Το «ευχαριστώ» της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρ/μιας και Δ/μιας Εκπαίδευσης Κρήτης

Το «ευχαριστώ» της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρ/μιας και Δ/μιας Εκπαίδευσης Κρήτης

13 Ιουλίου 2020

Μετά το τέλος των πανελλαδικών εξετάσεων η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρ/μιας και Δ/μιας Εκπαίδευσης Κρήτης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

«Με την ανακοίνωση της βαθμολογίας των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ όλους, όσοι συνέδραμαν και φέτος στην άρτια, έγκυρη και αδιάβλητη διεξαγωγή και ολοκλήρωση τους, παρόλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω του Covid 19.
Οι πρόεδροι των βαθμολογικών & εξεταστικών κέντρων, τα ΚΕΣΥ Ηρακλείου και Ρεθύμνου με την συμβολής του στην δημιουργία της γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης των υποψηφίων και των οικογενειών τους, τα ΚΕΣΥ των λοιπών νομών της Κρήτης, το ΠΕΚΕΣ Κρήτης, οι επιτροπές των εξετάσεων, οι επιτηρητές και όλοι όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση, για άλλη μια φορά με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εγγυήθηκαν και διαφύλαξαν το κύρος και την αξιοπιστία των εξετάσεων.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους καλή συνέχεια στο έργο τους και στους υποψηφίους καλά αποτελέσματα· χωρίς αμφιβολία, με το ταλέντο και τις δεξιότητές τους θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια ακόμα καλύτερη κοινωνία για όλους», αναφέρει η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Περιφερειακός Δειυθυντης Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκης

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<