voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΕΟΠΥΥ: Τίθεται σε εφαρμογή ο Φάκελος Ασφάλισης Υγείας

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Εντυπωσιακή η ανταπόκριση στις “Νταντάδες της Γειτονιάς” – Πάνω από 48.000 επισκέψεις στην πλατφόρμα»

    Μ. Χρυσοχοΐδης: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια

    Μ. Χρυσοχοΐδης: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια

    επιδόματα αναπηρίας

    Μέτρα για την ενίσχυση των ατόμων με αναπηρία

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των αμοιβαίων μεταθέσεων εκπαιδευτικών

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκε το στρατηγικό σχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Διά Βίου Μάθηση 2025–2027

    Αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών του ΕΚΠΑ

    Αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών του ΕΚΠΑ

    Θεσσαλονίκη: Έκτακτα μέτρα και οδηγίες για να μην εμποδιστούν οι πανελλαδικές λόγω καύσωνα

    Πανελλήνιες 2026: Ποιοι υποψήφιοι μπορούν να πάρουν 1.000 ευρώ

  • Θέσεις εργασίας
    ΣΤΑΣΥ: Εκδόθηκε προκήρυξη για 61 νέες θέσεις εργασίας

    ΣΤΑΣΥ: Προσλήψεις ελεγκτών με απολυτήριο λυκείου

    ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2023: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στην ΥΠΑ

    ΑΣΕΠ 1ΠΔΑ/2026: Στις 15/05 η γραπτή εξέταση για προσλήψεις στην ΥΠΑ

    ΕΛΓΟ Δήμητρα: Αντίστροφή μέτρηση για τις αιτήσεις

    ΕΛΓΟ Δήμητρα: Αντίστροφή μέτρηση για τις αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 5Κ/2026: Ερχεται προκήρυξη για 336 μόνιμες προσλήψεις

  • Οικονομία
    «Youth Pass»: Ποιοι νέοι και πότε θα λάβουν την πρώτη δόση του voucher

    Youth Pass 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τα 150 ευρώ

    ΥΠΕΘΟΟ και ΑΑΔΕ: Επέκταση της ειδικής φορολόγησης (άρθρο 5Γ ΚΦΕ) και για εργαζόμενους στο ελληνικό δημόσιο

    Λογαριασμοί ρεύματος: Ποια νοικοκυριά θα πάρουν επιδότηση τον Αύγουστο

    Τιμολόγια ρεύματος: Το παρατηρητήριο ΗΕΡΙ δείχνει αύξηση στην Ελλάδα τον Απρίλιο κατά 6,8% στη λιανική και 28% στο αέριο

    Μόνο τις “ηλεκτρονικές” δαπάνες θα δέχεται η Εφορία από την 1η Ιανουαρίου 2025

    «Φρένο» στα περιστατικά απάτης με κάρτες, POS και ATM

  • Εργασιακά
    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    Συντάξεις Ιουνίου 2026: Πότε ξεκινά η πληρωμή

    adedy-staseis-ergasias

    Απεργία στις 13 Μαΐου: «Παραλύει» το Δημόσιο – Τι θα γίνει με σχολεία και Μέσα Μεταφοράς

    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    ΕΦΚΑ: Ποιοι και πως μπορούν να αναγνωρίσουν πλασματικά έτη για σύνταξη

    Χαράτσι 50% στον μισθό σε όσους γονείς πάρουν άδεια γιατί νοσεί το παιδί τους

    Καλοκαιρινή άδεια: Πόσες ημέρες δικαιούστε και πότε μπορείτε να τις πάρετε

  • VOUCHER

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα Προγράμματα του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ) – Τι ισχύει για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Κοινωνικός τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027: Στην τελική ευθεία τα προσωρινά αποτελέσματα

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Προγράμματα κατάρτισης ΔΥΠΑ: Έρχονται voucher 750 ευρώ για 24.000 εργαζόμενους και ανέργους

    Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ: Πρεμιέρα για τις αιτήσεις συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών

  • Πολιτική

    OΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τις ευθύνες Λιβανού – Αραμπατζή

    Επιστρέφει εκτάκτως από τις Βρυξέλλες λόγω των πυρκαγιών ο πρωθυπουργός

    Κυρ. Μητσοτάκης: Έτοιμο το νομοσχέδιο του ΥΠΑΝ που προστατεύει τους καταναλωτές από καταχρηστικές συμπεριφορές τραπεζών για δάνεια έως 100.000 ευρώ

