Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου  – Πότε θα γίνουν

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου – Πότε θα γίνουν

14 Σεπτεμβρίου 2021

Σε περίοδο εκλογών εισέρχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου με το Δ.Σ. του να καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στη διαδικασία. Μάλιστα με ανακοίνωση του ο Σύλλογος, απευθυνόμενος στα μέλη του αναφέρει πως:

«Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου καλείστε σε τρίτη και καταληκτική Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου μας την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.    Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου
2.    Οικονομικός απολογισμός και έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής 
3.    Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.
Οι εκλογές θα διενεργηθούν την Τρίτη 5 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 από 8:00  έως 19:00
στην αίθουσα Καρούζου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (υπόγειο, Κορωναίου 9)
Οι υποψηφιότητες, όσων ενδιαφέρονται να εκλεγούν, μπορούν να υποβάλλονται στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 13:30.
Προσοχή!!! Λόγω των περιορισμών που οφείλονται στον COVID-19, η γενική συνέλευση ενδέχεται να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί δια ζώσης. Οποιαδήποτε αλλαγή θα γνωστοποιηθεί με νέα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα και στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου.
Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης και των εκλογών, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<