voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Ευάγγελος Τουρνάς: Έρχονται δύσκολες ημέρες – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

    ΓΣΕΕ: Απόσυρση της διάταξης για τις νέες εξαιρέσεις στην Κυριακή αργία

    Επιστρατεύονται οι ψαράδες στη μάχη με τον λαγοκέφαλο – Αμοιβή 5,33 ευρώ το κιλό

    Ηράκλειο Κρήτης: Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη ξυλείας – Κάηκαν σπίτια

    Ηράκλειο Κρήτης: Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη ξυλείας – Κάηκαν σπίτια

    Έρχεται καύσωνας στην Ελλάδα: Πότε θα «χτυπήσει»

  • Εκπαίδευση
    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    ΔΥΠΑ: Από 29/06 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

    Σύλλογοι Γονέων Κρήτης: "Τα ειδικά μαθήματα να εξετάζονται στον τόπο κατοικίας των μαθητών"

    Πανελλαδικές: Στις 03/07 τα αποτελέσματα για ειδικά και μουσικά μαθήματα

    Συνέχεια Πανελλαδικών για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, με μαθήματα προσανατολισμού

    Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026 – Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ

    Ζαχαράκη: Ετοιμάζουμε νέο σύγχρονο και ενιαίο πλαίσιο διδασκαλίας των αγγλικών από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο

    Προκηρύσσονται οι θέσεις Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού – Ζαχαράκη: Ενισχύεται η ελληνόγλωσση εκπαίδευση της διασποράς

  • Θέσεις εργασίας
    Τον Ιούνιο τα οριστικά αποτελέσματα των ΤΕ της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Γ/2022 – Νέα προκήρυξη για 3.500 προσλήψεις

    ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Οριστικά αποτελέσματα για 450 θέσεις ΔΕ σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Ανοίγουν οι αιτήσεις για 24 προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

    ΑΣΕΠ 1Κ/2024: Παράταση προθεσμίας υποβολής του Δελτίου Υγειονομικής Εξέτασης για δύο κατηγορίες

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 450 προσλήψεις σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους

  • Οικονομία
    ΕΛΣΤΑΤ: Στα 357,3 δισ. ευρώ σκαρφάλωσε το ελληνικό χρέος το γ’ τρίμηνο

    Χρέη στους Δήμους: Έρχεται ρύθμιση έως 48 δόσεις και εξωδικαστικός από τις 5.000 ευρώ

    Επιδότηση ανακαίνισης σπιτιού: Οι προϋποθέσεις και οι δικαιούχοι

    Ανακαίνιση Κατοικίας: Πώς θα δείτε αν δικαιούστε 36.000 ευρώ

    Επίδομα Παιδιού: Τη Δευτέρα 26/2 ανοίγει η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων

    Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι πληρώνονται έως την Τρίτη και ποιοι τον Αύγουστο

    Φορολοταρία της ΑΑΔΕ – Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

    Φορολοταρία της ΑΑΔΕ – Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

  • Εργασιακά
    Συντάξεις: Έκτακτο επίδομα συνταξιούχων έως 300 ευρώ

    Τι αλλάζει στις συντάξεις με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς από το 2027

    Χαράτσι 50% στον μισθό σε όσους γονείς πάρουν άδεια γιατί νοσεί το παιδί τους

    Επίδομα αδείας: Πόσες ημέρες άδειας δικαιούστε, πόσα χρήματα θα λάβετε – Τι αλλάζει φέτος

    Νίκη Κεραμέως: Έντονο το κοινωνικό αποτύπωμα του ν/σ για ισότητα αμοιβής ανδρών και γυναικών και ένταξη υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά

    ΔΥΠΑ: Από 08/07 οι ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 30 ΣΑΕΚ

    ΔΥΠΑ: Από 29/06 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

  • VOUCHER
    Στα 180 ευρώ το Thessaly Pass για την τόνωση του τουρισμού στην Μαγνησία

