«Τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα τους με μπύρες και ουίσκι»

«Τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα τους με μπύρες και ουίσκι»

20 Οκτωβρίου 2020

Ενα από τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση στην προσπάθεια να σταματήσει τη διασπορά του κορονοϊού είναι και το κλείσιμο των περιπτέρων από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί.

Μία απόφαση που έχει να κάνει και με την πώληση αλκοόλ, ειδικότερα στους νέους, με την κατανάλωση να είναι συνδεδεμένη με τις εικόνες συνωστισμού στις πλατείες.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Ελλάδος, Θεόδωρος Μάλλιος, μίλησε για αυτή την απόφαση, αλλά για την δύσκολη περίοδο που διανύει ο κλάδος

«Τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα τους. Τα βλέπεις με τελάρα μπύρες και ποτά για να φτιάχνονται νωρίτερα. Το κακό ξεκινά από τις οκτώ, τις εννιά», ανέφερε μιλώντας στην κάμερα του Open.

Εξηγώντας, παράλληλα, πως το ωράριο 12 με 5 που παραμένουν κλειστά έχει επηρεάσει τον κλάδο, αλλά εκτιμά πως ήταν χειρότερα την περίοδο του lockdown.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν πλέον οι νέοι πηγαίνουν να αγοράσουν νωρίτερα αλκοόλ, είπε: «Έρχονται έτοιμα φτιαγμένα με τελάρα μπύρες, με ουίσκι. Πιο σκληρά γιατί τώρα τον νέο δύο μπύρες πού να τον πιάσουν», αναφέρει και ξεκαθαρίζει, ωστόσο, πως «τα παιδιά πρέπει να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ».

Τέλος, δεν παρέλειψε να επαναλάβει προς τους εργαζόμενους στον κλάδο τα πρόστιμα που μπορεί να τους επιβληθούν εάν παραβούν τους νέους κανόνες για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<