voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Οδηγίες από τον ΕΦΕΤ προς τους καταναλωτές για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων ενόψει Χριστουγέννων

    Οδηγίες από τον ΕΦΕΤ προς τους καταναλωτές για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων ενόψει Χριστουγέννων

    Κοξάκι: Ανησυχία για την αύξηση κρουσμάτων στα παιδιά – Τα μέτρα πρόληψης από τον ΕΟΔΥ

    Εποχική γρίπη: Κατέφτασε νωρίτερα τον φετινό χειμώνα – Εμβολιασμό κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες συστήνει ο ΕΟΔΥ

    ΕΟΔΥ: Έξι θάνατοι και 99 εισαγωγές από κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα – Ένας ασθενής σε ΜΕΘ με γρίπη

  • Εκπαίδευση

    Ζαχαράκη: Νέες καταθέσεις για ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων στο πρώτο δίμηνο του 2026

    Με απόλυτη ασφάλεια οι Πανελλαδικές διαβεβαιώνουν τα αρμόδια υπουργεία

    Πανελλαδικές: Έως 22/12 οι αιτήσεις συμμετοχής για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

    Πανελλαδικές: Έως τις 06 Μαρτίου η υποβολή δικαιολογητικών για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές

    Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές: Οι αλλαγές στις Πανελλαδικές 2026

    Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τις μετακινήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

  • Θέσεις εργασίας

    Δήμος Ηρακλείου: Προχωρά σε 91 προσλήψεις με οκτάμηνες συμβάσεις

    Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις 573 ειδικών φρουρών στην ελληνική αστυνομία

    Ελληνική Αστυνομία: Προχωρά στις προσλήψεις 926 ειδικών φρουρών

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα – Από 20/12 οι ενστάσεις

    Επιχείρηση “Νόστος 2”: Απομακρύνθηκαν 26 Έλληνες από την Οδησσό

    ΑΣΕΠ 2Γ/2025: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 145 προσλήψεις στο Υπ. Εξωτερικών

  • Οικονομία

    Πότε μπαίνει το επίδομα θέρμανσης στους δικαιούχους – Τι πρέπει να γνωρίζετε

    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από 22 έως 24 Δεκεμβρίου

    Επίδομα Παιδιού: Τη Δευτέρα 26/2 ανοίγει η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων

    Στις 22/12 ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

    Νέες δυνατότητες και αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες για συνταξιούχους από τον e-ΕΦΚΑ

    e-ΕΦΚΑ: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής για τις ΑΠΔ – Ποιες επιχειρήσεις αφορά

  • Εργασιακά
    Δώρο Χριστουγέννων 2021: Πώς υπολογίζεται και πότε θα γίνουν οι πληρωμές

    Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

    ΔΥΠΑ: Λήγει την 1η Δεκεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Στα σκαριά νέο voucher με αποδοχές έως και 1.500 ευρώ

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    ΔΥΠΑ: Συνολικά 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025

    ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο- Αυξήθηκαν οι επιδοτούμενοι

    ΔΥΠΑ: Στους 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Λήγει την 1η Δεκεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Στα σκαριά νέο voucher με αποδοχές έως και 1.500 ευρώ

    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    Προσλήψεις στο «Χαμόγελο του παιδιού» – Δείτε τις ειδικότητες

    Voucher έως 800 ευρώ: Tα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα πρώιμη παιδική παρέμβαση

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Έρχεται το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

  • Πολιτική

    Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

    Εντείνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις – Διαμαρτύρονται για το αυξημένο κόστος παραγωγής και τις μειωμένες επιδοτήσεις

    Πηγές ΥΠΑΑΤ: 16+4 αιτήματα αγροτών υλοποιούνται ή βρίσκονται υπό επεξεργασία για να βρεθεί λύση

    Σοκ στον τουρισμό της Κρήτης – “Κανόνι” από μεγάλο tour operator

    Συνέδριο ΣΕΤΕ- “Tourism Ahead” – Όλγα Κεφαλογιάννη: Το 2025 θα είναι ένα ακόμη ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Προϋπολογισμός 2026: Πέρασε από τη Βουλή με 159 «ναι» και 136 «όχι»

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική 1. Πρώτα Θέματα

Πανελλήνια Ομοσπονδία ΚΔΒΜ: «Είναι απολύτως παράλογο να καλούμαστε εμείς να δώσουμε λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει διαχρονικά τη χώρα!»

