voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Δ. Μιχαηλίδου: Τα σχόλια των πολιτών έγιναν συγκεκριμένες αλλαγές στον Προσωπικό Βοηθό και στην Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση

    ΓΣΕΕ: Απόσυρση της διάταξης για τις νέες εξαιρέσεις στην Κυριακή αργία

    Η εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος για το λαγοκέφαλο μέσα από 22 ερωτήσεις και απαντήσεις

    Παγώνη: Για μισή ώρα παραμένει ο κορωνοϊός στο ασανσερ, αν κάποιος φτερνιστεί

    Τι προβλέπεται για τους ανελκυστήρες που εγκαταστάθηκαν μετά την 1η Ιουνίου 2026

    Ο Ιούνιος ήταν ο θερμότερος στα χρονικά στη δυτική Ευρώπη

    Ο Ιούνιος ήταν ο θερμότερος στα χρονικά στη δυτική Ευρώπη

  • Εκπαίδευση
    Πανελλαδικές Εξετάσεις: Αντίστροφη μέτρηση για Μηχανογραφικό και ανακοίνωση βάσεων εισαγωγής

    Πανελλαδικές Εξετάσεις: Αντίστροφη μέτρηση για Μηχανογραφικό και ανακοίνωση βάσεων εισαγωγής

    ΔΥΠΑ: Μέχρι και σήμερα η επικαιροποίηση των στοιχείων των μελών του μητρώου εκπαιδευτικών

    Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για εκπαιδευτικούς, συμβούλους και ψυχολόγους

    Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για εκπαιδευτικούς, συμβούλους και ψυχολόγους

    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ποια ΑΦΜ μπορούν να υποβάλουν αίτηση σήμερα και αύριο

    Βρεφονηπιακοί Σταθμοί ΔΥΠΑ: Έως 13 Ιουλίου οι αιτήσεις – Οδηγίες για τους συμμετέχοντες

  • Θέσεις εργασίας
    ΑΣΕΠ: 1Κ/2021 – Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων από Επιλαχόντες κλάδου – ειδικότητας ΠΕ Περιβάλλοντος/Χημικός Ναυτιλίας

    ΑΣΕΠ: Από αύριο οι αιτήσεις για προσλήψεις στο Δημόσιο

    Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 534 προσλήψεις για την καθαριότητα των σχολείων

    Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 534 προσλήψεις για την καθαριότητα των σχολείων

    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    Νίκη Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα 8.000 θέσεων εργασίας για άνεργους 55 ετών και άνω

    Σχολική Καθαριότητα: Στις 16.021 θα φθάσουν οι προσλήψεις για το νέο έτος

    Δήμος Νέας Σμύρνης: Προκήρυξη για 61 προσλήψεις σχολικών καθαριστών

  • Οικονομία
    ΔΥΠΑ – Αυτόματο επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι άνεργοι είναι δικαιούχοι

    Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από σήμερα έως τις 17 Ιουλίου

    Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις σήμερα: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

    Έρχεται μια ρύθμιση – ανάσα: Χρέη και φόροι σε πολλές δόσεις

    Ρύθμιση 72 δόσεων για χρέη στο Δημόσιο – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις

    Καύσιμα: Πώς θα εφαρμοστεί η έκπτωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 λεπτών στο ντίζελ

  • Εργασιακά
    Χαράτσι 50% στον μισθό σε όσους γονείς πάρουν άδεια γιατί νοσεί το παιδί τους

    Επίδομα αδείας: Τι αλλάζει με την αύξηση του κατώτατου μισθού

    ΔΥΠΑ: Ποιοι γονείς δικαιούνται επίδομα γονικής άδειας έως 758 ευρώ τον μήνα

    e-ΕΦΚΑ: Ποιοι πληρώνονται σήμερα

    Επίδομα αδείας: Πότε καταβάλλεται και τι υποχρεούνται να πληρώσουν οι εργοδότες

    Κατώτατος μισθός: Ποια επιδόματα αναμένεται να αυξηθούν και πόσο

    Πότε και πώς καταβάλλεται το επίδομα άδειας στον ιδιωτικό τομέα

  • VOUCHER
    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    Νίκη Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα 8.000 θέσεων εργασίας για άνεργους 55 ετών και άνω

    upourgeio-politismou-vivlia

    ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο, 9 Ιουλίου, οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

    Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Πώς θα το πάρετε

    Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Πώς θα το πάρετε

  • Πολιτική

    Κυρ. Μητσοτάκης: Κοινό μέτωπο κατά της τρομοκρατίας – Καμία ανοχή στο casus belli

