Αλαλούμ με την ώρα προσέλευσης στα σχολεία – τι τόνισε η Κεραμέως

Αλαλούμ με την ώρα προσέλευσης στα σχολεία – τι τόνισε η Κεραμέως

13 Σεπτεμβρίου 2020

Την Παρασκευή πολλά σχολεία ανά την Ελλάδα έσπευσαν να ενημερώσουν τους γονείς για την ώρα προσέλευσης των παιδιών τη Δευτέρα.

Άλλα ενημέρωσαν για τις 09:00 άλλα για τις 10:00 άλλα για τις 11:00 κ.ο.κ. Λίγο αργότερα το υπουργείο Παιδείας ξεκαθάρισε ότι για όλους η ώρα προσέλευσης θα είναι στις 08:15. Και φτου και από την αρχή στην ενημέρωση των γονιών και των παιδιών.

Μάλιστα, υπάρχουν παιδιά που μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχουν καταλάβει τι ώρα θα πάνε στο σχολείο το πρωί της Δευτέρας.

Το κουδούνι θα χτυπήσει στις 8.15. Το τονίζω», σημείωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως το πρωί σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ. «Δεν θα γίνει μάθημα, αλλά θα χτυπήσει το κουδούνι κανονικά 8.15» επανέλαβε η υπουργός.

Οπότε, ακόμα κι αν δεν έχετε νέα ενημέρωση από το σχολείο σας σε περίπτωση που είχε προγραμματιστεί διαφορετική ώρα προσέλευσης, να γνωρίζετε ότι αύριο Δευτέρα το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει για ΟΛΑ τα σχολεία στις 08:15.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<