Σύψας: Οι εκπαιδευτικοί που μετακινούνται στα ΜΜΕ ευθύνονται για τη διασπορά του ιού στα σχολεία

Σύψας: Οι εκπαιδευτικοί που μετακινούνται στα ΜΜΕ ευθύνονται για τη διασπορά του ιού στα σχολεία

20 Ιανουαρίου 2021

Η κύρια αιτία διασποράς και μετάδοσης του κορωνοϊού είναι οι μετακινούμενοι εκπαιδευτικοί εκτιμά ο Νίκος Σύψας, ενώ ο Κωνσταντίνος Νταλούκας σημειώνει την ελλιπέστατη επιδημιολογική επιτήρηση στις σχολικές μονάδες.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής των ειδικών επιστημόνων για τη διαχείριση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, Νίκος Σύψας, αναφέρει πως το κλείσιμο όλων των σχολείων και τμημάτων μέσα σε μια εβδομάδα είναι γεγονός αναμενόμενο και αποδεκτό με βάση τη μεγάλη διασπορά που υπάρχει στην κοινότητα. Κατά τον ίδιο, η βασική πηγή της διασποράς στα σχολεία είναι οι καθηγητές που χρησιμοποιούν για την μεταφορά τους στο σχολείο τα Μ.Μ.Μ. Ο ίδιος δεν θεωρεί μηδαμινή τη συμμετοχή των παιδιών αλλά χαμηλής επικινδυνότητας σε σχέση με αυτή των καθηγητών.

Όσο για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων ο Νίκος Σύψας είπε πως είναι κάτι που θα πέσει στο τραπέζι της συζήτησης αυτή την εβδομάδα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<