voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Πέθανε η σπουδαία βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ

    Πέθανε η σπουδαία βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ

    Σε πλήρη ισχύ η μαζικότερη επιδότηση για αντικατάσταση οχημάτων

    Ταξί: Τριήμερη απεργία στην Αττική – Διήμερη απεργία

    Ξεκίνησε η διαδικασία δωρεάν διάθεσης Φαρμάκων Υψηλού Κόστους από τα ιδιωτικά φαρμακεία

    Επιδείνωση του καιρού στην Κρήτη την Τρίτη – Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία

    Επιδείνωση του καιρού στην Κρήτη την Τρίτη – Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία

  • Εκπαίδευση
    ΥΠΑΙΘΑ: Τελικός αξιολογικός πίνακας μοριοδότησης προσόντων υποψηφίων, ανά αντικείμενο και Καλλιτεχνικό Σχολείο

    Τρία σχολεία εντάσσονται στο Πρόγραμμα ΚΡΗΤΗ 2021-2027 με προϋπολογισμό 11 εκ. ευρώ.

    1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

    1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

    Διευκρινίσεις για τη λειτουργία των ΚΕΣΥ από την Υφυπουργό Παιδείας

    Σοφία Ζαχαράκη: «Προσχηματικές οι ανακοινώσεις περί “μονομερούς” Εθνικού Διαλόγου»

    Καταγγελία της ΟΛΜΕ για «προσχηματικό» διάλογο με την υπουργό Παιδείας

  • Θέσεις εργασίας

    ΥΠΕΣ: Προσλήψεις 16 ατόμων σε ΔΕΥΑ

    Θεσσαλονίκη: Προσλήψεις στο Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Ψυχικής Υγείας μέσω Τέχνης, 4η ΥΠΕ

    ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 510 θέσεις σε νοσοκομεία

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ: Στις 18/02 ενεργοποιείται η ανοιχτή κληρωτίδα για τις προκηρύξεις 4Κ/2025 και 6Κ/2025

    Τη Δευτέρα 1/9 ξεκινούν οι αιτήσεις για την κατάταξη υποψήφιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

    Εμπλουτίζεται με 800 νέες ερωτήσεις το Μητρώο Θεμάτων Γνώσεων του ΑΣΕΠ

  • Οικονομία

    ΕΟΠΥΥ: Επίδομα 900 ευρώ για ακουστικά βαρηκοΐας – Ποιοι το δικαιούνται

    ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά άμεση ανάκληση της επιβολής αναδρομικών δημοτικών τελών

    Πρόταση ΠΟΜΙΔΑ για αναθεώρηση του πρωτογενούς συντελεστή ηλεκτρικής ενέργειας στον ΚΕΝΑΚ

    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    ΕΦΚΑ: «Ώρα μηδέν» για 400.000 μη μισθωτούς

    Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 5,8 δισ. ευρώ στο 11μηνο 2023

    Αυξημένο ταμειακό πλεόνασμα παρουσίασε ο προϋπολογισμός τον Ιανουάριο 2026

  • Εργασιακά
    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    ΕΦΚΑ: «Ώρα μηδέν» για 400.000 μη μισθωτούς

    ΔΥΠΑ: Ποιοι εντάσσονται στο πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας

    Κεραμέως: Ξεκινά νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για 2.100 νέους από 18 έως 29 ετών

    ΕΡΓΑΝΗ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής του εντύπου Ε4 Τροποποιητικού Αποδοχών

    «Εργάνη ΙΙ»: Τι αλλάζει για τους εργαζομένους

    Σε ποιες περιπτώσεις πληρώνονται στο διπλάσιο οι άδειες των εργαζομένων

  • VOUCHER

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026 – 2027: Οι 4 μεγάλες αλλαγές της ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Στις 18/02 ανοίγει το πρόγραμμα ενίσχυσης νεανικής επιχειρηματικότητας – Από την 01/05 ο Κοινωνικός Τουρισμός

    Γιατί να την πληρώσουν οι πολλοί για τις απατεωνιές των λίγων;

    ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης με επίδομα και πιστοποίηση για 2.420 ανέργους

    Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Η μόνη αξιόπιστη διαδικασία για τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα voucher»

  • Πολιτική
    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Στη Βουλή το ν/σ για την επιστολική ψήφο και τη δημιουργία εκλογικής περιφέρειας Απόδημου Ελληνισμού

    Κυρ. Μητσοτάκης: “Διεκδικούμε ένα ευρωπαϊκό κράτος ενιαίο. χωρίς ξένο στρατό κατοχής”

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανεργία των νέων

    Χατζηδάκης: Στις αρχές Απριλίου η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού

    Διευκρινίσεις για τη λειτουργία των ΚΕΣΥ από την Υφυπουργό Παιδείας

    Σοφία Ζαχαράκη: «Προσχηματικές οι ανακοινώσεις περί “μονομερούς” Εθνικού Διαλόγου»

  • Εκλογές
    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εκπαίδευση

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα στις περιοχές που κλείνουν τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας – Ποια σχολεία δε θα λειτουργήσουν

από Σταύρος Καραΐνδρος
14/02/2021
σε Εκπαίδευση

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πολλά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο ανά την επικράτεια, εξ αιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια», ωστόσο η διαδικασία της εκπαίδευσης δεν θα σταματήσει. 

Όπως προβλέπεται σχετικά από το υπουργείο Παιδείας, τα σχολεία που διακόπτουν τη διά ζώσης λειτουργία τους λόγω της κακοκαιρίας θα συνεχίζουν τη λειτουργία τους μέσω τηλε-εκπαίδευσης.

Σε ποιές περιοχές θα μείνουν κλεστά τα σχολεία

Πολλά προβλήματα και στην εκπαίδευση σε αρκετές περιοχές της χώρας, από την επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια. Κλειστές θα παραμείνουν τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 όλες οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (όλων των βαθμίδων) στην Περιφέρεια Αττικής, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών εξαιτίας της κακοκαιρίας, με απόφαση της Περιφερειακής Αρχής.

ΣχετικάΆρθρα

Κατάληψη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σφακιά με αίτημα προσλήψεις εκπαιδευτικών

Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία αύριο

05/02/2026

Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

20/01/2026

Η απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη για την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των μαθητών, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ο ισχυρός παγετός που αναμένεται να επικρατήσουν στην Αττική τις επόμενες ώρες, θα δυσχεράνουν τόσο τη δυνατότητα λειτουργίας των σχολείων όσο και τη μετακίνηση των μαθητών στα σχολεία τους που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν βρίσκονται εντός των δήμων όπου κατοικούν. Ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί το πρωί της Δευτέρας και θα αποφασιστεί εάν απαιτείται να παραταθεί το κλείσιμο των Ειδικών Σχολείων.

Σημειώνεται πως λόγω των συνεπειών της κακοκαιρίας, η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες, σε περιοχές που υπάρχει παγετός, να μετακινούνται με ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες και τις συστάσεις των τοπικών αρχών.

Θεσσαλονίκη

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης λόγω της πρόγνωσης για συνεχιζόμενο παγετό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, προς αποφυγή ατυχημάτων κατά την προσέλευση και την αποχώρηση από τις σχολικές μονάδες. Για τους ίδιους λόγους, κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο μηχανισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης παραμένει σε κατάσταση 24ωρης επιφυλακής, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, όλοι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης αύριο, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του δημάρχου, Λάζαρου Κυρίζογλου.

Στον Δήμο Καλαμαριάς κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και μεθαύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου. «Παρ’ όλο που όλοι οι δρόμοι της Καλαμαριάς είναι προσπελάσιμοι και τα συνεργεία συνεχίζουν να επιχειρούν, ο συνδυασμός ολικού παγετού και συνθηκών λειτουργίας λόγω covid (με ανοιχτά παράθυρα) και δεδομένης της τηλεκπαίδευσης που εφαρμόζεται, οδήγησαν στην απόφαση αυτή», αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη στον Δήμο Θερμαϊκού. Νωρίτερα, ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ανακοίνωσε ότι λόγω του πολύ μεγάλου συνεχιζόμενου παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, για την πρόληψη ατυχημάτων, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα τα σχολεία σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου (Πανόραμα, Πυλαία, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο), καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Κοζάνη

