Ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας στην Περιφέρεια Κρήτης

Ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας στην Περιφέρεια Κρήτης

31 Ιανουαρίου 2020

Ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα για τη διανομή των τροφίμων και τα συνοδευτικά μέτρα που θα υλοποιήσουν το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), το Πανεπιστήμιο Κρήτης και η Ένωση Καταναλωτών. 

Το πρόγραμμα αφορά την επισιτιστική βοήθεια και βασική υλική συνδρομή για την περίοδο 2018-2020 με το σύνολο του προγράμματος να ανέρχεται στα 7.146.500 ευρώ, που περιλαμβάνει τρόφιμα που θα διανεμηθούν στους δικαιούχους, καθώς και την υλοποίηση των συνοδευτικών μέτρων. 

Στη συνέλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι των 26 δήμων της Κρήτης που μετέχουν στη σύμπραξη, εκπρόσωποι των Συλλόγων ΑμεΑ, της Εκκλησίας, τριτέκνων, καθώς και εκπρόσωποι του ΕΛΜΕΠΑ και του Πανεπιστημίου Κρήτης, που θα υλοποιήσουν τα συνοδευτικά μέτρα που αφορούν το πολυθεματικό πρόγραμμα υγείας. Στο ίδιο πλαίσιο, από την Ένωση Καταναλωτών Κρήτης θα υλοποιηθεί το έργο για τις νομικές συμβουλές και τον οικονομικό προγραμματισμό για τους άπορους. 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<