Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ηρακλείου στο Voucher Ergasia για τα έργα στο Καπετανάκειο: Πότε θα μπουν οι μαθητές στο νέο κτίριο (VIDEO)

Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ηρακλείου στο Voucher Ergasia για τα έργα στο Καπετανάκειο: Πότε θα μπουν οι μαθητές στο νέο κτίριο (VIDEO)

1 Νοεμβρίου 2018

Τι δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου για την ολοκλήρωση των έργων στο πολύπαθο «Καπετανάκειο».

Ενα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά έργα σύντομα ολοκληρώνεται και επιτέλους το ιστορικό «Καπετανάκειο» αλλάζει μορφή μπαίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία των μαθητών.

Ο Γιάννης Αναστασάκης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων του Δ.Ηρακλείου, μίλησε στην κάμερα του Voucher Ergasia για την πρόοδο των εργασιών στο ιστορικό λύκειο του Ηρακλείου και ξεκαθάρισε πως πλέον το όλο θέμα βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

«Ενα πολύ σημαντικό έργο, αυτό της ανακατασκευής του ιστορικού «Καπετανάκειου», βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή του. Είναι θέμα μερικών εβδομάδων να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Είμαστε πιο νωρίς από το χρονοδιάγραμμα. Δημιουργήθηκε μία φιλοδοξία ότι όλα θα ήταν έτοιμα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αλλά αυτό κατά την άποψή μου ήταν πολύ φιλόδοξο. Πάμε βήμα-βήμα και όλα πηγαίνουν καλά. Επιτέλους το Καπετανάκειο θα αποκτήσει την όψη και τη λειτουργία που του αξίζει», τόνισε χαρακτηριστικά στο Voucher Ergasia ο κ.Αναστασάκης, ο οποίος αναφορικά με το πότε θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις για να υποδεχθούν τους μαθητές, δήλωσε: «Tο πότε θα εγκατασταθούν τα παιδιά είναι ένα θέμα που θα αποφασιστεί από κοινού με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς».

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα οι μαθητές του Καπετανάκειου έκαναν κατάληψη και πορεία προς τη Λότζια θέλοντας έτσι να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός πως δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και αναγκάζονται να κάνουν μάθημα κάτω από άσχημες συνθήκες.

Ολα δείχνουν, όμως, πως το περιβόητο θέμα έχει μπει στις σωστές ράγες, τα έργα ολοκληρώνονται και οι ταλαιπωρία μαθητών και εκπαιδευτικών σύντομα θα τελειώσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ:

* Video-ρεπορτάζ: Ανδρέας Κουλάτσογλου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<