Μητσοτάκης: Πρώτος θα εμβολιαστώ εγώ

Μητσοτάκης: Πρώτος θα εμβολιαστώ εγώ

13 Σεπτεμβρίου 2020

Την πρόθεσή του να είναι ο ίδιος και η οικογένειά του οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό, όταν κυκλοφορήσει το εμβόλιο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε αρχικά, πως «η Ελλάδα είναι σε όλα τα συμβόλαια προαγοράς. Θα πάρουμε τον αριθμό των εμβολίων που μας αναλογεί», ενώ εκτίμησε πως θα κυκλοφορήσουν παραπάνω από ένα κατάλληλα εμβόλια.

Τόνισε, εκ νέου, πως το εμβόλιο θα διατεθεί δωρεάν στους πολίτες καθώς και ότι ήδη συστήνεται σχέδιο για το ποιοι θα το λάβουν πρώτοι: «Η διάθεση θα γίνει δωρεάν και υπάρχει προτεραιοποίηση όσων εμβολιαστούν».

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι το ότι «πρέπει να πείσουμε τους Έλληνες ότι πρέπει να εμβολιαστούν», όπως είπε. Πρόσθεσε δε πως όποιο εμβόλιο κυκλοφορήσει θα είναι ασφαλές, όπως και αυτό της γρίπης.

Ολοκληρώνοντας τη σχετική τοποθέτησή του, ο πρωθυπουργός ανέφερε, μάλιστα, πως ο ίδιος και η οικογένειά του θα εμβολιαστούν πρώτοι, δίνοντας, έτσι, το παράδειγμα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<