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Βουλή: Τη Δευτέρα αρχίζει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τα κρυπτοστοιχεία και τις εναλλακτικές μορφές πληρωμής και επενδύσεων

    Μητσοτάκης από 86η ΔΕΘ: «Θα υπάρξει γενναία επιδότηση για το φυσικό αέριο – Κάθε νοικοκυριό θα λάβει στήριξη» (video)

    Το μήνυμα Μητσοτάκη για την Πρωτομαγιά: Τα δέκα μέτρα που φέραμε για τους εργαζόμενους

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Αγροτικά

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ-Κ. Τσιάρας: Υπέρ των έντιμων παραγωγών οι συνθήκες διαφάνειας και δικαιοσύνης

από NEWS ROOM
04/11/2025
σε Αγροτικά
102
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στην προσπάθεια της κυβέρνησης να δημιουργήσει συνθήκες διαφάνειας και δικαιοσύνης απέναντι σε μια «παθογένεια δεκαετιών», οι οποίες θα είναι υπέρ των εντίμων παραγωγών και κτηνοτρόφων, αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κ. Τσιάρας (2019-2025), κατά την έναρξη της κατάθεσής του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, που διερευνά το σύστημα πληρωμής των ευρωπαϊκών αγροτικών ενισχύσεων.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι μία εξόχως προβληματική υπόθεση είπε ο κ. Τσιάρας, σημειώνοντας ότι είχε εντολή από τον πρωθυπουργό, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του να αντιμετωπίσει το θέμα του οργανισμού. «Το ότι ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα ζήτημα, που συνιστά παθογένεια δεκαετιών και να φτάσουμε όλη αυτή την προσπάθεια μέχρι το τέλος, δημιουργώντας μία διαφορετική συνθήκη διαφάνειας και δικαιοσύνης [. . .] στο τέλος θα είναι υπέρ των έντιμων παραγωγών και κτηνοτρόφων. Είναι μία απόφαση που ουσιαστικά έχει δρομολογηθεί και μας δίνει τη δυνατότητα να κινηθούμε χωρίς κανένα περισπασμό», είπε ο κ. Τσιάρας.

Για το θέμα της έρευνας της ευρωπαϊκής εισαγγελίας είπε ότι, μετά τη σχετική ενημέρωσή του, δήλωσε τη διάθεση του ιδίου και του υπουργείου στην κοινοτική δικαστική αρχή, ακριβώς για να υπάρξει η οποιαδήποτε διαλεύκανση θα μπορούσε να αφορά σε θέματα ή ζητήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Τόνισε μάλιστα ότι, κατά τη θητεία του, οποιαδήποτε καταγγελία για τον οργανισμό «έχει διαβιβαστεί στα αρμόδια δικαστικά όργανα, είτε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, είτε στην ευρωπαϊκή εισαγγελία ή οπουδήποτε υπήρχε η σχετική αρμοδιότητα προκειμένου να γίνει και ο απαραίτητος έλεγχος».

ΣχετικάΆρθρα

OΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τις ευθύνες Λιβανού – Αραμπατζή

04/05/2026

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι πληρώνονται έως τα τέλη Μαΐου

18/04/2026

«Προσωπικά ζήτησα πριν από κάθε πληρωμή να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος», είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι «ο έλεγχος που έγινε για τα οικολογικά σχήματα [. . .] κατέδειξε ένα πολύ μεγάλο αριθμό, χιλιάδες δικαιούχους με παράνομα πλαστά πιστοποιητικά. Είναι μια υπόθεση, που προφανώς, έχει διαβιβαστεί άμεσα και στην ευρωπαϊκή εισαγγελία και την εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Επίσης, όταν βρέθηκα αντιμέτωπος με την πληρωμή των βιολογικών, βρήκα αριθμούς που δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα. Ξεπερνούσαν κάθε όριο κυριολεκτικά. [. . .] Ο αριθμός των κυψελών που ζητούσαν να υπαχθούν στο πρόγραμμα της βιολογικής μελισσοκομίας, στην πραγματικότητα ξεπερνούσε το 80%-90% των συνολικών κυψελών που υπάρχουν στην Ελλάδα», είπε ο κ. Τσιάρας. «Ήταν ζητήματα που κανείς δεν μπορούσε εύκολα να ξεπεράσει. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα, εκείνη τουλάχιστον την περίοδο να υπάρχει αναστολή της πληρωμής των βιολογικών και οτιδήποτε γινόταν θα γινόταν μετά από έλεγχους», πρόσθεσε.

