Γι’ αυτό ανοίγουν για τέσσερις εβδομάδες τα δημοτικά σχολεία

Γι’ αυτό ανοίγουν για τέσσερις εβδομάδες τα δημοτικά σχολεία

27 Μαΐου 2020

H συζήτηση για το αν πράττει ορθά η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο να ανοίξει όλες τις βαθμίδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δεν θα κοπάσει το επόμενο διάστημα και προϊόντος του χρόνου θα αποδειχθεί αν η τόσο το κλιμάκιο των ειδικών επιστημόνων, όσο και η ηγεσία του υπ. Παιδείας κέρδισαν το «στοίχημα».

Ωστόσο, η ανησυχία σε γονείς κι εκπαιδευτικούς είναι έκδηλη και θα συνεχίσουν να ακούγονται οι πολλές φωνές που εναντιώνονται σ’ αυτό το εγχείρημα.

«Εχω ζητήσει στο υπουργείο Εσωτερικών να προσαρμοστεί το καθεστώς των αδειών των γονέων που έχουν παιδιά που είναι στο ολοήμερο ούτως ώστε να μπορούν να κάνουν χρήση μειωμένου ωαρίου για να παραλάβουν τα παιδιά τους» τόνισε η υπουργός Νίκη Κεραμέως κι επιβεβαίωσε πως για την ώρα το ολοήμερο σχολείο δεν θα λειτουργεί έτσι ώστε να δοθεί έμφαση στα πρωινά τμήματα.

Σε σχέση με όσα ακούγονται αναφορικά με το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα φέτος τα σχολεία, η κυρία Κεραμέως επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ πως γίνεται μια προσπάθεια να γίνει αυτό, αλλά οπωσδήποτε εάν αυτό συμβεί τελικά, δεν θα είναι νωρίτερα από την 1η του Σεπτέμβρη.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<