Βραβευτηκαν οι εκπαιδευτικοί του κοινωνικού φροντιστηρίου στο Ηράκλειο

Βραβευτηκαν οι εκπαιδευτικοί του κοινωνικού φροντιστηρίου στο Ηράκλειο

5 Ιουλίου 2021

Τους εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ηρακλείου βράβευσε ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός με τη λήξη του  σχολικού έτους 2020 -2021. Η λιτή εκδήλωση  πραγματοποιήθηκεστον εξωτερικό χώρο του καφέ Μαρίνα.

Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλα Αρχοντάκη απένειμαν επαίνους, σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο .

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά σας, που πολλές φορές αγγίζει τα όρια της αυταπάρνησης , και την βοήθεια προς τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Ευχαριστώ και όσους συνέβαλαν ώστε το Φροντιστήριο για μία ακόμα χρονιά και μάλιστα στην δύσκολη συγκυρία του κορονοιού, να συνεχίσει να προσφέρει στήριξη στους μαθητές του και ιδιαίτερα τον πρώην Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Αγγελάκη, τον συντονιστή του Φροντιστηρίου Βαγγέλη Κουτουμάνο και το μέλος του συντονιστικού Αμαλία Αντωνάκη» . Ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά μεταναστών που φέτος για πρώτη φορά ξεκίνησαν μαθήματα για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας. Μάλιστα κάποια απο τα παιδιά βρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης προκειμένου να ευχαριστήσουν τους δασκάλους και  καθηγητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το έτος 2020-2021 έλαβαν μέρος στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου  165 μαθητές , 40 παιδιά μεταναστών για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και 51 εθελοντές εκπαιδευτικοί. Οι προετοιμασίες για την οργάνωση της επόμενης χρονιάς έχουν ξεκινήσει.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<