Μητσοτάκης: Το άνοιγμα σχολείων εγκυμονεί κινδύνους

Μητσοτάκης: Το άνοιγμα σχολείων εγκυμονεί κινδύνους

15 Ιανουαρίου 2021

«Κάθε άνοιγμα, είτε σχολείων είτε οικονομικών δραστηριοτήτων, εγκυμονεί κάποιους κινδύνους». «Ελέγξαμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας και αυτό επιτρέπει στους ειδικούς να συναινέσουν στο άνοιγμα του λιανεμπορίου». Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δευτερολογία του από το βήμα της Βουλής αναφορικά με την επαναλειτουργία των καταστημάτων.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι «σήμερα καταφέραμε να ελέγξουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας και αυτό επιτρέπει στους ειδικούς να συναινέσουν στο άνοιγμα του λιανεμπορίου σε όλη τη χώρα, κάτι που αποτελεί σημαντική ανάσα συνολικά για την οικονομία.

Κάθε άνοιγμα, είτε σχολείων είτε οικονομικών δραστηριοτήτων, εγκυμονεί κάποιους κινδύνους. Δεν έχουμε ένδειξη ότι το λιανεμπόριο είχε ουσιαστική συνεισφορά στη διασπορά του ιού. Τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν και καμία συρροή δεν σχετίζεται με τα σούπερ μάρκετ», είπε, ενώ για τα μέσα μαζικής μεταφοράς δήλωσε ότι «η κυβέρνηση έχει δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αριθμού των λεωφορείων που έχουν προστεθεί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<