Νέος νεκρός από κορωνοϊό στην Κρήτη

Νέος νεκρός από κορωνοϊό στην Κρήτη

22 Απριλίου 2021

Ο έκτος νεκρός μέσα σε δύο περίπου 24ωρα ανεβάζει και αλλο τη λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στην Κρήτη. Συμφωνα με πληροφορίες ένας 75χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ άφησε την τελευταία του πνοή…

Οπως επισημάνθηκε παραπάνω ήδη έχουν χάσει τις ζωές τους τέσσερις ηλικιωμένοι ηλικίας από 62 ως 87 ετών, καθώς και ένας 58χρονος.

Rapid test στη Γεωργιούπολη

Ο Δήμος Αποκορώνου  σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την Κινητή Μονάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ Χανίων έχει προγραμματίσει δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στο ενοριακό κέντρο Γεωργιούπολης την Μεγάλη Τρίτη  27 Απριλίου και ώρες 10:00-13:00  σε όσους δημότες επιθυμούν να εξεταστούν.

Οι προσερχόμενοι πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους ή τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο  και θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του test καθώς επίσης να εφαρμόσουν τα μέτρα ατομικής προστασίας και να τηρούν τις αποστάσεις. Για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<