    Κυρ. Μητσοτάκης: Μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 λεπτών στο diesel έως το τέλος Αυγούστου

    Φάμελλος: Ο αγώνας των αγροτών μάς αφορά όλους

    Παραιτήθηκε από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος

    Κ. Χατζηδάκης: Δεν θα μπούμε σε διαγωνισμό παροχολογίας με την αντιπολίτευση

    Χατζηδάκης: Τα ψέματα και η ασχετοσύνη θα πάνε τη χώρα πίσω – Οκτώ στόχοι για την Ελλάδα του 2030

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εκπαίδευση

Κεραμέως: Άμεσα οι πρώτοι 5.000 διορισμοί στη γενική εκπαίδευση

από Σταύρος Καραΐνδρος
11/09/2020
σε Εκπαίδευση

102
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τις απόψεις των εκπαιδευτικών ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς την ερχόμενη Δευτέρα άκουσε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως, κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε σήμερα στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας και Ημαθίας, επισκεπτόμενη σχολικές μονάδες κάθε βαθμίδας και κατηγορίας -πειραματικά, ειδικής αγωγής, ΕΠΑΛ.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες για την εκπαίδευση του μαθητικού πληθυσμού στην τήρηση των μέτρων που έχουν εξειδικευτεί από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τη διαχείριση του κορονοϊού -με κυριότερο εξ αυτών την υποχρεωτική χρήση μάσκας στις σχολικές αίθουσες- κυριάρχησαν στις συζητήσεις που είχε η υπουργός, η οποία τόνισε πως «η γενική στόχευση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι η επιστροφή στην κανονικότητα και […] για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να επιτρέψουμε στα παιδιά να επιστρέψουν στον φυσικό τους χώρο, με αυξημένα μέτρα προστασίας και πρόληψης».

Η κ. Κεραμέως διευκρίνισε πως τα μέτρα που περιγράφονται αναλυτικά στις σχετικές κοινές υπουργικές αποφάσεις αφορούν μία διαδικασία, η οποία είναι δυναμική και «καθώς τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα, θα προσαρμοζόμαστε διαρκώς, αναλόγως πώς θα εξελίσσεται η πανδημία, που σημαίνει ότι με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα μπορεί να οδηγούμαστε είτε σε αυστηροποίηση των μέτρων, είτε και στη χαλάρωση τους».

Σε ό,τι αφορά τις αυξημένες εκπαιδευτικές ανάγκες, που υπολογίζεται ότι μπορεί να προκύψουν λόγω των ειδικών αδειών όσων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ή της προσωρινής αναστολής τμημάτων ή και σχολικών μονάδων σε περίπτωση κρουσμάτων κορονοϊού η υπουργός αναφέρθηκε στις προσλήψεις αναπληρωτών με συμβάσεις τρίμηνης διάρκειας εξηγώντας πως επιλέχθηκε η λύση αυτή καθώς «αυτή τη στιγμή δεν έχουμε εικόνα για το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία και άρα για το διάστημα που θα υπάρξει η ανάγκη για αναπλήρωση και […] οφείλουμε να διαχειριζόμαστε με σεβασμό τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου». Διευκρίνισε, ωστόσο, πως οι τρίμηνες συμβάσεις δύνανται να ανανεώνονται όπου και για όσο θα υπάρχει ανάγκη συνέχισης της αναπλήρωσης, ενώ οι εκπαιδευτικοί που θα καλύψουν τις έκτακτες ανάγκες θα έχουν αυξημένη μοριοδότηση.

ΣχετικάΆρθρα

Υπουργείο Παιδείας: Καμία αλλαγή στα μόρια τέκνων στις προσλήψεις εκπαιδευτικών

22/06/2026
Ζαχαράκη: Έρχονται 5.500 διορισμοί εκπαιδευτικών το καλοκαίρι

Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

20/05/2026

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας των ευάλωτων ομάδων από την έκθεση στον κορονοϊό και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων η υπουργός τόνισε πως δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την εργασιακή κατάσταση των γονέων που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στα ολοήμερα τμήματα, ώστε να μη χρειάζεται να τα προσέχουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους, σημειώνοντας πως θα γίνουν και προσλήψεις προκειμένου να «σπάσουν» και τα τμήματα αυτά.