    Νέα vouchers για φθηνές διακοπές χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    Έρχεται νέο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων άνω των 55 ετών

    Δύο νέα προγράμματα για την ενίσχυση της απασχόλησης προανήγγειλε η Ν. Κεραμέως

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών

  • Πολιτική
    Αγαπηδάκη: Πάνω από 50% η συμμετοχή των πολιτών στο «Προλαμβάνω» – Έρχονται ειδικές εξετάσεις και για τη νεφρική λειτουργία

    Αγαπηδάκη: Το ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ ήρθε για να μείνει-Τα sms θα συνεχίσουν να αποστέλλονται στους πολίτες κάθε χρόνο

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Σήμερα η ψήφιση της τροπολογίας με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη

    Μητσοτάκης: Η αύξηση των μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα είναι προτεραιότητα – Επιστροφή της ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Δημόσιο (VIDEO)

    Κυρ. Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Μία εκκρεμότητα 200 ετών έχει επιλυθεί

    Π. Μαρινάκης: “Τα υπερέσοδα θα καθορίσουν τις παροχές”

    Π. Μαρινάκης: Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης η στήριξη οικογενειών, συνταξιούχων και ευάλωτων ομάδων

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Μενδώνη: «Επιστρέφει στην Ελλάδα η μεγαλύτερη, σε αριθμό αρχαιοτήτων, συλλογή που έχει επιστρέψει ποτέ»

από Σταύρος Καραΐνδρος
05/09/2022
σε Επικαιρότητα

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την κοινοβουλευτική επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων το σχέδιο νόμου «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης της Αθήνας, του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης και του Ινστιτούτου Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού του Ντελαγουέρ, σχετικά με την επιστροφή στην Ελλάδα, ιδιωτικής συλλογής εκατόν εξήντα μίας (161) αρχαιοτήτων του Κυκλαδικού Πολιτισμού, ευρισκόμενης στη Νέα Υόρκη και την έκθεση αυτής στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης».

Υπέρ της κύρωσης της συμφωνίας, τάχθηκε η ΝΔ. Καταψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25. Επιφύλαξη για την ολομέλεια δήλωσαν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και η Ελληνική Λύση.

Νωρίτερα, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, υπογράμμισε ότι «επιστρέφει στην Ελλάδα η μεγαλύτερη, σε αριθμό αρχαιοτήτων συλλογή, που έχει επιστρέψει ποτέ». Θα επιστρέψει δε, σημείωσε, χωρίς δικαστική αντιδικία, που σε πολλές περιπτώσεις έχει ουσιαστικές δυσχέρειες και αβέβαιο αποτέλεσμα. Η σημαντικότερη διάσταση της συμφωνίας όμως, όπως είπε, είναι η πρόταση που κομίζει η Ελλάδα, σχετικά με τις επιστροφές πολιτιστικών αγαθών, χωρίς να αλλάζει σε τίποτα η αρχαιολογική νομοθεσία. «Είναι μια πρόταση που εξασφαλίζει το θεμελιώδες πρόταγμα της πολιτιστικής πολιτικής του υπουργείου Πολιτισμού, που είναι η ανάκτηση των αγαθών της Ελλάδας, και μάλιστα το εξασφαλίζει κυριαρχικά και εκτός δικαστικού πλαισίου», είπε η Λίνα Μενδώνη.

«Η επιστροφή των πολιτιστικών αγαθών της χώρας συνιστά νομική και ηθική υποχρέωσή της – τόνισε η υπουργός. Η ανταπόκριση στην υποχρέωση αυτή, δεν επιτυγχάνεται μόνο μέσω δικαστικής διεκδίκησης αλλά και μέσω ήπιων στρατηγικών, που σκοπούν στην οικειοθελή παράδοση των αγαθών, χωρίς τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει μια δικαστική εμπλοκή».

