Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου

Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου

26 Φεβρουαρίου 2020

Με πλήρη διαφάνεια πραγματοποιήθηκε ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου. Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε από τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας, δημοτικό σύμβουλο, Στέλιο Μαυρίδη, την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου, Μαρία Πετλάκη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου.

Συνολικά, κατατέθηκαν πέντε προσφορές, με τον πλειοδότη του διαγωνισμού να συγκεντρώνει 79,40 μόρια και την οικονομική προσφορά του να ανέρχεται σε 38,20€ ανά μαθητή, ετησίως. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό έλαβαν, κατά σειρά μοριοδότησης, 77, 72, 66 και 36 μόρια.

«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας για απόλυτη διαφάνεια και τήρηση της νομιμότητας, πραγματοποιήσαμε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για το κυλικείο του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην διαδικασία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στα σχολεία μας, προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών» τόνισε ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας, δημοτικός σύμβουλος, Στέλιος Μαυρίδης. 

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<