Εξαιτίας του χιονιού, των χαμηλών θερμοκρασιών και του ολικού παγετού που επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία, με απόφαση των δημάρχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, οι Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 θα παραμείνουν κλειστά. Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Το ύψος του χιονιού στα πεδινά αγγίζει τα 30 εκατοστά, ενώ στα ορεινά πάνω από τα 800 μέτρα υψόμετρο, το χιόνι αγγίζει τα 45 cm.

Στις 18.00 το απόγευμα η θερμοκρασία στην Κοζάνη ήταν στους -7 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Φλώρινα στους – 10. Σύμφωνα με τις προγνώσεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια της νύκτας αναμένεται να υπάρξει και νέα πτώση της θερμοκρασίας.

Ιωάννινα

Στην κατάψυξη έχει μπει η Ήπειρος, με τον υδράργυρο να έχει κάνει βουτιά κάτω από το μηδέν και τις χιονοπτώσεις να συνεχίζονται στα ορεινά. Τη Δευτέρα τα σχολεία σε όλο τον νομό Ιωαννίνων, αλλά και στον ορεινό δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Άρτα, θα παραμείνουν κλειστά. Το χιόνι στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου εξακολουθεί να πέφτει ασταμάτητα και να φτάνει ακόμα και το ένα μέτρο.

Η ΔΕΗ καταβάλει προσπάθειες για να αποκαταστήσει τις βλάβες στα Ζαγοροχώρια, ενώ ο δήμος Ιωαννιτών διανέμει δωρεάν νερό στους πολίτες, καθώς η βλάβη στο αντλιοστάσιο αναμένεται να επιδιορθωθεί έως αύριο.

Τρίκαλα- Καρδίτσα

Εκτός από τις απαγορεύσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, δήμοι της Δυτικής Θεσσαλίας ανακοίνωσαν τη μη λειτουργία δομών εκπαίδευσης, από αύριο Δευτέρα (15/2), λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών της κακοκαιρίας «Μήδεια» που επικρατούν ή θα επικρατήσουν τις επόμενες ώρες. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Τρικκαίων ανακοίνωσε ότι, λόγω της κακοκαιρίας, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 θα είναι κλειστές όλες οι δομές εκπαίδευσης στην πόλη και τα χωριά του δήμου. Αιτία, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι ο παγετός και οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν και αναμένεται να επικρατήσουν.

Συγκεκριμένα θα παραμείνουν κλειστά οι βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια, τα Λύκεια και τα ΚΔΑΠ. Με νεότερες ανακοινώσεις και αναλόγως των καιρικών συνθηκών, θα γνωστοποιούνται κάθε ημέρα τα σχετικά με τις σχολικές μονάδες, επισημαίνεται επίσης.

Με απόφαση της Δημοτικής αρχής τη Δευτέρα και την Τρίτη 15 και 16 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλο το Δήμο Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι δημοτικοί παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί. Ο Δήμος Μουζακίου, ανακοινώνει επίσης, ότι λόγω χιονοπτώσεων και χαμηλών θερμοκρασιών, την Δευτέρα 15/02 και Τρίτη 16/02, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Βόλος

Κλειστά θα είναι αύριο, Δευτέρα, όλα τα σχολεία του δήμου Βόλου έπειτα από απόφαση του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, αφού συνεχίζεται με ιδιαίτερη ένταση η χιονόπτωση σε όλο τον μητροπλιτικό Βόλο. Η απόφαση για τη μη λειτουργία των σχολείων αφορά όλες τις εκπαιδευτικές δομές του Βόλου, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επειδή υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα για τη μετακίνηση των μαθητών.

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ.

Λάρισα

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα σχολεία στο νομό της Λάρισας, με αποφάσεις των δήμων, λόγω της κακοκαιρίας και της έντονης χιονόστρωσης που επικρατεί στην περιοχή. Παράλληλα, κλειστοί θα παραμείνουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της πόλης της Λάρισας, ενώ η εκπαιδευτική διαδικασία στα σχολεία θα πραγματοποιηθεί με τηλεκπαίδευση.