ΣχετικάΆρθρα

Εγκαίνια έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, από τη Λ. Μενδώνη

Εγκαίνια έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, από τη Λ. Μενδώνη

27/05/2026
Επίσκεψη εργασίας της υπουργού Πολιτισμού Λ. Μενδώνη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επίσκεψη εργασίας της υπουργού Πολιτισμού Λ. Μενδώνη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

01/08/2024

Απαντώντας στο αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την απόσυρση του σχεδίου νόμου, η υπουργός είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ζητάει από την κυβέρνηση να αποσύρει ένα νομοσχέδιο που φέρνει πίσω 161 αρχαιότητες, τις οποίες δεν ξέραμε ότι υπάρχουν, δεν ήταν καταγεγραμμένες σε καμία υπηρεσία του υπουργείου και συνεπώς, δεν θα τις αποκτούσαμε, δεν θα τις διεκδικούσαμε».

Στις αιτιάσεις που προβλήθηκαν ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε δικαστικά να διεκδικήσει την επιστροφή των αρχαιοτήτων, η Λίνα Μενδώνη αναρωτήθηκε «γιατί η Ελλάδα να διεκδικήσει δικαστικά μια συλλογή η οποία της δίνεται» και επισήμανε ότι η Ελλάδα αποκτά τη συλλογή στο σύνολο της, δηλαδή και τις 161 αρχαιότητες.

Κυρίως όμως, υπογράμμισε ότι η συμφωνία που τίθεται προς κύρωση στη Βουλή, δεν εμποδίζει σε τίποτα την Ελλάδα να διεκδικήσει άλλες αρχαιότητες, που τυχόν υπάρχουν σε άλλες χώρες.

Η κ. Μενδώνη επισήμανε ότι με βάση τον αρχαιολογικό νόμο, το ελληνικό Δημόσιο είναι ο μόνος κύριος των ελληνικών αρχαιοτήτων, αλλά ο νόμος δεν λέει ότι το ελληνικό Δημόσιο είναι και ο μόνος κάτοχος, «διότι η κατοχή μπορεί να δίνεται και σε τρίτους». Υπογράμμισε επίσης, ότι οι αρχαιότητες θα επιστρέψουν στην 25ετία, στην Ελλάδα, εκτός αν αποφασίσει το ελληνικό κράτος να την αφήσει στο ΜΕΤ, με όρους που τότε θα θέσει.

Καθώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης έθεσαν ζήτημα παραβίασης του αρχαιολογικού νόμου, η Λίνα Μενδώνη κάλεσε όσους ισχυρίζονται ότι υπάρχει παραβίαση του νόμου, να παραθέσουν ποιες διατάξεις παραβιάζει η συμφωνία, ποιο είναι το υπηρεσιακό καθήκον που έχει υπερβεί ως υπουργός Πολιτισμού και σε τι συνίσταται η κατάχρηση εξουσίας στην οποία αναφέρθηκαν.

Το χρονικό της συμφωνίας

Σε σχέση με την ουσία της συμφωνίας αλλά και το χρονικό της σύναψής της, η υπουργός Πολιτισμού υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη συλλογή δεν ήταν γνωστή στις υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού, τις είχε στα χέρια του ένας ιδιώτης και το υπουργείο Πολιτισμού πληροφορήθηκε το σύνολο των συγκεκριμένων αρχαιοτήτων, όταν το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης ενημέρωσε το υπουργείο Πολιτισμού, ότι είχε την προσφορά του συγκεκριμένου συλλέκτη, για να εκθέσει τις αρχαιότητες αυτές για πρώτη φορά. Τότε το υπουργείο Πολιτισμού δήλωσε ότι το ελληνικό Δημόσιο είναι ο αποκλειστικός ιδιοκτήτης της συλλογής και δεν θα μπορούσαν οι συγκεκριμένες αρχαιότητες να εκτεθούν στο Μουσείο Νέας Υόρκης ή οπουδήποτε αλλού, εάν το ελληνικό Δημόσιο δεν δώσει την έγκρισή του και αν δεν θέσει όρους. «Ο πρώτος όρος ήταν η δήλωση ιδιοκτησίας του ελληνικού κράτους επί της συλλογής, και όχι μόνο με αναφορά στο συμβατικό κείμενο, αλλά και με επισήμανση στην αίθουσα που θα εκτεθούν οι αρχαιότητες. Ο δεύτερος όρος ήταν η επιστροφή και έκθεση της συλλογής στα μουσεία της Ελλάδας», είπε η κ. Μενδώνη.