από NEWS ROOM
29/11/2024
σε 1. Πρώτα Θέματα, Εκπαίδευση
138
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με υπόμνημά της προς το υπουργείο Εργασίας και τον διοικητή της ΔΥΠΑ, Σπύρο Πρωτοψάλτη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κέντρων Δια Βίου Μάθησης εκφράζει την αγανάκτησή της σχετικά με τα κριτήρια για την ένταξη στο μητρώο επιλέξιμων παρόχων τονίζοντας πως ο νόμος είναι πρακτικα ανεφάρμοστος.

Το υπόμνημα αναφέρει:

«Επειτα από την με αρ. πρωτ. 1177860/11-11-2024, Πρόσκληση της Υπηρεσιας σας προς τους παρόχους καταρτισης για την ένταξη στο μητρωο επιλεξιμων παρόχων επιδοτουμενης ΣΕΚ του αρ. 37 του Ν. 4921/2022, θα θελαμε να σας εκθεσουμε τις αποψεις μας επι του θεματος που απτεται ευθέως του επαγγελματικου μας πεδίου και να σας επισημάνουμε οτι ο νομος, όπως εισαγεται ειναι πρακτικα ανεφάρμοστος.

Τα δυο από τα πεντε κριτηρια του Νομού, τα οποια προβλεπουν οτι: «τουλαχιστον το πενηντα τοις εκατο (50%) των ανεργων καταρτισθεντων βρηκε εργασια» και «τουλαχιστον το ενενηντα τοις εκατο (90%) των εργαζομενων / αυτοαπασχολουμενων καταρτισθεντων διατηρησε την ιδιοτητα του εργαζομενου / αυτοαπασχολουμενου», ειναι αδυνατον να καλυφθουν απο οποιονδηποτε παροχο καταρτισης, και το αποτελεσμα θα ειναι αν επιχειρηθει η εφαρμογη του ανωτερω νομου, να χασουν την αδεια τους για δυο (2) ετη το συνολο των αδειοδοτημενων ΚΔΒΜ με αυτη την μορφη.

Ο νομος, διακηρυσσοντας στη θεωρια την εφαρμογη συστηματος «ποιοτικης καταρτισης», στην πραγματικοτητα δρα τιμωρητικα για οσα ΚΔΒΜ δεν προωθησουν στην απασχοληση το 50% των ανεργων, και διατηρησουν την εργασια το 90% των εργαζομενων που θα καταρτιστουν, κατι που ειναι και ανεφαρμοστο αλλα και εκτος του πεδιου των υποχρεωσεων μας ως επιχειρησεων. Συμφωνα με τον ανωτερω νομο υποχρεουμαστε να προωθησουμε στην απασχοληση ανεργους η οποιοι εχουν δελτια ανεργιας με ισχυ πανω απο 3 χρονια.

ΣχετικάΆρθρα

ΔΥΠΑ: Λήγει την 1η Δεκεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας

ΔΥΠΑ: Στα σκαριά νέο voucher με αποδοχές έως και 1.500 ευρώ

20/12/2025
ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

ΔΥΠΑ: Συνολικά 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025

20/12/2025

Ειναι απολυτως παραλογο, ενω οι υπηρεσιες της ΔΥΠΑ που εχουν καταστατικα αποκλειστικη αρμοδιοτητα την εξευρεση εργασιας σε ανεργους, δεν εχουν επιτυχει τον στοχο αυτο να καλουμαστε εμεις – οι ιδιωτικες επιχειρησεις – επι ποινη αποκλεισμου να δωσουμε λυση σε ενα προβλημα που ταλανιζει διαχρονικα τη χωρα και που δεν εχουν μπορεσει να δωσουν λυση, ειδικα με τα κριτηρια και τους στοχους που τιθενται απο το Νομο ολες οι κυβερνησεις που εχουν αποπειραθει να το πραξουν.

Στις τελευταιες προσκλησεις, τα ΚΔΒΜ, μεσα σε ογδοντα ωρες μικτης καταρτισης, υποχρεουμαστε να καταρτισουμε, ηλικιες ανεργων και εργαζομενων απο δεκαοκτω εως εξηντα πεντε ετων σε «πρασινες δεξιοτητες», σε κοινα και περιορισμενα αντικειμενα (μολις τρια ο καθε παροχος), χωρις να υπαρχει ευελιξια εμπλουτισμου και εξειδικευσης των εκπαιδευτικων προγραμματων.

Περαν τουτων, η «μικτη καταρτιση 80 ωρων» ειναι ελαχιστες και δεν προκειται να δωσει στους ωφελουμενους τις απαραιτητες γνωσεις, ωστε να ειναι σε θεση να ανταποκριθουν σε πραγματικες συνθηκες εργασιας και στην ουσια προκειται για ενα κενο γραμμα μιας ψευτοκαταρτισης η οποια προσβαλλει την ποιοτητα του εργου μας.

