Το λάθος της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι που φέρνει πιο κοντά τη σύλληψή της

Το λάθος της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι που φέρνει πιο κοντά τη σύλληψή της

25 Μαΐου 2020

Οι αρχές συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις έρευνες για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αν και δεν έχουν αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες από το θύμα, αρχίζουν να σχηματίζουν σιγά σιγά το προφίλ της γυναίκας που προέβη στην επίθεση.

Είναι νεαρή, ξανθιά και αν και πίστευε ότι είχε οργανώσει το τέλειο έγκλημα, εντούτοις φαίνεται ότι έκανε ένα μοιραίο λάθος. Ποιο ήταν αυτό; Δεν άφησε το παραμικρό ίχνος πίσω της, γεγονός που σύμφωνα με τις αρχές δείχνει πολλά.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα μπήκε από το μοναδικό «τυφλό» σημείο του κτιρίου με αποτέλεσμα να μην την πιάσουν οι κάμερες και έφυγε περπατώντας μέσα απ’ τα στενά, λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε. Τι σημαίνει αυτό;

Έμπειροι ερευνητές λένε ότι η τελειότητα του χτυπήματος είναι τέτοια που ίσως να δείχνει πολλά για την ταυτότητα του δράστη.

Φαίνεται λοιπόν ότι η γυναίκα ήξερε καλά το κτίριο, γνώριζε που υπάρχουν κάμερες, πώς έπρεπε να κινηθεί και τι έπρεπε να προσέξει, πράγμα που σημαίνει ότι είχε ξαναμπεί πολλές φορές και ήξερε τα κατατόπια απ’ έξω και ανακατωτά.

Ενδέχεται λοιπόν το αψεγάδιαστο σχέδιο της να ήταν ταυτόχρονα και το μοιραίο λάθος, που έδειξε ότι ο χώρος της ήταν γνωστός. Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει…

ΠΗΓΗ: instanews.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<