Το Ινστιτούτο Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού

Όπως εξάλλου επισήμανε, με τη συμφωνία, το Ινστιτούτο Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού με έδρα το Ντελαγουέρ, θα έχει σκοπό την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας και την τόνωση του παγκοσμίου ενδιαφέροντος και της γνώσης σχετικά με τις ελληνικές αρχαιότητες. Στο καταστατικό του περιέχεται ρητή πρόβλεψη, ότι οι δράσεις του πρέπει να υπακούουν στον ελληνικό αρχαιολογικό νόμο και να διενεργούνται κατόπιν προηγούμενης άδειας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο συλλέκτης δωρίζει τη συλλογή στο συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο, με τον όρο το ινστιτούτο να φροντίσει για την έκθεση των συλλογών στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης. Καθώς το ινστιτούτο θα πρέπει να λειτουργεί με βάση τον ελληνικό αρχαιολογικό νόμο, το νομικό πρόσωπο ζήτησε την έγκριση του ελληνικού κράτους για να εκπληρώσει τον όρο που του τέθηκε.

Οι όροι της συμφωνίας

Με τη συμφωνία, όπως εξήγησε η Λίνα Μενδώνη
– Αποκλειστικός ιδιοκτήτης των αρχαιοτήτων είναι το ελληνικό Δημόσιο.

– Το ελληνικό κράτος δεν υπέγραψε συμφωνία με κανέναν συλλέκτη, αλλά με νομικό πρόσωπο στο οποίο ο συλλέκτης δώρισε τη συλλογή.

– Μέχρι 15 Οκτωβρίου 2021, θα φτάσουν στην Αθήνα 15 αρχαιότητες που αποτελούν αντιπροσωπευτικά δείγματα της συλλογής και οι τύποι τους δεν εκπροσωπούνται ήδη στα ελληνικά μουσεία. Οι αρχαιότητες αυτές επελέγησαν από το υπουργείο Πολιτισμού. Προσδιορίζονται συγκεκριμένα στη συμφωνία, θα φτάσουν στην Ελλάδα με δαπάνη του Μητροπολιτικού Μουσείου και θα εκτεθούν για διάρκεια ενός έτους στην Αθήνα, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Αυτή η έκθεση θα είναι η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση μέρους της συγκεκριμένης συλλογής.

– Ακολούθως, οι 15 αρχαιότητες θα αποσταλούν στο Μητροπολιτικό Μουσείο Νέας Υόρκης και θα εκτεθούν μαζί με τις υπόλοιπες αρχαιότητες της συλλογής, σε μια αίθουσα κατάλληλα διαμορφωμένη, και επιτοίχια θα αναφέρει την ιδιοκτησία της Ελληνικής Δημοκρατίας και θα αναφέρει ότι τα συγκεκριμένα εκθέματα είναι δάνειο προς το Μητροπολιτικό Μουσείο. «Για εμάς, είναι σημαντικό για 25 χρόνια στο Μητροπολιτικό Μουσείο να ακούγεται και η ελληνική γλώσσα, και να προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα αφορά το Αιγαίο, τις Κυκλάδες και τον Κυκλαδικό Πολιτισμό», είπε η Λίνα Μενδώνη.