Ηλεία

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη από τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο, «εξαιτίας των συνθηκών παγετού που επικρατούν στην περιφερειακή ενότητα και δεδομένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων, λόγω covid-19».

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης, «τα υγειονομικά δεδομένα σε συνδυασμό με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, δεν μας επιτρέπουν να διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια των μαθητών, των συνοδών τους και των εκπαιδευτικών τους», ενώ σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας, και θα ληφθούν αποφάσεις για τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη.

Λέσβος και Χίος

Με απόφαση των δημάρχων Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη και Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου. Στη Χίο με απόφαση του δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης από αύριο, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου γίνεται γνωστό ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, πλην των τμημάτων της εθνικής οδού Κλειούς – Συκαμινιάς – ‘Αργενου, Κάπης – Πελόπης και Στύψης – Υψηλομέτωπου. Εκεί απαιτείται απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Λήμνος

Μικροπροβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στη Λήμνο. Επαρχείο και δήμος, από τα ξημερώματα, προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε οδηγούς, τα αυτοκίνητα των οποίων ακινητοποιήθηκαν στην έξοδο του χωριού Άγιος Δημήτριος. Συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ μετέβη στον Άγιο Δημήτριο για να επισκευάσει βλάβη σε μετασχηματιστή, η οποία προκάλεσε διακοπή ρεύματος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του νησιού.

Δήμος Φλώρινας

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες).
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Νάουσα

Κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής του δήμου Νάουσας τη Δευτέρα και την Τρίτη λόγω των χιονοπτώσεων και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Η απόφαση του δημάρχου, Νικόλα Καρανικόλα ελήφθη λόγω των έντονων χιονοπτώσεων καθώς και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Καστοριά

Με Απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς όλες ανεξαιρέτως οι εκπαιδευτικές δομές του Δήμου Καστοριάς, από αύριο Δευτέρα και έως την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που σημειώνονται στην περιοχή.

Λήμνος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου, αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του νησιού.

Ιωάννινα

Στην κατάψυξη έχει μπει η Ήπειρος, με τον υδράργυρο να έχει κάνει βουτιά κάτω από το μηδέν και τις χιονοπτώσεις να συνεχίζονται στα ορεινά. Τη Δευτέρα τα σχολεία σε όλο τον νομό Ιωαννίνων, αλλά και στον ορεινό δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Άρτα, θα παραμείνουν κλειστά.

Ετικέτες: κλειστά σχολείατηλεκπαίδευσηκακοκαιρία Μήδεια

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τρία σχολεία εντάσσονται στο Πρόγραμμα ΚΡΗΤΗ 2021-2027 με προϋπολογισμό 11 εκ. ευρώ.

    17 Φεβ 2026

  • 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

    16 Φεβ 2026

  • Σοφία Ζαχαράκη: «Προσχηματικές οι ανακοινώσεις περί “μονομερούς” Εθνικού Διαλόγου»

    16 Φεβ 2026

  • Καταγγελία της ΟΛΜΕ για «προσχηματικό» διάλογο με την υπουργό Παιδείας

    16 Φεβ 2026

  • Στεγαστικό επίδομα έως 2.000 ευρώ για σπουδαστές – Οι δικαιούχοι

    13 Φεβ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Βρέθηκαν 3.500 σφαίρες στη Λεωφόρο Κηφισού

    Έρχονται 1.400 προσλήψεις αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ.

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Yπουργείο Εσωτερικών: Εγκρίθηκαν 221 νέες προσλήψεις σε Δήμους

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • Έως τις 12 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις 61 προσλήψεις για απόφοιτους Λυκείου στο Δημόσιο

    87 shares
    Share 35 Tweet 22
  • ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Από 17/02 οι αιτήσεις για 510 προσλήψεις σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • «Εργάνη ΙΙ»: Τι αλλάζει για τους εργαζομένους

    11 shares
    Share 4 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.