voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Θεμιστοκλέους: Σύσταση για εμβολιασμό κατά της γρίπης και της COVID-19

    Έκτακτη σύσκεψη για την κακοκαιρία την 28η Οκτωβρίου: «Κόκκινος» συναγερμός για 11 περιοχές!

    Έκτακτο Δελτίο για κακοκαιρία έως την Τετάρτη – Red code για 4 περιοχές

    Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου – Απεργιακές κινητοποιήσεις σε λιμάνια

  • Εκπαίδευση

    Παιδικοί σταθμοί: Νέα παράταση για 9.000 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

    OIEΛE: Επιστολές προς τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς κομμάτων για πρωτοβουλίες ενάντια στη διαπλοκή στον σχολικό αθλητισμό

    Τροπολογία για νέες ειδικότητες και αλλαγές στις προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

    Σ. Ζαχαράκη για Γκράβα: Οφείλουμε να διασφαλίσουμε τη συνέχεια της σχολικής ζωής και το αίσθημα ασφάλειας κάθε παιδιού (VIDEO)

  • Θέσεις εργασίας

    Παιδικοί σταθμοί: Νέα παράταση για 9.000 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

    ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 49 ατόμων στην ΔΕΥΑ Χανίων

    Τροπολογία για νέες ειδικότητες και αλλαγές στις προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

    Θεοδωρικάκος: Δημιουργούνται 2.000 θέσεις εργασίας μέσα από 186 επενδυτικά σχέδια

  • Οικονομία

    Πόθεν έσχες: Σίγουρη η παράταση έως τις 31 Δεκεμβρίου

    Πληρωμές για το «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα» – Σε ποιους καταβάλλονται 36,4 εκατ. ευρώ

    Αποσύρθηκε η διάταξη για την υποχρεωτική ηλεκτρονική πληρωμή σε courier

    Κατατέθηκε το ν/σ για την προστασία των συνεπών οφειλετών – Αλλαγές σε ιδιωτικό χρέος, crypto και χρηματοπιστωτική αγορά

  • Εργασιακά

    ΔΥΠΑ: Συνολικά 109 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο

    Συντάξεις: Πόσα χρήματα θα πάρουν οι δικαιούχοι καθαρά το 2027

    Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι θα το λάβουν

    ΔΥΠΑ: Συνολικά 109 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο για αναζήτηση εργασίας και επιχειρηματικότητα

  • VOUCHER

    Δ. Μιχαηλίδου: Αυξάνουμε κατά 10% την αξία των vouchers για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

    Μιχαηλίδου: “Πριν τα Χριστούγεννα το πρώτο voucher σίτισης”

    Εγκρίθηκε νέο voucher διακοπών – Ήρθε το Achaia Pass

    ΔΥΠΑ: Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ – Αυτά πρέπει να κάνετε άμεσα

  • Πολιτική

    Πλειστηριασμοί: Αναστολή για 12 μήνες στους πληγέντες από πυρκαγιές και πλημμύρες

    Κατατέθηκε το ν/σ για την προστασία των συνεπών οφειλετών – Αλλαγές σε ιδιωτικό χρέος, crypto και χρηματοπιστωτική αγορά

    Κ. Χατζηδάκης: Οι 4 προτεραιότητες για βιώσιμο και ποιοτικό τουρισμό

    Κ. Μητσοτάκης για Μονή Σινά: Ιστορική τομή η συμφωνία με την Αίγυπτο – Διασφαλίζει τον ελληνορθόδοξο χαρακτήρα της

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Web TV

Οικονόμου: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο υποχρεωτικών διακοπών ρεύματος στα νοικοκυριά (VIDEO)

από Σταύρος Καραΐνδρος
01/08/2022
σε Web TV

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω της ενεργειακής κρίσης. Εξαρχής είχαμε επισημάνει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα προκαλούσε σοβαρότατα προβλήματα σε όλη την ήπειρό μας τα οποία θα δοκιμάσουν τις αντοχές μας και την αντοχή των ευρωπαϊκών κοινωνιών», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Επεσήμανε ότι οι τελευταίες εξελίξεις προοιωνίζουν ακόμα πιο δύσκολες μέρες για ολόκληρη την ήπειρό μας. «Είναι προφανές ότι κάποιες χώρες θα πληγούν περισσότερο αλλά είναι βέβαιο ότι οι επιπτώσεις δεν θα αφήσουν καμιά χώρα ανέγγιχτη. Θα αφορούν άλλωστε τόσο την επάρκεια όσο και τις τιμές στην ενέργεια».

