Πόρτα – πόρτα τα τρόφιμα σε 2.557 οικογένειες ωφελούμενων του προγράμματος ΤΕΒΑ ο Δήμος Ηρακλείου- Ξεκινά η διανομή

Πόρτα – πόρτα τα τρόφιμα σε 2.557 οικογένειες ωφελούμενων του προγράμματος ΤΕΒΑ ο Δήμος Ηρακλείου- Ξεκινά η διανομή

2 Απριλίου 2020

Πόρτα- πόρτα θα διανείμει τα τρόφιμα σε 2.557 οικογένειες ωφελούμενων του ΤΕΒΑ ο Δήμος Ηρακλείου προκειμένου να τηρηθούν από όλους τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19 και παράλληλα να στηρίξει όλες αυτές τις οικογένειες που δοκιμάζονται καθημερινά και περιμένουν το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας για να ξεπεράσουν τις μεγάλες δυσκολίες για την καθημερινή επιβίωση.  

Η πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου ξεκινά σημερα από τις Κοινότητες Κυπαρισσίου, Ασιτών και Δαφνών και θα συνεχιστεί την Παρασκευή στην πόλη του Ηρακλείου. Εργαζόμενοι των Κοινωνικών Υπηρεσιών συνεπικουρούμενοι από εργαζόμενους και άλλων υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου θα προχωρήσουν στην διανομή των τροφίμων τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Να σημειωθεί ότι της κατ΄ οίκον παράδοσης των τροφίμων στις οικογένειες των ωφελούμενων του προγράμματος έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία και επιβεβαίωση διευθύνσεων προκειμένου να περιοριστούν οι καθυστερήσεις. Η Αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για αυτό το απαιτητικό και δύσκολο εγχείρημα εκτιμά ότι οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα μπορέσουν έτσι με ασφάλεια και υπομονή να παραλάβουν τα τρόφιμα τους, καθώς ο χρόνος παράδοσης αναμένεται να επιμηκυνθεί.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<