Ανεμβολίαστοι οι 18 νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό, στο ΠΑΓΝΗ

Ανεμβολίαστοι οι 18 νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό, στο ΠΑΓΝΗ

21 Ιουλίου 2021

Το δικό του μήνυμα, μέσα από την εικόνα που καταγράφεται σημερα στο ΠΑΓΝΗ έστειλε ο διοικητής του νοσοκομείου ο κ. Γιωργος Χαλκιαδάκης. Οπως είπε χαρακτηριστικά σήμερα στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 18 ασθενείς στην κλινική Covid, 2 παιδάκια στην Μονάδα και υπαρχουν μόνο 5 ασθενείς που είναι διασωληνωμένοι. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ασθενείς που νοσηλεύονται πολλές μέρες τώρα.

Συμφωνα με τον ίδιο σαφώς και οι εισαγωγές εχουν αυξηθεί το τελευταίο 10ημερο. «Αρχές του μήνα υπηρχε ένας ασθενής και στη συνέχεια δεν είχαμε κανέναν για τις επόμενες μέρες. Οι ηλικίες των νοσηλευομένων ξεκινούν από τα 18 και φτάνουν τα 90 έτη. 

Από αυτούς δύο είναι μερικώς εμβολιασμένοι και όλοι οι άλλοι είναι ανεμβολίαστοι. Και οι 5 στη ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. Από αυτούς ο νεότερος είναι 66 ετών και ο γηραιότερος 84», επισημανε.
Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Ευτυχώς οι ασθενείς που χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης είναι ακόμη λίγοι. Στην εφημερία του ΠΑΓΝΗ χθες είχαμε μόνο 4 εισαγωγές. Νομίζω ότι είναι ένα καλό νούμερο με δεδομένο ότι άλλες φορές είχαμε τις διπλάσιες. Το άλλο θετικό στοιχείο είναι ότι οι ασθενείς παραμένουν λίγες μέρες για νοσηλεία, διότι η συμπτωματολογία τους δεν είναι ιδιαίτερα βαριά».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<