Αν δεν υπαρξουν στοχευμενα προγραμματα καταρτισης ανω των 250 ωρων τα οποια θα σχεδιαζονται σε συνεργασια με φορεις που αντιπροσωπευουν κλαδους αιχμης οπως π.χ. ο Τουρισμος, η Υγεια αλλα και τα Τεχνικα επαγγελματα, ωστε να ανταποκρινονται στις αναγκες και στους στοχους της εκαστοτε προσκλησης, ειναι ασκοπο να μιλαμε για ποιοτικη καταρτιση και πολυ περισσοτερο να τιμωρειτε τις επιχειρησεις μας επειδη δεν βρισκουν δουλεια σε ανεργους η δεν εξασφαλιζουν εργασια σε εργαζομενους, κατι που ειναι εντελως εκτος των καταστατικων σκοπων μας και του επαγγελματικου αντικειμενου μας.

Η χρηση μιας μαθησης βασισμενης στο χωρο εργασιας αλλα και της ειδικης επιμορφωσης σε τεχνικα επαγγελματα, με στενη συνδεση με την τοπικη αγορα εργασιας και ενταξη της μη τυπικης και ατυπης μαθησης, θα δωσει μια ελκυστικη λυση, μειωνοντας σημαντικα την ανεργια της χωρας μας και αυξανοντας ποιοτικα τις Υπηρεσιες Παροχων μας του εργου μας αλλα και της Χωρας μας.

Όπως γνωριζετε τα ΚΔΒΜ ειναι πιστοποιημενα εξεταστικα κεντρα για εξετασεις ΕΣΥΔ και ΕΟΠΠΕΠ. Μαλιστα, συμφωνα με την τελευταια ΚΥΑ του ΕΟΠΠΕΠ, οι επιχειρησεις μας τροποποιησαν τα λογισμικα τους (υποβαλλομενες σε μεγαλα εξοδα) στις δυο τελευταιες πιο συγχρονες εκδοσεις, ωστε να μπορουν να διατηρησουν την ιδιοτητα του εξεταστικου κεντρου.

Στις τελευταιες προσκλησεις ανεργων και εργαζομενων, εφαρμοσατε, αιφνιδιως και το εξης παραδοξο: καταργησατε την πιστοποιημενη αυτη ιδιοτητα μας για τις εξετασεις πιστοποιησης προγραμματων ΣΕΚ! Για ποιο λογο αμφισβητειτε τις αποφασεις ΕΣΥΔ, ΕΟΠΠΕΠ; Ποιος σας εγγυαται οτι τα κεντρα που πλεον οριζετε «ως καταλληλα» να διεξαγουν τις εξετασεις εχουν τον καταλληλο εξοπλισμο και τα απαραιτητα μεσα για την διαφανεια αυτη που τοσο επισταμενα ζητατε;

Ενταχθηκαμε στο καθεστως του Νομου 4912/2022 και συμμορφωθηκαμε πληρως σε οσες απαιτησεις μας ορισατε, ωστε να εξελιχθουμε και να συμβαλλουμε ενεργα στη νεα κατασταση που στο αμεσο μελλον θα διαφαινοταν και θα συνεβαλλε στο να εξελιχθει το εργο ολων μας. Γνωριζετε καλως οτι δραστηριοποιουμαστε με πληθος αυτοχρηματοδοτουμενων προγραμματων, με Ευρωπαικα προγραμματα, με Πανεπιστημια, με Επιμελητηρια, με μοριοδοτουμενα προγραμματα, με ξενες γλωσσες κ.α. οπου ολα οδηγουν σε Πιστοποιηση. Παρα ταυτα, εκφραζεται απο διαφορες πλευρες με ακρως προσβλητικο τροπο επαναλαμβανομενη δυσπιστια απεναντι μας παροτι η κυρια δραστηριοτητα μας εδω και σαραντα συναπτα ετη ειναι η καταρτιση συνοδευομενη με τις αναλογες εξετασεις πιστοποιησης με εξαιρετικα αποτελεσματα και με διαφανεια στο εργο μας.

Εδω και μηνες εχει περιελθει στα χερια μας ο οδικος χαρτης για την εισαγωγη ενος ελληνικου συστηματος διασφαλισης ποιοτητας για τη μη τυπικη εκπαιδευση, ο οποιος εκπονηθηκε στο πλαισιο του εργου «Υποστηριξη για τον σχεδιασμο ενος εθνικου πλαισιου διασφαλισης ποιοτητας της μη τυπικης εκπαιδευσης και της αξιολογησης και επικυρωσης της προηγουμενης μαθησης», το οποιο χρηματοδοτηθηκε απο την Ευρωπαικη Ένωση μεσω του Μεσου Τεχνικης Υποστηριξης (REFORM/IM2021/009) και υλοποιηθηκε απο τον ΟΟΣΑ σε συνεργασια με τη Γενικη Διευθυνση Στηριξης Διαρθρωτικων Μεταρρυθμισεων της Ευρωπαικης Επιτροπης», οπου συμμετειχαν διεθνης εμπειρογνωμονες και εκπροσωποι κοινωνικων εταιρων και φορεων, μεσα σε αυτους και εκπροσωπος της ΔΥΠΑ.

