Χαρδαλιάς: «Δεν εξετάζεται χαλάρωση των μέτρων»

Χαρδαλιάς: «Δεν εξετάζεται χαλάρωση των μέτρων»

7 Απριλίου 2020

Για πολλοστή φορά ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι τα μέτρα θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά ως τις 27 Απριλίου, ενώ μίλησε για «ανευθυνότητα» όσω επιθυμούν να μετακινηθούν κατά τις ημέρες του Πάσχα.

Οπως ξεκαθάρισε, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης, μετά τις 27 Απριλίου θα υπάρξει συζήτηση για το εάν και πότε θα αρθούν σταδιακά τα μέτρα. Ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στα μέτρα, επισημαίνοντας ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

«Τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμη. Το τονίζω γιατί ακούγονται σενάρια αποκλιμάκωσης των μέτρων. Μέχρι τις 27 Απριλίου δεν θα υπάρξει καμία χαλάρωση. Στη συνέχεια υπό προϋποθέσεις θα ξεκινήσει συζήτηση για το πότε θα υπάρξει η όποια αποκλιμάκωση», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, προσθέτοντας ότι θα δούμε τι μπορεί να γίνει με τη συμβουλή των επιστημόνων. «Μην περιμένουμε ότι θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και όλα θα είναι όπως πριν», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό και χαρακτήρισε ανευθυνότητα την όποια δικαιολογία μετακίνησης για εκείνες τις ημέρες. «Οποιαδήποτε συζήτηση ή διάφορες δικαιολογίες για τη μετακίνηση εκείνες τις μέρες είναι στάση ανεύθυνη», δήλωσε. «Αντιλαμβάνομαι την πίεση και τη διάθεση του Πάσχα κάποιων να μετακινηθούν, αλλά υπάρχουν κίνδυνοι. Μπορεί να οδηγηθούμε μέρες πίσω», επισήμανε.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<