voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου του Μαζωνάκη

    Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουν τις απαγορεύσεις στη χρήση κινητών και social media για τους μαθητές

    Τι περιλαμβάνει η τροποποίηση των κανόνων για τα προϊόντα και τις μερίδες στα σχολικά κυλικεία

    Εθνική Αρχή Διαφάνειας: Τι αποκαλύπτουν οι έλεγχοι στην ιδιωτική υγεία

  • Εκπαίδευση

    Σχολεία: Χωρίς μαθήματα στις 25 Σεπτεμβρίου

    Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα

    Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουν τις απαγορεύσεις στη χρήση κινητών και social media για τους μαθητές

    Μετεγγραφές 2026: Τα 6 SOS για τους πρωτοετείς φοιτητές

  • Θέσεις εργασίας

    Πυροσβεστική: 19 νέες προσλήψεις Ειδικών Καθηκόντων – Oι ημερομηνίες αιτήσεων

    ΔΥΠΑ: Στις 25/09, στο Κιλκίς, το 11ο JobReady by DYPA 

    “Τρέχουν” προκηρύξεις για προσλήψεις 672 ατόμων σε δήμους της Αττικής

    Έρχονται νέες προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ

  • Οικονομία

    Τα σενάρια για το επίδομα θέρμανσης: Ποιοι ωφελούνται (παραδείγματα)

    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις εργασίες της έκτακτης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Πράγα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022.
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

    Κοντογεώργης: Σε ευρείες κατηγορίες η επιδότηση θέρμανσης

    Ενοίκια: Γιατί μετατίθεται για το 2027 η υποχρεωτική πληρωμή μέσω τραπεζών

    Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 25 Σεπτεμβρίου

  • Εργασιακά

    Συνταξιούχοι: Η διπλή ενίσχυση έως τα Χριστούγεννα

    ΔΥΠΑ: Στις 25/09, στο Κιλκίς, το 11ο JobReady by DYPA 

    Ειδικό Εποχικό Βοήθημα ΔΥΠΑ: Μέχρι πότε γίνονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις

    ΑΣΕΠ: Τα προσόντα που ανεβάζουν τις πιθανότητες επιλογής προϊσταμένων

  • VOUCHER
    upourgeio-politismou-vivlia

    Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων

    ΔΥΠΑ: Πού θα βρείτε τους προσωρινούς πίνακες για το πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων πτυχιούχων – Πότε υποβάλλονται οι ενστάσεις

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προγράμματος για 1.000 άνεργους πτυχιούχους

    Στα 200 ευρώ το Thessaly Pass 2026 για τη Μαγνησία – Από τις 24 Σεπτεμβρίου oι αιτήσεις

  • Πολιτική

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου του Μαζωνάκη

    Γεωργιάδης: Σε λειτουργία η πλατφόρμα Med Watch για τον έλεγχο ιδιωτικών ιατρείων – Τι αλλάζει για τους πολίτες

    Κυριάκος Μητσοτάκης σε Κωνσταντίνο Τασούλα: Το πετρέλαιο θέρμανσης πρώτη προτεραιότητα ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα

    Κυρ. Μητσοτάκης στην ΕΡΤ: Την επόμενη εβδομάδα εξαγγελίες για το πετρέλαιο θέρμανσης – Οριζόντια σημαντική αύξηση του επιδόματος

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Επικαιρότητα

Άδ. Γεωργιάδης: Η Αττική Οδός εισπράττει πολλά εκατομμύρια για να κρατάει ανοιχτό τον δρόμο

από press room
27/01/2022
σε Επικαιρότητα

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Η συγγνώμη του πρωθυπουργού από όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται ορισμένοι ακόμα, τα λέει όλα. Όταν λήξει όλη η υπόθεση θα πρέπει να γίνει μια ψύχραιμη αποτίμηση, σε ποιο σημείο έγινε το λάθος», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές εκπομπές στο Πρώτο» με τη Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο. «Το επιτελικό Κράτος έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής φοβερά δύσκολα γεγονότα χωρίς ανθρώπινες απώλειες και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Από το “όλα καλά”, μέχρι το “όλα μαύρα”, υπάρχει απόσταση», επισήμανε.

«Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι της Αττικής Οδού και κάποια προβλήματα σε ορισμένες κεντρικές οδούς που ενδεχομένως θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν από τη σφοδρότητα του φαινομένου, η γενικότερη εικόνα είναι ότι από τη “Μήδεια” πήγαμε καλύτερα. Ήταν λιγότερες οι διακοπές ρεύματος, δεν υπήρχε διακοπή στο νερό, περιοχές που στη Μήδεια είχαν υποφέρει πάρα πολύ (Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Κηφισιά και άλλες) δεν αποκλείστηκαν αυτή τη φορά. Νομίζω ότι τα κλαδιά των δέντρων είχαν μαζευτεί σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με πέρυσι και ο ΔΕΔΔΗΕ φαίνεται ότι σε αυτό τον τομέα έκανε πολύ καλή δουλειά, για αυτό και οι διακοπές ρεύματος ήταν λιγότερες. Δεν είναι όλα μαύρα», είπε χαρακτηριστικά. Μίλησε για μια ουσιώδη διαφορά σε σχέση με την περσινή κακοκαιρία «Μήδεια», «όπου τότε απαγορεύθηκε αμέσως η κυκλοφορία φορτηγών στην Αττική Οδό, κάτι που δεν έγινε στην “Ελπίδα” και τα φορτηγά δίπλωσαν».

Ερωτηθείς για το «μπαλάκι» ευθυνών ανάμεσα σε Αττική Οδό και Τροχαία, δήλωσε ότι όλα αυτά δεν είναι ζήτημα αντιδικίας στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις και θα αποδειχθούν στην αρμόδια επιτροπή που θα διερευνήσει τα γεγονότα, με έγγραφα, email και τους χρόνους που συνέβησαν. «Η Αττική Οδός εισπράττει πάρα πολλά εκατομμύρια το χρόνο, και είναι στις συμβατικές της υποχρεώσεις να κρατάει τον δρόμο ανοιχτό με τα μηχανήματά της και τη διαχείρισή της. Πληρώνεται γι’ αυτό, δεν το κάνει τζάμπα. Άρα λοιπόν δεν ήταν εντάξει σε αυτή τη συμβατική της υποχρέωση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται», επισήμανε.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι επειδή δεν ήταν στο επιχειρησιακό σκέλος δεν μπορεί να πει με ευκολία εάν υπήρξε ζήτημα καθυστέρησης από την πλευρά του κρατικού μηχανισμού στον απεγκλωβισμό των ανθρώπων, αλλά σημείωσε ότι η Αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις έσωσαν πάρα πολύ κόσμο και για άλλη μια φορά έδειξαν τον τεράστιο κοινωνικό τους ρόλο.

ΣχετικάΆρθρα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου του Μαζωνάκη

20/09/2026

Γεωργιάδης: Σε λειτουργία η πλατφόρμα Med Watch για τον έλεγχο ιδιωτικών ιατρείων – Τι αλλάζει για τους πολίτες

18/09/2026

Αναφορικά με τις ευθύνες της Περιφέρειας και των Δήμων για τα προβλήματα σε άλλους κεντρικούς δρόμους, αναρωτήθηκε εάν θα υπήρχε δυνατότητα σε οποιοδήποτε κράτος και αν ήμασταν, μια τέτοια σφοδρή χιονόπτωση να μην δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία των δρόμων. Έφερε ως παράδειγμα ότι στη Νέα Υόρκη, μια Πολιτεία απολύτως οργανωμένη για το χιόνι, έχει βρεθεί ο ίδιος στο απόλυτο χάος, με σταματημένα τα πάντα. «Δεν είναι δυνατόν πάντα το κράτος να νικάει την φύση. Μην ζητάμε πράγματα που δεν στέκουν», πρόσθεσε.

