Επίσκεψη Καλαντζάκη στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

Επίσκεψη Καλαντζάκη στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

13 Ιανουαρίου 2021

Το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου στην Κοινότητα Καβουσίου του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Λασιθίου, κ. Αθανάσιο Κατσαγκόλη, και τον Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του Μουσικού Γυμνασίου, κ. Αναστάσιο Χατζημανώλη, παρουσία της Προέδρου της Κοινότητας Καβουσίου, κας Μαρίας Χαλκιαδάκη.

Κύριος σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση αναφορικά με τη λειτουργία του γυμνασίου και η έγκαιρη καταγραφή πιθανών ελλείψεων.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Παρά τις δυσκολίες της εποχής κατορθώσαμε και δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο Μουσικό Γυμνάσιο, το μοναδικό στο νομό Λασιθίου, που ανταποκρίνεται στις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε να επιδιώκουμε την περαιτέρω αναβάθμισή του.

Στη συνάντηση, διαπιστώσαμε ελλείψεις καθηγητών μουσικής διδασκαλίας οι οποίες θα καλυφθούν άμεσα από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης του νομού Λασιθίου. Επιπλέον, καταγράψαμε παρεμβάσεις που απαιτούνται προκειμένου το σχολείο να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υπάρχουσες υποδομές ενώ παράλληλα δρομολογούμε ήδη την ένταξη του έργου κατασκευής Μουσικού Γυμνασίου, αλλά και Λυκείου στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης ώστε το νέο αυτό σύγχρονο σχολικό συγκρότημα να στεγάσει όλη την πορεία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση των μαθητών που αγαπούν τη μουσική.

Ευχαριστώ τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Κατσαγκόλη, τον Διευθυντή του Μουσικού Γυμνασίου, κ. Χατζημανώλη και όλους όσους στηρίζουν την προσπάθειά που καταβάλουμε ώστε να εδραιώσουμε το Καβούσι ως κέντρο μουσικής παιδείας στο Νομό Λασιθίου και να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο σύγχρονα μουσικά σχολεία πανελλαδικά.»

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<