Στις συναντήσεις που είχε η υπουργός Παιδείας με τους εκπαιδευτικούς πέρα από την προετοιμασία για την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τις μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών, τα νομοσχέδια του υπουργείου που θα κατατεθούν στη Βουλή το επόμενο διάστημα, την προσφυγική εκπαίδευση, την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης, την καθολική εφαρμογή της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης και τον σχεδιασμό αξιοποίησης πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών δομών με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, καθώς και για τη συνολική ενδυνάμωση του δημόσιου σχολείου.

  «Άμεσα οι πρώτοι 5.000 διορισμοί στη γενική εκπαίδευση»

Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις εκπαιδευτικών η υπουργός τόνισε πως «μετά από πάρα πολλά χρόνια οι διορισμοί των αναπληρωτών έγιναν πολύ νωρίτερα», προσθέτοντας πως μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα έχουν ζητηθεί οι ενημερωμένες λίστες με τα κενά στις σχολικές μονάδες και άμεσα θα προχωρήσει και η β’ φάση των προσλήψεων αναπληρωτών. Ταυτόχρονα γνωστοποίησε πως προχωρά η διαδικασία για τους μόνιμους διορισμούς στη γενική εκπαίδευση. «Οι περιφερειακές διευθύνσεις, τα στελέχη -και του υπουργείου παιδείας και του ΑΣΕΠ- εργάστηκαν νυχθημερόν σε πολύ δύσκολες συνθήκες εν μέσω πανδημίας, δώσαμε αγώνα για να βγουν οι προσωρινοί πίνακες ενάντια σε όσους λέγανε ότι αποκλείεται να βγουν, όμως η ξεκάθαρη εντολή που είχαμε δώσει ήταν να προχωρήσουν πάση θυσία οι πίνακες. Αυτή τη στιγμή εξετάζονται οι ενστάσεις και με βάση την πληροφόρηση από το ΑΣΕΠ θέλω να πιστεύω ότι τους επόμενους μήνες και οι μόνιμοι διορισμοί θα προχωρήσουν. Ο προγραμματισμός είναι τουλάχιστον οι πρώτοι 5.000 να προχωρήσουν άμεσα», γνωστοποίησε.

«Ανοιχτή πρόσκληση για τη μετατροπή δημόσιων σχολείων σε πρότυπα και πειραματικά»

Η περιοδεία της υπουργού Παιδείας ξεκίνησε από το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου με επόμενους σταθμούς το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας, τα Ειδικά Σχολεία Γιαννιτσών, το ΕΠΑΛ και το ΕΚ Νάουσας, το ΚΠΕ Νάουσας και το Εσπερινό Λύκειο Βέροιας.

Κατά την επίσκεψή της στο 3ο Πειραματικό Σχολείο Ευόσμου, το οποίο εποπτεύεται επιστημονικά από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η υπουργός ενημερώθηκε για τους ομίλους και τις δράσεις που υλοποιεί το σχολείο και δήλωσε πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα δημόσια σχολεία, που θα επιθυμούσαν να μετατραπούν σε πρότυπα και πειραματικά με βάση εξειδικευμένα κριτήρια.

«Σκοπεύουμε να ενισχύσουμε τον θεσμό. Θα βγει μία πρόσκληση τις επόμενες εβδομάδες. Είμαστε απόλυτα ανοιχτοί, μακάρι να δημιουργηθούν πολύ περισσότερα πρότυπα και πειραματικά, γιατί θεωρούμε ότι αυτά τα σχολεία θα τραβήξουν όλο το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα πιο πάνω», είπε η υπουργός.

«Επικοινωνία με ΕΟΔΥ»

Κατά τη συζήτηση που έγινε στο σχολείο της Γουμένισσας ο δήμαρχος Παιονίας μετέφερε την ανησυχία που υπάρχει στην τοπική κοινωνία, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού μεταξύ εργαζομένων σε εργοστάσιο στα Γιαννιτσά και το ενδεχόμενο με το άνοιγμα των σχολείων να υπάρξει διασπορά στην εκπαιδευτική κοινότητα. Η κ. Κεραμέως επικοινώνησε στη συνέχεια με τους υπευθύνους του ΕΟΔΥ, τους οποίους και ενημέρωσε για τις ανησυχίες που της εκφράστηκαν.

