Πετρέλαιο θέρμανσης: Ποιες οι τιμές του

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ποιες οι τιμές του

17 Οκτωβρίου 2020

Από τα 0,78 λεπτά ανά λίτρο ξεκίνησε η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που διατίθεται στην αγορά από την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου.

Την ίδια περίοδο πέρυσι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ήταν κατά 25% υψηλότερη, καθώς κινούνταν πάνω από το «φράγμα» του 1 ευρώ και συγκεκριμένα, 1,037 ευρώ ανά λίτρο.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση σχεδιάζει να διευρύνει το επίδομα θέρμανσης για περισσότερα νοικοκυριά που το έχουν ανάγκη, ενώ επίδομα θα δοθεί και σε όσους χρησιμοποιούν φυσικό αέριο.

Παρά τις χαμηλές τιμές στη διάθεση του πετρελαίου σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, οι ειδικοί της αγοράς επισημαίνουν ότι η ζήτηση είναι περιορισμένη, καθώς πολλοί καταναλωτές «στόκαραν» πετρέλαιο θέρμανσης κατά τον περασμένο Απρίλιο και Μαΐο, οπότε οι τιμές του πετρελαίου βρίσκονταν σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών η τιμή του πετρελαίου κλιμακώνεται μέχρι 0,85 ευρώ ανά λίτρο, ανάλογα με την περιοχή παράδοσης και τις εκάστοτε συνθήκες.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<