Όπως είπε ο κ. Οικονόμου «μπροστά σε αυτή τη δυσμενή προοπτική οι υπουργοί ενέργειας της ΕΕ συμφώνησαν την περασμένη εβδομάδα κατ’ αρχήν σε έναν νέο κανονισμό για τη μείωση της κατανάλωσης του φυσικού αερίου κατά 15%». Υπογράμμισε πως η απόφαση αυτή δεν φαίνεται να επαρκεί και ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να επιμένει στην ανάγκη ακόμη πιο δραστικών ευρωπαϊκών αποφάσεων, έγκαιρα. «Ιδίως μάλιστα στην επιβολή πλαφόν σε ό,τι αφορά τη χονδρική τιμή του αερίου και την απεξάρτηση της τιμής του από την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας». Ανέφερε ακόμη ότι με επιστολή του στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Μητσοτάκης έχει προτείνει έναν πανευρωπαϊκό μηχανισμό μέσω του οποίου θα αποζημιώνονται οι βιομηχανικοί καταναλωτές για τη μείωση της χρήσης φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας για τον ερχόμενο χειμώνα ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα τόσο ως προς την επάρκεια όσο και ως προς την τιμή. Την ίδια στιγμή η χώρα μας συνεχίζει την προετοιμασία για την αντιμετώπιση ακόμη και των πιο ακραίων σεναρίων», πρόσθεσε.

Διαβεβαίωσε ότι «όπως και σε άλλες πρόσφατες κρίσεις έτσι και τώρα χτίζουμε εθνικές πολιτικές για τη θωράκιση της κοινωνίας αλλά και των επιχειρήσεων απέναντι στις απειλές, αφενός με δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Δημόσιο αλλά και στα νοικοκυριά κι αφετέρου με πρόνοια για την εξασφάλιση επάρκεια στην ενέργεια».

Επανέλαβε επίσης ότι η κυβέρνηση χτίζει αναχώματα για την άμυνα της κοινωνίας απέναντι στις ενεργειακές ανατιμήσεις και όχι μόνο. Αναφέρθηκε μάλιστα σε συγκεκριμένα μέτρα που έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή. Πρόσθεσε ότι ήδη ο μηχανισμός που έχει τεθεί σε εφαρμογή για τα υπερέσοδα των εταιριών απέδωσε μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο 330 εκατομμύρια ευρώ και εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος Ιουλίου το ποσό αυτό θα έφθανε τα 500 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα διατίθενται αυτομάτως για τη στήριξη της κοινωνίας.

ΣχετικάΆρθρα

Γ. Οικονόμου για οπαδική βία: Υπάρχουν κύκλοι που δίνουν κάλυψη σε αυτές τις συμμορίες

12/12/2023

Οικονόμου: Η κοινωνία επιθυμεί, στη μεγάλη της πλειονότητα, την εγκατάσταση των καμερών

20/10/2023

Αναφερόμενος στο fuel pass 2 και την αυξημένη επιδότηση για βενζίνη στο τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου υπογράμμισε ότι συνεχίζεται και μάλιστα με πολύ αυξημένη περίμετρο η στήριξη της κυβέρνησης και στον τομέα αυτό.

Σήμερα ανοίγει η εφαρμογή του fuel pass 2 είπε και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις ανακοινώσεις που έχουν γίνει για το ύψος της επιδότησης αλλά και για το ποιοι ακριβώς είναι οι δικαιούχοι.

