Διοικητής ΟΑΕΔ: Μόνο ηλεκτρονικά οι ενστάσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Διοικητής ΟΑΕΔ: Μόνο ηλεκτρονικά οι ενστάσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό

15 Ιουλίου 2021
Για την στήριξη του ΟΑΕΔ στην αγορά εργασίας και τα προγράμματα για ανέργους μίλησε την Πέμπτη (15/7) στον ΑΝΤ1 ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού.

Για το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού ο ίδιος σημείωσε ότι έχουν εγκριθεί 300.000 επιταγές και συμπλήρωσε ότι από σήμερα το πρωί στις 8.00 μέχρι και το Σάββατο μπορούν να γίνουν ενστάσεις για τις αιτήσεις όσων απορρίφθηκαν.

Ο κ. Πρωτοψάλτης υπογράμμισε ότι οι ενστάσεις μπορούν να γίνουν μόνο ηλεκτρονικά.

Στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 5.000 θέσεις για ανέργους 30 ετών και άνω σε έξι περιφέρειες της Ελλάδας δυτική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Ιόνια νησιά, Πελοπόννησος και Κρήτη

Θα υπάρχει επιδότηση από 700 ευρώ το μήνα για ανέργους ανω των 30 ετών. Το πρόγραμμα είναι 12μηνης διάρκειας.

Συνολικά, στα προγράμματα του ΟΑΕΔ το πρώτο εξάμηνο του 2021, εν μέσω πανδημίας δημιουργήθηκαν σχεδόν 13.500 νέες θέσεις εργασίας. 

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στους μακροχρόνια ανέργους επισημαίνοντας ότι δίνονται μεγαλύτερα κίνητρα στις  επιχειρήσεις για να προσλάβουν μακροχρόνια άνεργους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<