Θερινές Απολυτήριες Εξετάσεις 2020 στο Ωδείο Δήμου Ηρακλείου

Θερινές Απολυτήριες Εξετάσεις 2020 στο Ωδείο Δήμου Ηρακλείου

10 Ιουλίου 2020

Στις θερινές απολυτήριες εξετάσεις του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου αποφοίτησαν 3 σπουδαστές των σχολών Ανωτέρων Θεωρητικών, Παραδοσιακής Μουσικής και Εγχόρδων.

Αναλυτικότερα στις 28 Ιουνίου η Αικατερίνη Κτενιαδάκη σπουδάστρια Ανωτέρων Θεωρητικών τμήματος Αρμονίας της τάξης του Ερρίκου Κελαϊδή, κρίθηκε άξια και της απονεμήθηκε το Πτυχίο Αρμονίας με τον βαθμό Άριστα. Στην εξεταστική επιτροπή συμμετείχαν ως μέλη οι Καθηγητές: Στέλλα Κοκολάκη, Μιχαήλ Διαλυνάς, Άννα Καλογεράκη και Γιάννης Κιαγιαδάκης. Πρόεδρος ήταν ο διευθυντής του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου Χάρης Βενέρης.

Την ίδια ημέρα κατά τις απολυτήριες εξετάσεις του τμήματος Παραδοσιακού Λαούτου της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής, ο σπουδαστής Γεώργιος Φλουρής της τάξης του Εμμανουήλ Σκουμπάκη κρίθηκε άξιος και του απονεμήθηκε το πτυχίο Παραδοσιακού Λαούτου με τον βαθμό Άριστα Παμψηφεί. Στην εξεταστική επιτροπή συμμετείχαν ως μέλη οι καταξιωμένοι καθηγητές και σολίστες της Παραδοσιακής Μουσικής: Μιχαήλ Σταυρακάκης, Γεώργιος Ζαχαριουδάκης, Δημήτριος Ζαχαριουδάκης και Γεώργιος Μανωλάκης. Πρόεδρος ήταν ο διευθυντής του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου Χάρης Βενέρης.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου στις απολυτήριες εξετάσεις της Σχολής Εγχόρδων Τμήμα Βιολιού ο σπουδαστής Ευάγγελος Τσιάμαλος της τάξης του Γεωργίου Δεμερτζή κρίθηκε άξιος και του απονεμήθηκε Δίπλωμα Βιολιού με τον βαθμό Άριστα Παμψηφεί και Α’ Βραβείο. Στο πιάνο συνόδευσε ο διεθνούς φήμης πιανίστας Βασίλης Βαρβαρέσος. Στην εξεταστική επιτροπή συμμετείχαν ως μέλη οι καταξιωμένοι σολίστες και καθηγητές: Δημήτριος Χανδράκης, Αλέξι Έντμοντ, Μαρία Σαράφοβα και Γεώργιος Δεμερτζής. Πρόεδρος ήταν ο διευθυντής του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου Χάρης Βενέρης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<