Υπογράμμισε ότι τα μέτρα αυτά δεν μπορούν να απορροφήσουν το σύνολο των ανατιμήσεων που προκαλεί η παγκόσμια ενεργειακή κρίση και αυτό το γνωρίζει καλά η κυβέρνηση. Τόνισε όμως ότι είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο ότι το πρόγραμμα στήριξης που τρέχει στη χώρα μας είναι ανάμεσα στα τρία μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Επανέλαβε ότι η διασφάλιση της δημοσιονομικής ισορροπίας είναι απαραίτητη όπως και η εξεύρεση νέων πηγών χρηματοδότησης του προγράμματος στήριξης των πολιτών.

Ανέφερε ότι το ακαθάριστο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών αυξήθηκε το πρώτο τρίμηνο του 2022 κατά 3,8% ενώ από τον Μάιο υπήρξε σημαντική αύξηση του κατώτατου μισθού. Επίσης η ανεργία μειώθηκε στο 12,5% τον Μάιο, ποσοστό που είναι το χαμηλότερο από το 2010 ενώ ο Τουρισμός ανακάμπτει δυναμικά ενώ διαπιστώνεται ότι οι πολίτες παρά τις δυσκολίες ανταποκρίνονται έγκαιρα στις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Προτεραιότητά μας παραμένει να προσπαθούμε συνεχώς να σταθούμε στο πλευρό των πολιτών που δυσκολεύονται λόγω των διεθνών κρίσεων είπε ακόμη ο κ. Οικονόμου με πολιτικές που παράγουν μετρήσιμο αποτέλεσμα. Πρόσθεσε ωστόσο ότι χωρίς την πολιτική που εφαρμόζεται για την οικονομική πρόοδο της Ελλάδος η πίεση και τα προβλήματα θα ήταν πολύ μεγαλύτερα.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στους «εντελώς ανυπόστατους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για ανοχή σε καρτέλ και δήθεν αισχροκέρδεια», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ολοκληρώνοντας την εισαγωγική τοποθέτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην εφαρμογή του νέου θεσμού αυτού του προσωπικού γιατρού υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση προχωρά στην εφαρμογή μεταρρυθμίσεων με απτό κοινωνικό αποτύπωμα και άμεσο όφελος για όλους τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα εγγραφής σε προσωπικό γιατρό για τους πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους σε όλες τις περιφέρειες της χώρας πλην της Περιφέρειας Αττικής και του Νοτίου Αιγαίου, όπου εκεί οι εγγραφές των πολιτών θα ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου.

Ετικέτες: web tvΓιάννης Οικονόμου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Σ. Ζαχαράκη για Γκράβα: Οφείλουμε να διασφαλίσουμε τη συνέχεια της σχολικής ζωής και το αίσθημα ασφάλειας κάθε παιδιού (VIDEO)

    27 Οκτ 2026

  • Τανάγρα: Νεκροί οι πιλότοι του Φάντομ που έπεσε κατά τη διάρκεια επίδειξης – Συγκλονιστικό video από τη στιγμή της συντριβής

    5 Σεπ 2026

  • Πανεπιστήμιο Λευκωσίας & UNIC Athens: Ενημερωτική εκδήλωση στον Εκπαιδευτικό Όμιλο dp studies

    4 Σεπ 2026

  • Παρουσίαση Βιβλίου για τον Γέροντα ΙωαννίκιοΓέροντας Ιωαννίκιος – Παρουσίαση βιβλίου του Θεοφάνη Αλμπάνη (video)

    22 Ιούλ 2026

  • H Τροχαία στη νέα ψηφιακή εποχή: Μέσω smartphones η βεβαίωση των τροχονομικών παραβάσεων

    7 Ιούλ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Με έως οκτώ μήνες γονικής άδειας ετησίως για γονείς με δύο παιδιά

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Προειδοποίηση Μητροπολίτη Δημητριάδος προς αρνητές ιερείς: Απαράδεκτη στάση, συμμορφωθείτε

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • ΔΥΠΑ: Χειμερινές διακοπές με voucher – Μέχρι πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν

    36 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για τα καταστήματα

    42 shares
    Share 17 Tweet 11
  • 400 ευρώ: Η μοναδική προϋπόθεση για το επίδομα

    6 shares
    Share 2 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.