

Στα νοσοκομεία του Ηρακλειου, ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο, αναμένεται να γίνουν 35 προσλήψεις συνολικά.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου θα καλυφθούν θέσεις ψυχιάτρων, αναισθησιολογίας, παθολογικής-ανατομικής, ουρολογίας, οδοντιατρικής, δερματολογίας-αφροδισιολογίας, πνευμονολογίας-φυματιολογίας, ΩΡΛ, στοματικής-γναθοπροσωπικής χειρουργικής, εσωτερικής παθολογίας, ακτινολογίας, αιματολογίας ή ιατρικής βιοπαθολογίας, εργαστηριακής ιατρικής ή εσωτερικής παθολογίας και νευρολογίας.


Στο Βενιζέλειο θα καλυφθούν θέσεις εσωτερικής παθολογίας, αναισθησιολογίας, παιδιατρικής με εμπειρία στην παιδογαστρεντερολογία, καρδιολογίας, παθολογικής ογκολογίας, ενδοκρινολογίας, οδοντιατρικής, ακτινολογίας, αιματολογίας ή εσωτερικής παθολογίας ή παιδιατρικής (για την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας), ορθοπαιδικής και τραυματιολογίας, αιματολογίας ή ιατρικής βιοπαθολογίας-εργαστηριακής ιατρικής ή εσωτερικής παθολογίας, ψυχιατρικής, πυρηνικής ιατρικής, πνευμονολογίας- φυματιολογίας, χειρουργικής, μαιευτικής-γυναικολογίας.

«Σε ογδόντα τρεις (83) συνολικά ανέρχονται οι θέσεις των ειδικευμένων ιατρών, κλάδου ΕΣΥ, η προκήρυξη των οποίων εγκρίθηκε από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τα νοσοκομεία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Η αύξηση κατά δεκατρείς (13) επιπλέον προσλήψεις ιατρών στην Κρήτη, σε σχέση με την προηγούμενη υπουργική απόφαση που ανακλήθηκε, αποτελεί έκφραση της πολιτικής βούλησης τόσο του Υπουργείου Υγείας, όσο και της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για τη στελέχωση και αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, την καθολική και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε ασφαλή, δημόσια, δωρεάν και ποιοτική υγειονομική φροντίδα και σε αξιόπιστες υπηρεσίες.

Οι υπό πλήρωση θέσεις αναρτώνται ανά ειδικότητα και βαθμό, για κάθε νοσοκομείο της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, στην ιστοσελίδα της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr άρχισε στις 14.2.2020 και λήγει στις 12.00 στις 28 Φεβρουαρίου», αναφέρει η σχετικά ανακοίνωση.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<