Τηλεοπτική συνέντευξη Τσίπρα: «Κάνω το σταυρό μου που πιάσαμε το πλεόνασμα». Δείτε όλα όσα είπε (video)

Τηλεοπτική συνέντευξη Τσίπρα: «Κάνω το σταυρό μου που πιάσαμε το πλεόνασμα». Δείτε όλα όσα είπε (video)

25 Απριλίου 2017 0 σχόλια

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αλέξης Τσίπρας σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου λέγοντας ότι αν δεν υπάρξει ρύθμιση για το χρέος, όλα τα μέτρα που θα ψηφίσει τώρα η κυβέρνηση θα παρθούν πίσω.

Παράλληλα ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι η συμφωνία θα κλείσει μέχρι τις 25 Μαΐου και ότι αμέσως μετά ανοίγει ο δρόμος για την έξοδο της χώρας στις αγορές

Για την καθυστέρηση της αξιολόγησης και τις ευθύνες της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε ότι είναι «εύλογο ερώτημα, θα ήταν δύσκολο να το απαντήσω λίγες εβδομάδες πριν. Σήμερα δεν είναι δύσκολο, πριν από λίγες μέρες βγήκε το πρωτογενές πλεόνασμα… μας ζητούσαν 42 φορές περισσότερα μέτρα, αυτή την πίεση είχαμε αυτό το διάστημα όταν η αντιπολίτευση έλεγε υποκριτικά κλείστε τη διαπραγμάτευση».

«Κάνω το σταυρό μου που πιάσαμε το πλεόνασμα αυτό» συμπλήρωσε, υπενθυμίζοντας ότι το ΔΝΤ προέβλεπε 42 φορές μικρότερο πλεόνασμα και άρα 42 φορές περισσότερα μέτρα, ενώ απαιτούσε σκληρά μέτρα στα εργασιακά. «Τα αντίμετρα δεν είναι της πλάκας» τόνισε, ενώ επιτέθηκε στη ΝΔ και υποστήριξε ότι η μεγάλη διαφορά της σημερινής κυβέρνησης με τις προηγούμενες είναι ότι «εμείς δεν πήραμε μίζες» εκτιμώντας ότι για αυτό υπάρχει ανοχή του κόσμου και όχι διαδηλώσεις.

Για τις θετικές ειδήσεις: «Ας πούμε και καμία θετική είδηση, η πρόβλεψη και του κακού ΔΝΤ είναι για πάνω από 2% ανάπτυξη το 2017. Θα σφίξουμε όλοι μαζί τα δόντια για να το πετύχουμε αυτό;»

Για το οδικό δίκτυο: «Εγώ είδα το Πάσχα τη μεγαλύτερη έξοδο που είχε γίνει τα τελευτάια επτά χρόνια σε δρόμους που άνοιξαν και δεν ήταν μονταζιέρα του Μαξίμου αυτό. ‘Ανοιξαν ενώ ήταν τέσσερα χρόνια σταματημένοι.»

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ:

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας