Αirtours: Οι τουρίστες επιλέγουν Ελλάδα για πολυτελείς διακοπές

Αirtours: Οι τουρίστες επιλέγουν Ελλάδα για πολυτελείς διακοπές

9 Ιουνίου 2021

Το πολυτελές brand διακοπών της TUI, airtours, καταγράφει ισχυρή αύξηση στις  κρατήσεις για αυτό το καλοκαίρι, ενδεικτικό ότι οι ταξιδιώτες που προτιμούν πολυτελείς διακοπές επιδιώκουν να ταξιδέψουν φέτος.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι κρατήσεις εχουν απογειωθεί, σημείωσε ο επικεφαλής του brand της airtours, Steffen Boehnke, και πρόσθεσε ότι τα μέτρα υγιεινής και οι κανονισμοί κοινωνικής αποστασιοποίησης δεν αποτελούν εμπόδια στην εμπειρία πολυτελών διακοπών, αλλά συμβαίνει το αντίθετο. Η ιδιωτικότητα και οι υπηρεσίες VIP αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του πολυτελούς ταξιδιού και οι ταξιδιώτες επιθυμούν εκπλήξεις με νέες εμπειρίες.

Αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με την airtours, η Ελλάδα είναι δημοφιλέστερη από ποτέ όσον αφορά τη ζήτηση για πολυτελείς διακοπές, ιδιαίτερα η Κρήτη η οποία εντυπωσιάζει με τον πολιτισμό, την ποικιλία και τα πολυτελή ξενοδοχεία της συμφωνα με το tornosnews.gr.

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζει ο συνδυασμός κρουαζιέρας με το MS Europa 2 και διαμονής στο Daios Cove Resort της Κρήτης. Το νέο συνδυαστικό ταξίδι περιλαμβάνει επταήμερη κρουαζιέρα με το MS Europa 2 και διαμονή στο ξενοδοχείο Daios Cove.

Τα νέα δρομολόγια του Europa 2 θα ταξιδεύουν τους επιβάτες του στο Αιγαίο μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Οι κρουαζιέρες ξεκινούν με πέντε ημερομηνίες αναχώρησης από το Ηράκλειο.

Η διαμονή στο ξενοδοχείο μπορεί να γίνει είτε πριν, είτε μετά την κρουαζιέρα. Οι διακοπές 14 ημερών στις οποίες περιλαμβάνεται πτήση επιστροφής, ιδιωτικές μεταφορές, διαμονή σε ξενοδοχείο και κρουζιέρα, κοστίζουν 5.423 ευρώ το άτομο.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<