Κρήτη: Νέο κρούσμα κινητοποιεί την Υπηρεσία του Δασοφυλακείου

Κρήτη: Νέο κρούσμα κινητοποιεί την Υπηρεσία του Δασοφυλακείου

17 Νοεμβρίου 2020

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης (Δ/νση Δασών Ρεθύμνου) ανακοινώθηκε η ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο της Διεύθυνση που εργαζόταν στο Δασοφυλακείο Αγίου Βασιλείου (Σπήλι).

Ο υπάλληλος της Δ/νση Δασών Ρεθύμνου μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων, έκανε το test COVID (διενεργήθηκε στις 15-11-2020 και βρέθηκε θετικό. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος, όπως και οι δύο συνάδελφοί του, που μοιράζονταν το ίδιο γραφείο θα βρίσκονται σε καραντίνα για τις επόμενες 15 ημέρες, ενώ ο χώρος τους (Δασοφυλάκειο Αγίου Βασιλείου) θα απολυμανθεί.
Με δεδομένο ότι υπάρχει μια συνεχής αλληλεπίδραση μεταξύ των δασοφυλακείων και της Δ/νσης Δασών Ρεθύμνου και οι υπάλληλοι του δασοφυλακείου είχαν συμμετάσχει σε κοινές περιπολίες με τους υπαλλήλους της Δ/νσης Δασών θα γίνει απολύμανση στα γραφεία και τα αυτοκίνητα της Δ/νσης Δασών Ρεθύμνου την 17-11-2020.

Από την υπηρεσία τονίζεται σε ανακοίνωση η ελπίδα ότι θα μπορέσουν να γίνουν και προληπτικά τεστ σε όλους τους υπαλλήλους, ιδιαίτερα σε αυτούς που ήρθαν σε επαφή με το περιστατικό.

Η Δ/νση Δασών Ρεθύμνου θα επαναλειτουργήσει την Τετάρτη 18/11/2020, μετά την απολύμανση των χώρων της. Για προληπτικούς λόγους ενημερώνονται οι πολίτες ότι το κοινό θα εξυπηρετείται στην Υπηρεσία, μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. Επίσης στις επόμενες δεκαπέντε μέρες για οποιοδήποτε θέμα που αφορά το Δασοφυλάκειο Αγίου Βασιλείου, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Δ/νσης Δασών Ρεθύμνου ως ανωτέρω 28310-23308, Φαξ: 28310 50210. e-mail; desireth@apdkritis.gov.gr.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<