Εξάλλου, απαντώντας στο υπόμνημα που έθεσαν υπόψιν της ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Αξιούπολης σχετικά με τις αντιδράσεις μεταξύ γονέων για τον αριθμό των παιδιών- προσφύγων που πρόκειται να φοιτήσουν στο τοπικό Γυμνάσιο και το αίτημα τους να υπάρξει μία διαφορετική κατανομή των παιδιών αυτών, προκειμένου -όπως της ανέφεραν- «να μην υποβαθμίζεται το δικαίωμα των Ελλήνων μαθητών» η κ. Κεραμέως τόνισε: «Το δικαίωμα του κάθε πολίτη είναι να έχει πρόσβαση στη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση. Και από την άλλη προφανώς και η χώρα μας οφείλει να προσφέρει εκπαίδευση και στους πρόσφυγες και στους μετανάστες. Το δικαίωμα στην εκπαίδευση είναι ένα καθήκον, αυτονόητη υποχρέωση που πηγάζει από το Σύνταγμα και αυτή διασφαλίζεται στο ακέραιο. Αν υπάρχουν ζητήματα αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής των παιδιών προσφύγων και μεταναστών λόγω προβλημάτων στην κατανόηση της γλώσσας είναι κάτι ξεχωριστό. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη ότι το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη αφορά στην παροχή της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης και αυτό υπηρετείται. Καταλαβαίνω και τις πιέσεις που δέχεστε και από τους πολίτες, πλην όμως και τα παιδιά αυτά των προσφύγων και των μεταναστών έχουν δικαίωμα και αυτά να είναι στο σχολείο και το πλαίσιο υπάρχει. Οφείλουμε ως κοινωνία, όλη αυτή η ανθρωπιά που επιδείξαμε συνολικά σαν χώρα να μην επιτρέπουμε να επισκιάζεται από τέτοιες αντιδράσεις».

Ο διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης ο οποίος συνόδευσε την υπουργό στην περιοδεία, σημείωσε πως στις περιφερειακές ενότητες, που εποπτεύει έχουν εγκριθεί από το υπουργείο 33 ΔΥΕΠ με περισσότερα των 100 τμήματα (σ.σ. δομές υποδοχής διετούς εκπαίδευσης προσφύγων πριν την ένταξή τους στις τάξεις υποδοχής) κι έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 300 τάξεις υποδοχής, στις οποίες τα παιδιά διδάσκονται την ελληνική γλώσσα, ώστε να αρθεί η ανομογειογένεια.

Στην επίσκεψη στα ειδικά σχολεία Γιαννιτσών η υπουργός συζήτησε με εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εργάζονταν στο σχολείο ως αναπληρωτές και προσελήφθησαν φέτος ως μόνιμοι κατά τους πρόσφατους διορισμούς στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση. Ενημερώθηκε ακόμη για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι γονείς μαθητών των σχολείων αυτών, κατά την περίοδο της καραντίνας.

Στη συζήτηση που έγινε με εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ Νάουσας, στην οποία παρέστη και ο υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, η κ. Κεραμέως παρουσίασε τη φιλοσοφία του νομοσχεδίου για την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης, όπως θα εξειδικευτεί με το επόμενο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Εσπερινό Λύκειο Βέροιας. Στο περιθώριό της η υπουργός συνομίλησε με εκπαιδευτικούς της τοπικής ΕΛΜΕ, οι οποίοι έθεσαν υπόψη της τα αιτήματά τους σχετικά με τον αριθμό των παιδιών στις τάξεις, ζητώντας επίσης να εγκριθούν από το υπουργείο όλα τα ολιγομελή τμήματα κατεύθυνσης.

Ετικέτες: γενικη εκπαιδευσηΥπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτωνπροσλήψεις εκπαιδευτικών

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Μέχρι και σήμερα η επικαιροποίηση των στοιχείων των μελών του μητρώου εκπαιδευτικών

    10 Ιούλ 2026

  • Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για εκπαιδευτικούς, συμβούλους και ψυχολόγους

    9 Ιούλ 2026

  • ΑΑΔΕ: Μνημόνιο Συνεργασίας για την εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

    8 Ιούλ 2026

  • ΟΛΜΕ: Ποιες θα είναι οι επόμενες κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών

    8 Ιούλ 2026

  • Συνάντηση της ΕΟΕ με την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφία Ζαχαράκη

    7 Ιούλ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • upourgeio-politismou-vivlia

    ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο, 9 Ιουλίου, οι αιτήσεις για τις 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 534 προσλήψεις για την καθαριότητα των σχολείων

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΔΥΠΑ: Ποιοι γονείς δικαιούνται επίδομα γονικής άδειας έως 758 ευρώ τον μήνα

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • ΑΣΕΠ: Από αύριο οι αιτήσεις για προσλήψεις στο Δημόσιο

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Επίδομα Παιδιού: Πότε θα γίνει η πληρωμή της τρίτης δόσης

    17 shares
    Share 7 Tweet 4

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.