Διαφώνησε με την επισήμανση ότι πρόκειται για την τρίτη ανεπιτυχή διαχείριση έκτακτων καιρικών φαινομένων, μετά τον υπερκαύσωνα και τις πυρκαγιές του καλοκαιριού και τις πλημμύρες από την κακοκαιρία «Μπάλλο». «Είναι θαύμα ότι δεν υπήρχαν ανθρώπινα θύματα σε τέτοια πυρκαγιά και με τέτοιο καύσωνα. Είχαμε φτάσει 45, 46, 47 βαθμούς Κελσίου, επί 3-4 ημέρες. Πριν από 10 ημέρες, στην πλουσιότερη και ισχυρότερη χώρα του κόσμου, στις ΗΠΑ, στην Πολιτεία Βιρτζίνια όπου βρίσκεται η Ουάσιγκτον, έμειναν αποκλεισμένοι 3-4 μέρες στους δρόμους, έμειναν χωρίς ρεύμα δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά. Μην περιμένουμε πάντα ο άνθρωπος να νικά τη φύση. Δεν γίνεται. Πρώτο μέλημά μας πρέπει να είναι η μη απώλεια ανθρώπινων ζωών. Αυτό επετεύχθη και το καλοκαίρι και τώρα. Δεν είναι αυτονόητο, όχι ως εκ θαύματος. Έγινε γιατί πήγε το Κράτος και τους απεγκλώβισε. Αν το καταφέρεις αυτό έχεις κάνει τη μισή επιτυχία, διότι όλα τα άλλα διορθώνονται. Από εκεί και πέρα, προφανώς υπήρχαν αβελτηρίες και λάθη, πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη γονυπετώς, έχει δίκιο ο κόσμος που φωνάζει. Αλλά από την άλλη δεν είναι δυνατόν να νομίζουμε ότι το Κράτος μπορεί να λύσει τα πάντα», υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για το σοβαρό έλλειμμα συντονισμού στο οποίο αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός στη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «το είπε πολύ ωραία ο κ. Μητσοτάκης. Διδασκόμαστε και προχωράμε, κάθε φορά που συμβαίνει ένα γεγονός. Και τα κράτη του βορά που έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν τα χιόνια, έπαθαν και έμαθαν. Μπορείς στη βόρεια Ευρώπη να κυκλοφορείς μετά τον Οκτώβριο και να μην έχεις λάστιχα για χιόνια; Εμείς, ως κοινωνία, είμαστε λίγο απροετοίμαστοι. Ενώ μπήκαν όλοι αυτοί οι οδηγοί χωρίς αλυσίδες, ενώ είχε πει το Κράτος ότι χρειάζεται προσοχή γιατί θα χιονίσει, αυτό είναι εντυπωσιακό. Δεν μπορείς να έχεις τον χωροφύλακα πάνω από το κεφάλι σου συνέχεια. Δεν βάλαμε χωροφύλακα, κακώς, λάθος», συμπλήρωσε.

Διευκρίνισε, πάντως, ότι δεν φταίνε μόνο οι οδηγοί, καθώς η κύρια ευθύνη ανήκει στο Κράτος. «Το Κράτος και η κυβέρνηση ζητάμε συγγνώμη και πρέπει να αναλύσουμε τι πήγε στραβά, αλλά υπάρχει μια κουλτούρα για το χιόνι που δεν την έχουμε. Είδαμε φωτογραφίες από την οδό των Αθηνών όπου μένει ο Νορβηγός πρέσβης. Όλος ο δρόμος είναι γεμάτος χιόνια εκτός από το σπίτι του πρέσβη που το έχει καθαρίσει ο ίδιος με το φτυάρι. Γιατί έχει μάθε από μικρός. Εμείς δεν το έχουμε μάθει. Δεν έχουμε καταλάβει πως όταν μας έρθει το μήνυμα από το 112 στο κινητό, αυτό είναι κάτι σοβαρό», εξήγησε ο ίδιος.

Παραδέχθηκε, βέβαια, ότι δεν το είχε συνειδητοποιήσει ότι θα το έστρωνε τόσο γρήγορα στο κέντρο της Αθήνας. Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή του. «Απαίσια μέρα η Δευτέρα, ντρέπομαι να δω αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν και εγκλωβίστηκαν, αλλά δυστυχώς συνέβη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ετικέτες: Αδωνις ΓεωργιάδηςΑττική οδός

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου του Μαζωνάκη

    20 Σεπ 2026

  • Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουν τις απαγορεύσεις στη χρήση κινητών και social media για τους μαθητές

    19 Σεπ 2026

  • Τι περιλαμβάνει η τροποποίηση των κανόνων για τα προϊόντα και τις μερίδες στα σχολικά κυλικεία

    18 Σεπ 2026

  • Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου

    18 Σεπ 2026

  • Κομισιόν: Αυστηροί περιορισμοί στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    17 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Χορμόβα (ΔΥΠΑ): Έρχονται 10.000 θέσεις εργασίας για γυναίκες – Ποιες έχουν προτεραιότητα

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Έρχονται νέες προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • ΔΥΠΑ: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Μουσείο Ακρόπολης: Προκήρυξη για 131 προσλήψεις

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Μιχαηλίδου: Τον Οκτώβριο ανοίγουν oι αιτήσεις για τη μετεγκατάσταση – Έως 10.000 ευρώ για κάθε οικογένεια

    6 shares
    Share 2 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.