Για την ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ είπε ότι ήταν απαραίτητο να κάνει ο οργανισμός ένα βήμα, μέσα από το οποίο θα μπορούσε να υπάρχει αυτή η δυνατότητα των εκτεταμένων ελέγχων.

Για την τρέχουσα κατάσταση είπε ότι βρισκόμαστε εδώ, διότι η κυβέρνηση έχει αποφάσισε να κλείσει το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, δημιουργώντας την συνθήκη ώστε ο οργανισμός να μεταβεί σε μια εποχή απόλυτης διαφάνειας και δικαιοσύνης. Υπάρχουν συστάσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με δύο επιστολές, ότι εάν δεν υιοθετηθούν συγκεκριμένοι έλεγχοι πριν από κάθε πληρωμή, θα βρεθούν σε διακινδύνευση οι ευρωπαϊκοί πόροι. Και αντιλαμβάνεστε ότι, κανείς από μας δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο ελληνικός πρωτογενής τομέας θα μπορούσε να είχε μέλλον, να επιβιώσει, χωρίς την ροή των ευρωπαϊκών πόρων. Αυτό είναι το μείζον ζήτημα», τόνισε ο κ. Τσιάρας.

Ο κ. Τσιάρας αναγνώρισε παράλληλα ότι έχει προκύψει και ένα κοινωνικό ζήτημα από το γεγονός του να μην πάνε έγκαιρα τα χρήματα σε έντιμους παραγωγούς, που έχουνε προγραμματίσει την ζωή τους, με βάση την ροή κάποιων πληρωμών. [. . .] Σήμερα που μιλάμε, η προσπάθεια που γίνεται είναι να κάνουμε την μετάβαση του οργανισμού σε μια εποχή διαφάνειας και δικαιοσύνης, που αν δει κανείς την μεγάλη εικόνα, στο τέλος της ημέρας θα λειτουργήσει υπέρ των εντιμων παραγωγών, επανέλαβε ο κ. Τσιάρας.

Ερωτηθείς για τους κ.κ. Σαλάτα και Καϊμακάμη, που ορίστηκαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ αντίστοιχα, ο κ. Τσιάρας είπε ότι «ο κ. Σαλάτας ήτανε καλός πρόεδρος μέχρι τη στιγμή που δήλωσε δημόσια ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της ευρωπαϊκής εισαγγελίας. Το γεγονός ότι στην πραγματικότητα επιχείρησε να εναντιωθεί στην ευρωπαϊκή εισαγγελία έστελνε ένα μήνυμα που ήταν εντελώς αντίθετο, με εμένα προσωπικά και με την κυβέρνηση, να συνεργαστούμε απολύτως με την ευρωπαϊκή εισαγγελία. Ήταν ένα θέμα που προφανώς δεν θα μπορούσε να γίνει ανεκτό από την κυβέρνηση. Και γι’ αυτό το λόγο ζήτησα την παραίτηση του κ. Σαλάτα». Για τον κ. Καϊμακάμη είπε ότι είναι ένας επιστήμονας πραγματικά υψηλού κύρους, που παραιτήθηκε για λόγους προσωπικής ευθιξίας. Τέθηκαν ζητήματα στην εξεταστική επιτροπή, ωστόσο αυτό που μπορώ να πω είναι ότι, τις κρίσιμες στιγμές του οργανισμού ο κ. Καϊμακάμης, με την υψηλή ειδική του γνώση, ήταν αυτός που έδινε τις βοήθειες και τις λύσεις στο οργανισμό, ανέφερε ο κ. Τσιάρας.