Η ανωτερω εκθεση περιγραφει 7 βασικα βηματα, τα οποια θα πρεπει να τηρουν οι φορεις κατα την αναπτυξη συστηματων διασφαλισης ποιοτητας, και παρεχει συστασεις σχετικα με τα εργαλεια που θα πρεπει να χρησιμοποιηθουν στο Ελληνικο συστημα διασφαλισης ποιοτητας για τη μη τυπικη εκπαιδευση. Περιλαμβανει τους δεικτες, την εφαρμογη, τη διακυβερνηση, την υλοποιηση και τη χρηματοδοτηση του συστηματος, τις δομες που θα πρεπει να αναπτυχθουν και τα μεταβατικα μετρα και τα επομενα βηματα που θα πρεπει να ακολουθηθουν.

Ο οδικος χαρτης, προτεινει την εφαρμογη 29 δεικτων (αδειοδοτησης και ποιοτητας) οπου πραγματικα πιστευουμε οτι το μεγαλυτερο μερος αυτων, επαληθευουν οτι ο παροχος καταρτισης διαθετει τα καταλληλα εχεγγυα για την παροχη καταρτισης υψηλης ποιοτητας και περιλαμβανουν βασικες απαιτησεις οργανωσης, υποδομων, εξοπλισμου και παρεχομενων υπηρεσιων. Μαλιστα στον καταλογο των δεικτων, αναφερεται οτι οι δεικτες αναπτυχθηκαν και συμφωνηθηκαν απο την ομαδα εμπειρογνωμονων, στην οποια συμμετειχε και η ΔΥΠΑ.

Αναρωτιομαστε για ποιο λογο η ΔΥΠΑ, θελει τοσο επιμονα, να εφαρμοσει ενα νομο ο οποιος ευαγγελιζεται με μολις τρεις δεικτες ανα ομαδα στοχου (ανεργους, εργαζομενους) την ποιοτικη εκπαιδευση. Γνωριζετε και εσεις οι ιδιοι οτι με την εφαρμογη του νομου θα απενταχθει απο το μητρωο το συνολο των ΚΔΒΜ με αυτη την μορφη.

Καλουμε λοιπον ολους τους εμπλεκομενους φορεις οπως εισακουσουν την εκκληση μας για διαλογο, μεταξυ πολιτειας και φορεων καταρτισης, ετσι ωστε να υπαρχει διαρκης επικοινωνια, ενημερωση και ανταλλαγη αποψεων με στοχο την ποιοτικη εκπαιδευση και την απο καθε αποψη ευδοκιμηση των προγραμματων καταρτισης.

Αναμενουμε απο εσας να ορίσετε μια άμεση, δια ζωσης συνάντηση προκειμενου να συζητησουμε τις προτάσεις μας στους άνω προβληματισμούς μας.

Με εκτιμηση,
Το προσωρινο ΔΣ της Ομοσπονδιας

Ετικέτες: ΔΥΠΑΚΔΒΜΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ζαχαράκη: Νέες καταθέσεις για ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων στο πρώτο δίμηνο του 2026

    20 Δεκ 2025

  • Πανελλαδικές: Έως 22/12 οι αιτήσεις συμμετοχής για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

    17 Δεκ 2025

  • Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές: Οι αλλαγές στις Πανελλαδικές 2026

    16 Δεκ 2025

  • Σοφία Ζαχαράκη: Η χώρα χρειάζεται μια Εθνική Συμφωνία για το σχολείο του 2040

    15 Δεκ 2025

  • Πότε θα κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές και πότε θα ανοίξουν ξανά

    13 Δεκ 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    812 shares
    Share 325 Tweet 203
  • Επίδομα θέρμανσης: Οι 3 πληρωμές που έρχονται

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Έρχεται το νέο Voucher και για Ανέργους και για Εργαζομένους με εκπαιδευτικό επίδομα 750 ευρώ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Επίδομα θέρμανσης: Μπαίνει η πρώτη δόση την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

    17 shares
    Share 7 Tweet 4
  • Αυξάνεται το επίδομα παιδιού από το 2026

    31 shares
    Share 12 Tweet 8

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.