– Η επιστροφή στην Ελλάδα των αρχαιοτήτων της συγκεκριμένης συλλογής, θα αρχίσει από τον 11ο χρόνο. Για τα δέκα πρώτα χρόνια της συμφωνίας, από τον Ιανουάριο του 2024 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2033, η συλλογή θα εκτίθεται στο ΜΕΤ. Τον ενδέκατο χρόνο θα αρχίσει η επιστροφή στην Ελλάδα 15 αρχαιοτήτων, ανά πενταετία, δηλαδή, 1.1.2034, 1.1.2039, 1.1.2044. Η μεταφορά του προς τη χώρα, δεν θα επιβαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά θα επιβαρύνει το Μητροπολιτικό Μουσείο και θα εκτεθούν σε ελληνικά μουσεία, όπως θα εγκρίνει κάθε φορά το υπουργείο Πολιτισμού. Καθώς, τα κόμματα της αντιπολίτευσης επισήμαναν ότι η συλλογή θα πρέπει να εκτεθεί στο μουσείο της Νάξου, η Λίνα Μενδώνη είπε ότι πως, όταν το μουσείου της Νάξου ολοκληρωθεί, «προφανώς θα δεχθεί τις συγκεκριμένες αρχαιότητες, διότι εκεί είναι ο χώρος στον οποίο ανήκουν».

– Τον 25ο χρόνο, δηλαδή το 2048, θα λήξει η περίοδος της έκθεσης της συλλογής στο ΜΕΤ, και οι αρχαιότητες που θα βρίσκονται εκεί, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, και θα εκτεθούν τα ελληνικά μουσεία. Όπως θα αποφασίσει τότε το υπουργείο Πολιτισμού.

– Μέχρι τον Νοέμβριο του 2022, θα υπογραφεί ξεχωριστό συμφωνητικό για τα ανταποδοτικά οφέλη από το Μητροπολιτικό Μουσείο Νέας Υόρκης (σ.σ. με την προς κύρωση συμφωνία, προβλέπεται ότι στην επιστημονική ομάδα του καταλόγου της συλλογής θα υπάρχουν Έλληνες ειδικοί που θα ορίσει το υπουργείο Πολιτισμού. Προβλέπεται επίσης ότι το Μητροπολιτικό Μουσείο Νέας Υόρκης θα χορηγεί υποτροφίες σε Έλληνες αρχαιολόγους για να μπορούν να δουλεύουν εκεί).

– Σε περίπτωση που ανακύψουν διαφωνίες οποιασδήποτε μορφής, αυτές θα επιλύονται από τα δικαστήρια της Αθήνας και η νομοθεσία που θα εφαρμόζεται θα είναι η ελληνική νομοθεσία. «Η σημασία αυτής της πρόβλεψης είναι μεγάλη», είπε η υπουργός Πολιτισμού.

Ετικέτες: Λίνα Μενδώνη

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ευάγγελος Τουρνάς: Έρχονται δύσκολες ημέρες – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

    26 Ιούν 2026

  • Ηράκλειο Κρήτης: Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη ξυλείας – Κάηκαν σπίτια

    25 Ιούν 2026

  • Έρχεται καύσωνας στην Ελλάδα: Πότε θα «χτυπήσει»

    25 Ιούν 2026

  • Διπλός πολύ ισχυρός σεισμός στη Βενεζουέλα – Φόβοι για πάνω από 100.000 νεκρούς!

    25 Ιούν 2026

  • Παπαθανάσης: 142,969 εκατ. ευρώ σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

    22 Ιούν 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών

    185 shares
    Share 74 Tweet 46
  • Έρχεται νέο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων άνω των 55 ετών

    139 shares
    Share 56 Tweet 35
  • ΔΥΠΑ: Από 29/06 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δύο νέα προγράμματα για την ενίσχυση της απασχόλησης προανήγγειλε η Ν. Κεραμέως

    12 shares
    Share 5 Tweet 3
  • ΔΥΠΑ: Παράταση προγράμματος για εργαζόμενους σε κλάδους υψηλής ζήτησης

    10 shares
    Share 4 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.