Δραματική η κατάσταση: Ψάχνουν ΜΕΘ για 58χρονο!

Δραματική η κατάσταση: Ψάχνουν ΜΕΘ για 58χρονο!

28 Νοεμβρίου 2020

Η έλλειψη κλινών ΜΕΘ στην Βόρεια Ελλάδα δημιουργεί μία δραματική κατάσταση για την αντιμετώπιση της πανδημίας καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν και την δυνατότητα για νοσηλεία

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ οικογένεια ενός 58χρονου από τα Γρεβενά, η οποία απευθύνει έκκληση για την εύρεση κλίνης ΜΕΘ ώστε να νοσηλευτεί ο άνδρας που έχει νοσήσει βαριά με κορονοϊό. Όπως μετέφερε και ο αδερφός του, ο άντρας αυτός που νόσησε τη περασμένη Τρίτη με την κατάστασή του να επιδεινώνεται το απόγευμα της Παρασκευής, μεταφέρθηκε και διασωληνώθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης.

Η εν λόγω μονάδα λειτουργεί άτυπα ως ΜΕΘ, ωστόσο, όπως μεταφέρεται από το οικογενειακό περιβάλλον του 58χρονου χρειάζεται επειγόντως η διακομιδή του σε άλλο νοσοκομείο ώστε να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Κάνω έκκληση μέσω της οικογένειάς του να βρεθεί ΜΕΘ. Δεν έχει κανένα υποκείμενο νόσημα, απεναντίας είναι υγιέστατος», τόνισε ο αδερφός του 58χρονου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<