Εσείς φταίτε που αρρωστήσατε!

Εσείς φταίτε που αρρωστήσατε!

16 Φεβρουαρίου 2019

Ποιος λέει ψέματα για την έλλειψη εμβολίων; Από τη μία τα ΜΜΕ «φωνάζουν» τις ελλείψεις που παρουσιάζονται στα φαρμακεία όλης της χώρας, από την άλλη ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής προσπαθεί να κατευνάσει τον πανικό, «κατηγορώντας» εμμέσως πλην σαφώς τον κόσμο που φοβάται για τη γρίπη. Ή, για να το θέσουμε καλύτερα, που… θυμήθηκε τώρα να φοβηθεί.

Τι λέει, λοιπόν, ο ΦΣΑ στην ανακοίνωσή του; «Το πρόβλημα λοιπόν για το οποίο θα έπρεπε να μιλάνε τα ΜΜΕ είναι η επιλογή όσων (παρά τις συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας να εμβολιαστούν) επέλεξαν να μην το κάνουν και τώρα που υπήρξε μια σχετική έξαρση έσπευσαν (ενώ έχει παρέλθει η ενδεδειγμένη περίοδος) και ο εμβολιασμός έχει (εδώ και πάνω ένα μήνα) ολοκληρωθεί να ψάχνουν απεγνωσμένα για τα εμβόλια που (όπως είναι εύλογο) έχουν εξαντληθεί».

Αρα, το πρόβλημα είμαστε εμείς. Που αποφασίσαμε τώρα να κάνουμε το εμβόλιο. Τώρα που υπάρχει έξαρση της γρίπης και η ζήτηση είναι μεγαλύτερη της προβλεπόμενης.

Το ακούσαμε κι αυτό! Να κατηγορούν τον κόσμο που άργησε να εμβολιαστεί για τη γρίπη με αποτέλεσμα να επικρατήσει αυτό το μπάχαλο που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην Αττική. Σε όλη τη χώρα είναι έτσι. Πας για εμβόλιο στο φαρμακείο και κάνεις… κράτηση. Γιατί; Γιατί οι επικεφαλής δεν σκέφτηκαν το αυτονόητο. Να προμηθευτούν παραπάνω εμβόλια σε μία περίοδο που η περίφημη γρίπη «θερίζει».

Ο κοσμάκης, φταίει, λοιπόν. Ο κοσμάκης που επηρεάζεται από τα ΜΜΕ και τρομάζει. Ο κοσμάκης που ζητά να έχει την υγειά του. Και οι υπεύθυνοι του στερούν αυτό το δικαίωμα με φτηνές δικαιολογίες. Ελλάς, το μεγαλείο σου για άλλη μια φορά…

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<