Μεταφορικό Ισοδύναμο: Ζητούν παράταση εφαρμογής Α’ φάσης στην Κρήτη

Μεταφορικό Ισοδύναμο: Ζητούν παράταση εφαρμογής Α’ φάσης στην Κρήτη

25 Νοεμβρίου 2020

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης για την Α’ φάση του Μεταφορικού Ισοδύναμου στην Κρήτη ζητά  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου, Θωμάς Χαριτάκης από τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη.

Όπως αναφέρει:

Κύριε Υπουργέ,

Μετά από το έντονο ενδιαφέρον αρκετών μελών μας, ιδιαίτερα λογιστών και φοροτεχνικών για την εφαρμογή του Μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου στην Κρήτη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

Υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις οι οποίες δεδομένης της δυσκολίας που παρουσιάζεται λόγω της πανδημίας, αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα με την έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων.

Συνεπώς παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης για την Α’ φάση του Μέτρου που λήγει στις 30/11/2020«.

Για το ίδιο θέμα απέστειλαν επιστολή και οι διοικήσεις των Αγροτικών Συλλόγων Σελίνου Χανίων, Τυμπακίου Ηρακλείου, Σητείας Λασιθίου, Ιεράπετρας Λασιθίου.

Τι αναφέρουν:

Κύριοι Υπουργέ, 

Σχετικά με την εφαρμογή του Μέτρου Μεταφορικό Ισοδύναμο στην νήσο Κρήτη θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τα εξής:

Το Μέτρο εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Κρήτη και το ενδιαφέρον από επιχειρήσεις και αγρότες για να προβούν σε αίτηση συμμετοχής διαρκώς αυξάνεται.

Δεδομένου επίσης του υποχρεωτικού κλεισίματος λόγω της πανδημίας, υπάρχει δυσκολία στην έγκαιρη υποβολής της αίτησης, καθώς υπάρχουν νέα δεδομένα που πρέπει να διαχειριστούν οι εμπλεκόμενοι, χωρίς προηγούμενη εμπειρία.

Από τα παραπάνω , ως εκπρόσωποι του παραγωγών της ευρύτερης περιοχής της Κρήτης, αιτούμαστε την παράταση της εφαρμογής της Α’ φάσης του Μέτρου η οποία λήγει στις 30. 11. 2020.

Ευελπιστούμε στην θετική σας απάντηση καθώς θεωρούμε ότι η εφαρμογή του Μέτρου είναι μια άκρως θετική κατάληξη στην αγροτική οικονομία της Κρήτης».

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<