Απαντώντας στον εισηγητή της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδη, που επισήμανε ότι και ο κ. Σατολιάς, παρότι αναπληρωματικό μέλος του ΟΠΕΚΕΠΕ λάμβανε επιδοτήσεις, αλλά και ο αρμόδιος επίτροπος έχει μέλη της οικογένειάς του που λαμβάνουν επιδοτήσεις, ο κ. Τσιάρας είπε ότι επιδοτήσεις από τον κοινοτικό λογαριασμό παίρνουν 650.000 διαφορετικοί Έλληνες πολίτες. Ο κ. Καϊμακάμης ήταν αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, που δεν είχε καμιά αρμοδιότητα με τις επιδοτήσεις. «Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι εάν, όλη αυτή η υπόθεση γίνεται με διαφάνεια, εάν γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε κάποιος να παίρνει δίκαια τις επιδοτήσεις, και όχι αν παίρνει επιδοτήσεις επειδή συμμετέχει στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Μια αναζήτηση σε προηγούμενα διοικητικά συμβούλια δείχνει ότι οι συμμετέχοντες ήταν άνθρωποι που λαμβάνουν επιδοτήσεις. Δεν είναι αυτό το μεμπτό για μένα. Μεμπτό είναι οι επιδοτήσεις να μην γίνονται με διαφάνεια και δικαιοσύνη», ξεκαθάρισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και σημείωσε ότι, από κει και πέρα, η πολιτεία είναι υπεύθυνη να διαμορφώσει αυτό το πλαίσιο, ώστε να μην υπάρχει κανένα απολύτως τέτοιο ζήτημα. Διαφορετικά θα έπρεπε στο οργανισμό να είναι άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τον οργανισμό. Ως σχετικό παράδειγμα έφερε τους ανθρώπους της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ) που ζητούν – και το «βλέπω θετικά»- να συμμετέχουν σε όλους τους οργανισμούς. Είναι τεράστια η συζήτηση, αλλά η πραγματικότητα έχει να κάνει με το γεγονός ότι για να λυθούν τα προβλήματα χρειάζεται και η γνώση των προβλημάτων. Και η γνώση προέρχεται από τους ανθρώπους που ζούνε μέσα στα προβλήματα, είπε ο κ. Τσιάρας.

Εξάλλου, και αναφερόμενος στη διαχρονικότητα των προβλημάτων του ΟΠΕΚΕΠΕ που επέφεραν «δημοσιονομικές προσαρμογές»(πρόστιμα) από την Επιτροπή, είπε ότι, πέραν των όποιων ανεπαρκειών και προβλημάτων από τη διαχείριση του οργανισμού, «δεν υπήρχαν και τα εργαλεία. Δεν είχαμε κτηματολόγιο που ολοκληρώνεται αυτή την περίοδο. Δεν υπήρχαν δασικοί χάρτες, που τώρα ολοκληρώνονται. Δεν είχαμε βοσκοτοπικούς χάρτες, που τώρα ξεκινάει η διαδικασία, στους επόμενους 18 μήνες. Άρα δεν είχαμε τα βασικά εργαλεία στον οργανισμό για να ανταποκριθεί στα θέματα που έθετε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

Ετικέτες: ΟΠΕΚΕΠΕΚώστας Τσιάρας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΑΔΕ: Παράταση έως 29 Μαΐου για δηλώσεις ΦΠΑ αγροτών χωρίς κυρώσεις – Ποια η προϋπόθεση για τη ρύθμιση

    1 Μάι 2026

  • Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Αποζημιώσεις 22,7 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους λόγω ευλογιάς και αφθώδους πυρετού

    29 Απρ 2026

  • ΥΠΑΑΤ: Απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης με πρόσχημα τον αφθώδη πυρετό

    28 Απρ 2026

  • διαΝΕΟσις: Τα έξι βαρίδια που κρατούν «χαμηλά» τον αγροτικό τομέα

    27 Απρ 2026

  • Η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε πληρωμές για την ενιαία ενίσχυση

    21 Απρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Προχωρά σε αλλαγές σε συμβάσεις και προσλήψεις

    16 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Προβλήματα στην πλατφόρμα – Τι δήλωσε η υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ

    122 shares
    Share 49 Tweet 31
  • «Ειδικό επίδομα »1.000 ευρώ για φοιτητές – Τι αλλάζει φέτος

    12 shares
    Share 5 Tweet 3
  • Νέο Market Pass: Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι και τι αλλάζει

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Πανελλαδικές 2026: Ποιοι μαθητές δικαιούνται επίδομα 350 ευρώ

    9 shares
    Share 4 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.