Δικαιώθηκε άνεργος δανειολήπτης μέσω ηλεκτρονικής Πλατφόρμας – Ορίστηκε διαγραφή χρέους κατά 50%

Δικαιώθηκε άνεργος δανειολήπτης μέσω ηλεκτρονικής Πλατφόρμας – Ορίστηκε διαγραφή χρέους κατά 50%

10 Μαρτίου 2020

Άλλη μία περίπτωση δικαίωσης δανειολήπτη ανακοίνωσε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης. Πρόκειται για δανειολήπτη, άνεργο, χωρίς οικογένεια και παιδιά, ηλικίας 54 ετών, οφειλέτη , σε τρεις τράπεζες, συνολικού ποσού χρέους 40.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει:  

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την δικαίωση οφειλέτη ,μέλους, της ΄Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, βάσει του ν.4605/2019 (ηλεκτρονική πλατφόρμα)

Συγκεκριμένα για τον 54χρονο άνεργο :

Περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει: Διαθέτει κατοικία, εμπορικής αξίας 73.000 ευρώ. Εισόδημα που διαθέτει: Μόνο το προνοιακό επίδομα  των 200 ευρώ, μηνιαίως

Επί του αποτελέσματος

Βάσει της πλατφόρμας , προστατεύεται η κατοικία, ορίστηκε  διαγραφή χρέους  κατά 50% , δηλ. θα πληρώσει 20.000 ευρώ, σε 300 μηνιαίες δόσεις, με  60 ευρώ  μηνιαία  δόση   και επιδότηση της δόσης κατά 50% δηλ. θα πληρώνει 30 ευρώ δόση.

Έπειτα από τα παραπάνω, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καλεί  άμεσα  τους οφειλέτες, να επισκεφθούν τα γραφεία της Ένωσης, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09.00 – 13.00, ή να επικοινωνήσουν μαζί μας, προκειμένου να υπάρχει η δέουσα ενημέρωση και λύση  για την ρύθμιση του χρέους τους και την ένταξή τους στην υπάρχουσα νομοθεσία.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<