ΠΟΕΔΗΝ: Βρισκόμαστε στο έλεος του θεού – Νοσούν 450 υγιειονομικοί

ΠΟΕΔΗΝ: Βρισκόμαστε στο έλεος του θεού – Νοσούν 450 υγιειονομικοί

3 Νοεμβρίου 2020

Για 450 υγειονομικούς οι οποίοι σήμερα νοσούν μιλά η ΠΕΟΔΗΝ. Σύμφωνα με τον κ. Γιαννακό το ΕΣΥ βρίσκεται στο «έλεος» του θεού, ενώ συμπληρώνει πως «δεν υπάρχουν λόγια να προσδιορίσει πια κανείς τη διασπορά του κορονοϊου το τελευταίο δεκαπενθήμερο στο υγειονομικό προσωπικό».

Παράλληλα, ο κ. Γιαννακός σχολιάζει την απόφαση του υπουργού Υγείας για την αναστολή των κανονικών αδειών του υγειονομικού προσωπικού λέγοντας ότι «για άλλη μια φορά όπως στη πρώτη φάση της πανδημίας το κουρασμένο ελλειπέστατο προσωπικό καλείται να δουλεύει συνεχώς χωρίς ξεκούραση. Πόσο θα αντέξουμε;».

Την ίδια ώρα τονίζει ότι το προσωπικό των νοσοκομείων αποδεκατίζεται από το κορονοϊό και πως «η εύκολη λύση είναι αναστολή αδειών. Το πρέπον είναι η πρόσληψη προσωπικού».

Τέλος δημοσιοποιεί τα κρούσματα από συγκεκριμένα νοσοκομεία.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. Πάνω από 63.

ΑΧΕΠΑ πάνω από 40.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ. 8

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. 8

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 7.

Και καταλήγει: «Απορούμε γιατί οι διοικήσεις κρύβουν τα περιστατικά. Καλό είναι το υπουργείο Υγείας να πάρει μέτρα. Μήπως θέλουν να κρύβουν την ανθυγιεινότητα και επικινδυνότητα των επαγγελμάτων για να ατιολογήσουν τη μη υλοποίηση της δέσμευσης τους ένταξη μας στα ΒΑΕ. Η κατάσταση ξέφυγε. Θα ξεμείνουν τα νοσοκομεία από προσωπικό. Σήμερα νοσούν περί τους 450 υγειονομικούς».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<